Tijdelijk gratis: Pixel Artist, Headball en 6 andere

Dit weekend zijn diverse applicaties -tijdelijk- gratis: AT Birth Sign, Nomina, uniQ Pixel Artist, Holland Tulips, Headball, Can Ball en Flower Garden.
Jeroen Wienen - · Laatst bijgewerkt:

uniQOok deze zondag hebben we weer een overzicht gemaakt van applicaties die tijdelijk gratis te downloaden zijn. Vandaag hebben we acht applicaties uitgekozen, variërend van Headball, een applicatie waarbij je kunt hoofdvolleyballen, tot Holland Tulips, een applicatie waarbij je kalenders kunt maken met Nederlandse tulpen erop. Verder is er nog een applicatie om je geboorte-eigenschappen volgens de Chinese astrologie te bepalen en Outwrite, een simpele tekstbewerkapplicatie.

  • Flower Garden (was €2,39): Vergeten een Moederdagcadeau te kopen? Met Flower Garden groei je je eigen bosje bloemen en kun je die vervolgens naar andere mensen doorsturen. Het lijkt misschien geen succesformule, maar de recensies in de App Store zijn het erover eens: Het is een zeer verslavende applicatie. Dit wordt nog eens ondersteund door de 18 waarderingen met een gemiddelde van 4,5 ster. Misschien valt je Moederdag nog te redden?
  • Can Ball (was €0,79): In Can Ball is je doel een basketball in een prullenbak te schieten. Een simpele applicatie die behalve leuk ook erg frustrerend kan zijn, maar juist daardoor uiterst verslavend is.
  • Headball (was €0,79): In deze applicatie ben je een hoofdvolleyballer en speel je tegen de computer. In een toekomstige update wordt echter beloofd dat er Bluetooth-verbinding word toegevoegd. In dat geval kun je met twee iPhones tegen elkaar spelen en zou dit nog wel eens een heel populair spelletje kunnen worden.
  • uniQ Pixel Artist (was €0,79): Met deze 8bit-stijl tekentool kun je makkelijk tekeningen maken. Door de zoomfunctie kun je zelf bepalen hoe ingewikkeld en groot je tekening word.
  • Holland Tulips (was €3,99): Met Holland Tulips maak je snel een wallpaper voor je iPhone, met hierop een foto van een Nederlandse tulp en een kalender. De applicatie bevat verschillende foto’s en kalenders. Het grootste nadeel is dat je iedere maand een nieuwe zult moeten maken.
  • Nomina (was €3,99): Beginnend ondernemer en nog op zoek naar een bedrijfsnaam? Met Nomina kun je snel nakijken of de door jou gekozen bedrijfsnaam nog vrij is als iPhone-applicatie, website en een boel andere dingen.
  • AT Birth Sign (was €0,79): Met deze applicatie kun je op basis van je geboortedatum lezen wat jouw geboorte-eigenschappen zijn volgens de dierenriem en volgens de Chinese dierentekens.
  • Outwrite (was 0,79): Outwrite is een applicatie waarmee je simpele tekstbewerking op je iPhone kunt doen. Je kunt gebruik maken van verschillende lettertypes en je notities mailen. Het grootste voordeel van deze applicatie is de Remote Access. Door een profiel aan te maken in de applicatie, kun je jouw notities (wanneer Remote Access aanstaat) op iedere Mac of PC nalezen.

Alle genoemde applicaties waren om 19:00 uur gratis in de Nederlandse App Store verkrijgbaar. Niet meer gratis? Dat is jammer maar onvermijdelijk: de prijsverlaging is namelijk tijdelijk. Let dus op voordat je gedachteloos op knoppen klikt: de app kan ondertussen weer betaald zijn geworden, zeker als je pas op maandagochtend gaat kijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2010, 20:15