Tijdelijk gratis: PaintBlocks, Truckers Delight en meer

Het wekelijkse lijstje met tijdelijk gratis applicaties. Vandaag bestaat 'ie uit: PaintBlocks, Truckers Delight, Stealth Tones, Scarbeus, BloodnGuns en Paint Blocks.

Ook deze week hebben we weer een lijstje gemaakt met applicaties die je op het einde van dit weekend gratis kunt binnen halen. Je vindt er onder andere applicaties in, waarmee je de LED-flitser van je iPhone 4 kunt gebruiken als zaklamp, maar ook games zoals PaintBlocks, een variant op Tetris en Truckers Delight, een 16-bits truckersgame geïnspireerd door een videoclip.


Truckers Delight
Categorie: Games
Was: €0,79

Deze game is gebaseerd op een bekende videoclip. Dankzij de graphics in 16-bits stijl en sadistische humor werd deze video een hit en de ontwikkelaar hoopt dat dit principe ook aanslaat als iPhone-game. In deze game speel je een trucker die achter ‘Alpha Chick’ aan zit. Om bij haar te komen moet je onder andere auto’s ontwijken, racen en op tijd toeteren.

BloodnGuns
Categorie: Games
Was: €0,79

In deze shooter kun je in 6 verschillende modi tegen zombies vechten. Dankzij integratie van OpenFeint ben je ook in een keer verbonden met een van de grootste online game communities voor de iPhone. BloodnGuns is alleen vandaag gratis, in samenwerking met OpenFeint’s Free Game Of The Day.

Scarabeus: Pearl of Nile
Categorie: Games
Was: €2,39

In deze puzzelgame moet je vier ballen van dezelfde kleur verzamelen. Deze komen vanaf de bovenkant van je scherm het beeld in, waar ze terecht komen in dials. Deze bevatten elk 4 ballen. Door erop te tikken, draaien de ballen elk een kwartslag. Door deze allemaal goed te plaatsen, blijft de bal rollen en haal je het level. Met 40 levels houdt deze game je dan ook wel even bezig. Ook bij deze game wordt gebruik gemaakt van OpenFeint.

Face Effects
Categorie: Fotografie
Was: €0,79

Met deze applicatie kun je een hoop gekke objecten toevoegen aan je foto’s, zoals baarden of hoeden. Om te zorgen dat deze objecten zo goed mogelijk ‘passen’, kun ze verplaatsen, ronddraaien en kleiner of groter maken. Als je klaar bent met het maken van je meesterwerk, kun je het direct opslaan in je filmrol of e-mailen.

Stealth Tones (wat betekent het plusje?)
Categorie: Amusement
Was: €0,79

In deze simpele applicatie kun je tonen met een zeer hoge frequentie afspelen. Na je 24e begint je gehoor echter achteruit te gaan en zul je steeds minder van deze tonen gaan horen. De app verdeelt de tonen in 24 of jonger, 30 of jonger, 39 of jonger, 49 of jonger en 60 of jonger. Hierdoor kun je meteen zien of je vroeg doof aan het worden bent, of dat je nog het gehoor van een tiener hebt.

PaintBlocks
Categorie: Games
Was: €0,79

Paint Blocks is een variant op de bekende game Tetris. In plaats van de klassieke weergave, is bij deze variant echter gekozen voor een doodle-stijl.

Ook vandaag gratis:

  • Knight Defense HD: Een uitgebreid puzzelspel (iPad only, was €0,79).
  • Quarqa: Een intergalactische puzzelgame.
  • LED Flashlight.: Gebruik de LED-flitser van de iPhone 4 als zaklamp.
  • Pocket Torch Lite: Zelfde functionaliteit als LED Flashlight, maar anders vormgegeven.
  • Tap Fish: Sharks: Een aquarium met haaien.
  • Bluetooth GPS: Gebruik je iPhone als GPS-chip voor je iPad (werkt alleen met Paper Map).
  • Alle genoemde applicaties waren om 20:30 uur gratis in de Nederlandse App Store. Wij kunnen niet bijhouden noch beïnvloeden wanneer de applicaties weer in prijs worden verhoogd; Check dus altijd of de applicatie nog gratis is op het moment dat je hem gaat downloaden!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!