Tijdelijk gratis: simplistische wallpapers in Smart Screen

Met Smart Screen voor de iPhone en iPod touch kun je eenvoudige achtergronden en frames op het apparaat zetten. Je kan de samenstelling van kleur en vormen zelf doen.

Smart Screen iPhone iPod touchDe tijdelijk gratis applicatie Smart Screen is universeel en dus geoptimaliseerd voor de iPhone en iPad. In eerste instantie lijkt de app alleen voor de tablet interessant omdat hij een aantal achtergronden biedt in de kleur van de Smart Covers die je voor de iPad 2 kan kopen. De achtergrondkleuren zijn net als de Smart Covers babyblauw, fel groen, oranje, roze, donkergrijs, wit-grijs, bruin, zwart, donkerblauw of rood. Ook zijn de platen net als de Smart Covers geheel effen. Er zijn echter ook een aantal grappige effecten rondom de applicaties op het homescreen voorhanden.

Die omlijstingen voor de app-pictogrammen kunnen bijvoorbeeld een zwarte schaduwrand weergeven, een wit vierkant, een vakje dat dieper in de achtergrond lijkt te liggen en er zijn grappige schaduw- en spiegeleffecten. Aan het einde van de opties komen ook de vouwen van de Smart Cover terug, die je horizontaal of verticaal kan neerzetten. Die zijn erg geschikt voor wie zijn applicaties fanatiek sorteert en groepeert, omdat je homescreen er daardoor erg overzichtelijk uitziet. Andere opties zijn iBooks-achtige schappen en stiksels waardoor het lijkt alsof de applicaties elkaar vasthouden.

Om de nieuw samengestelde en opgeslagen wallpapers op de achtergrond van de iPhone te zetten, ga je naar het fotoalbum. Knop linksonder -> Gebruik als achtergrond -> Beginscherm.

Downloaden: Smart Screen (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2011, 12:58