iculture-tijdelijk-gratis
Tijdelijk Gratis
Tijdelijk Gratis logo

Tijdelijk gratis iPhone- en iOS-apps: Runtastic Squats, Blurify, Tom Loves Angela en meer

iCulture zet in 'Tijdelijk gratis' de nieuwste gratis apps op een rij. Met deze week Runtastic Squats, Blurify, Polyform en meer.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Tijdelijk Gratis logoIedere zondag vind je in de rubriek ‘Tijdelijk gratis’ de allernieuwste gratis apps voor iPhone, iPad en iPod touch. Zo weet je meteen welke apps je zeker nog even moet proberen, zonder dat je er ook maar een cent voor hoeft uit te geven. Met vandaag een pratende, verliefde kat, een app die helpt met squats, een manier om iOS 7-wallpapers te maken en nog een hoop andere apps.

Squattrainer PRO en work-outs (€2,99, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - (was €1,99) Van alle sportapps die we de afgelopen jaren op iCulture bespraken, hield het grote merendeel zich toch vooral bezig met hardlopen. Dat terwijl er ook een hoop andere sportoefeningen zijn waarmee de iPhone kan helpen. De makers van hardloopapp Runtastic hebben daarom Runtastic Squats uitgebracht. Een app die je – je raadt het al – helpt met het uitvoeren van Squats. De pro-versie hiervan staat tijdelijk gratis in de App Store.

BlurifyBlurify (€2,29, iPhone/iPad, iOS 8.0+) - (was €1,99) Ook zo’n fan van het blur-effect van iOS 7 en iOS 8? Met de iOS-app Blurify kun je een bestaande afbeelding pakken en er een onscherpe achtergrond van maken. In de plaat blijven hierdoor vooral nog de kleuren van het origineel in stand, waardoor een abstracte achtergrond zonder al te veel afleiding ontstaat. Handig voor het soms wat drukke iconenscherm van de iPhone.

CHAOS Combat Copters HD (€3,49, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - (was €2,99) Hij verscheen in 2012 voor het eerst in de App Store, en het was toen één van de meer imponerende actiespellen in de App Store. In Chaos Combat Copters bestuur je namelijk een gevechtshelikopter in 3D. Inmiddels zijn dit soort actiespellen wat makkelijker in de App Store te vinden, maar dat mag de pret niet drukken. Gratis is dit spelletje namelijk nog steeds het bekijken waard.

Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €2,99) Nintendo gaat samen met het Japanse DeNA spellen maken voor smartphones zoals de iPhone. Benieuwd waar DeNA precies toe in staat is? Het spelletje Polyform geeft een aardig idee, in de vorm van een originele 3D-blokkenpuzzel. Normaal gesproken een betaalspel, maar je kunt hem tijdelijk gratis uit de App Store plukken.

Dark Echo (€2,29, iPhone/iPad/ TV, iOS 8.0+) - (was €1,99) We bespraken hem afgelopen week al uitgebreid, maar deze App van de Week heeft nog steeds zijn prijskaartje niet terug. In Dark Echo moet je vertrouwen op het geluid dat je hoort om te weten waar je in een donkere ruimte bent. Een game die al snel spannend en beklemmend aanvoelt.

Cool Surfers :Finding Marine Subway 2 (€1,09, iPhone/iPad + IAP, iOS 4.3+) - (was €0,99) Spring met een pinguïn, poolbeer of een ander beest op een surfplank, en probeer zover mogelijk te komen. Dat blijkt nogal een uitdaging: je moet de plank namelijk in precies de juiste hoek houden om op het water voort te blijven bewegen.

Tom Loves Angela (€1,09, iPhone, iOS 8.0+) - (was €0,99) De kat Tom is tot zijn oren verliefd, en het is aan jou om aan te geven wat hij tegen zijn meisje moet zeggen. Je hebt daarbij ook de volledige invloed over wat er op het scherm gebeurt. Blaas in de microfoon en het begint te waaien en schud met de iPad om een aardbeving te veroorzaken. Een grappige poppenkast voor de jongste iOS-gebruikers. Is er ook voor de iPad.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 maart 2015, 10:09