iculture-tijdelijk-gratis
Tijdelijk Gratis
Tijdelijk Gratis logo

Tijdelijk gratis: Runtastic Pro, Videocraft, 99 Challenges en meer

In Tijdelijk gratis zet iCulture de laatste gratis apps iedere zondag op een rij. Met op zondag 11 januari Runtastic Pro en Videocraft.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Tijdelijk Gratis logoIn het weekend pauzeren we altijd even met iCulture Deals, maar dat betekent niet dat je zonder aanbiedingen hoeft te zitten. Op de zondag kijken we immers al jarenlang naar de leukste gratis apps van het moment. En vandaag vind je in het overzicht misschien wel de ultieme app voor goede voornemens. De bekende hardloop-app Runtastic Pro is namelijk van zijn prijskaartje ontdaan. Zit je liever binnen? Dan hebben we ook een flinke lading goedkope games, zoals Apple’s App van de Week Mujo

Runtastic ProRuntastic PRO Hardlooptracker (€4,99, iPhone/ Watch + IAP, iOS 11.0+) - (was €4,49) De bekende hardloop-app Runtastic had al een gratis versie, maar vandaag is de betaalde variant van €4,49 tijdelijk kosteloos te downloaden. Handig voor iedereen die in het nieuwe jaar voornemens heeft om te gaan hardlopen. In Runtastic Pro vind je uiteraard de hardloopfuncties van de gewone app, waarmee je met GPS je gelopen afstanden kunt bijhouden. In de pro-versie heb je echter ook een stemcoach, een automatische pauzefunctie en een aantal andere handige functies. Bovendien is er in Runtastic Pro geen advertentie te bekennen.

Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €1,79) In dit tactische bordspel op de iPad moet je jouw troepen zo secuur mogelijk verplaatsen, zodat ze niet door je tegenstander van het bord worden geblazen. Omdat iedere pion een totaal ander doel heeft, vereist een efficiënt potje nogal wat denkwerk. Maar dat hoeft niet in je eentje: leg de iPad op een tafel neer en je kunt met vier man op hetzelfde scherm deze game spelen.

Legend of Tell (gratis, iPhone/iPad, iOS 4.0+) - (was €1,79) In dit avonturenspel voor iOS bestuur je de Zwitserse vrijheidshel William Tell. Met hem moet je door de nodige levels heen rennen en springen, maar daar blijft het niet bij. Zo verandert soms het perspectief en moet je in een boot door een snelstromende rivier varen, of pak je pijl en boog erbij om vijanden het level uit te schieten. In totaal telt de game 21 levels.

WriteRight: enjoy writing (€4,49, iPhone/iPad, iOS 8.0+) - (was €2,69) Een artikel op je iPhone schrijven? Het kan zomaar, en een handige tekstverwerker-app kan dan van pas komen. Zo ook het gratis WriteRight, een schrijf-app die zo min mogelijk afleiding probeert te bieden. Naast je toetsenbord en een wit schrijfvel zie je namelijk alleen een knoppenbalk, zodat je makkelijker door de geschreven stukken kunt navigeren. Door gebruik te maken van Markdown kun je teksten opmaken.

Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €1,79) Wat is ook alweer “hoe gaat het” in het Spaans? Dit handige toetsenbord zorgt ervoor dat je het niet meer in een aparte app hoeft op te zoeken om het te weten. Door een taal in te stellen en te typen, verschijnt er een vertaling van het woor bovenin het keyboard. Laat je vertalen van 30 talen, naar 91 andere talen en gebruikt hier Google Translate voor.

Shoggoth Rising (gratis, iPhone + IAP, iOS 7.0+) - (was €0,89) Een vuurtoren wordt aangevallen door mythische wezens uit de oceaan, en alleen jij kunt ze uit de weg schieten. Een hectische actiegame met een bijzonder uiterlijk, geïnspireerd op de verhalen van H.P. Lovecraft over het horrormonster Cthulhu. Naarmate je langer speelt kun je de zeven beschikbare wapens steeds meer upgraden en haal je vervolgens steeds hogere scores.

mujoMUJO (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 7.0+) - (was €1,79) Apple’s huidige App van de Week is een bijzonder puzzelspelletje, waarin je zoveel mogelijk objecten met elkaar moet verbinden. Hiermee lijkt Mujo een beetje op games zoals Bejeweled en Candy Crush Saga, maar in dit alternatief neem je het tegelijkertijd op tegen een monster. Verbind je meerdere zwaarden met elkaar? Dan doe je het monster schade.

99 Challenges! (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - (was €0,89) De basis achter 99 Challenges is oersimpel: vermijd de stekelputten en bereik zo snel mogelijk het einde van een level. Een taak die echter zo ontzettend veel van je reflexen vraagt, dat je soms een flinke tijd in een enkel level vast kunt zitten. Hierdoor verandert de game al snel in een race die je flink wat frustratie zal opleveren – en een goed gevoel zodra je dat ene level haalt.

Videocraft - Video Editor 4K (€3,49, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - (was €1,79) Deze videobewerker voor iPhone en iPad laat je video’s, foto’s geluiden en tekst over elkaar heen monteren in een gedetailleerde tijdlijn, waardoor de app een handig alternatief is voor iedereen die montagesoftware zoals Premiere of iMovie op de Mac gewend is. Door het gebruik van afbeeldingen kun je in Videocraft ook redelijk simpel visuele effecten in je video’s verwerken.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2015, 18:27