Tijdelijk gratis: Mosaic Photo, Drift Mania Championship en meer

Het wekelijkse lijstje met -tijdelijk- gratis applicaties. Deze week met: CarSpy, Mosaic Photo, Pirate Pong, Doodle Buddy Premium, Revz, Gene Pool

Ook deze zondag hebben we weer een lijstje gemaakt met de leukste applicaties, die tijdelijk gratis te downloaden zijn uit de App Store. Tussen deze applicaties vind je onder andere Drift Mania Championship, een applicatie waarmee je driftend over verschillende circuits kunt scheuren en Pirate Pong, een alternatief voor de bekende game Pong. Verder kun je je vrienden voor de gek en net doen alsof je hun auto kunt traceren. De rest van de applicaties en downloadlinks vind je hieronder.

Gene Pool
Categorie: Games
Was: €0,79

In deze game moet je organisme gezond houden door cellen van dezelfde kleur samen te smelten. Hierdoor zullen deze cellen steeds groter worden en uiteindelijk verdwijnen. Alleen cellen met energie kun je samen laten smelten. Je moet echter wel opletten met virussen: deze vallen je grootste cellen aan. De huidige versie van Gene Pool heeft 11 waarderingen, die samen een gemiddelde van 3,5 ster hebben. Zie ook ons eerder artikel.

Mosaic Photo
Categorie: Fotografie
Was: €0,79

Met deze applicatie kun je foto’s uit je fotobibliotheek veranderen in een mozaïek. Deze bestaat uit foto’s uit je Facebook of Flickr-account, maar vreemd genoeg niet met foto’s uit je fotobibliotheek. Delen is mogelijk via Twitter of Facebook, maar je kunt het resultaat ook lokaal opslaan. Daarnaast is er een iPad-versie die €0,79 kost.

Pirate Pong
Categorie: Games
Was: €0,79

Pong is een van de oudste en bekendste videogames ooit en blijft tot vandaag de dag razend populair. Helaas kosten veel van de Pong-games geld in de App Store. Een alternatief is nu gratis geworden: Pirate Pong. Deze game baseert zich op Pong, maar heeft pirateneffecten, zoals een kanonskogel als balletje. Er zijn 36 achievements te behalen, 12 vijanden en zowel een single- als multiplayer.

Revz
Categorie: Games
Was: €0,79

In deze arcadegame is het je doel om de bal zo lang mogelijk te laten rollen. Je houdt deze rollende door een bepaalde beweging met je iPhone te maken. Om de snelheid erin te houden heb je verschillende power-ups. Om te kijken of je wel zo goed bent als je denkt, beschikt de game over een online scorebord.

Doodle Buddy Premium
Categorie: Lifestyle
Was: €2,39

Doodle Buddy Premium is een tekenapplicatie, waar je ook geluiden aan je tekeningen kunt toevoegen. Deze behoren bij verschillende stempels, die te vinden zijn in de applicatie. Ook vind je verschillende pencelen en lettertypes. Je kunt ook samen met een vriend via internet tekenen en je foto rechtstreeks uploaden naar Facebook.

CarSpy
Categorie: Amusement
Was: €0,79

Traceren waar iemand zijn auto staat kan deze applicatie natuurlijk niet, maar hij kan wel voor een verbaasde koppen in de kroeg zorgen. Als je in deze applicatie het kenteken van jouw of een vriend invult, zal vervolgens na een korte animatie je locatie bepaald worden. Grappig als de auto om de hoek staat of je er in zit. Nu hopen dat je vrienden een beetje goedgelovig zijn!

Wig it! Mens
Categorie: Amusement
Was: €0,79

Heb je je altijd al afgevraagd hoe je haren er uit zouden zien in een andere kleur of ander model, maar durf je bij de kapper maar niet het risico te nemen? Misschien kan Wig it! Mens je dan helpen bij de keuze. Je kunt de applicatie natuurlijk ook gebruiken om een gekke pruik op iemand zijn hoofd te zetten, zoals de meeste mensen zullen doen. Het resultaat kun je delen via Twitter, Facebook en e-mail. Dit is een universele applicatie en dus optimaal te gebruiken op zowel je iPhone als iPad.

Drift Mania Championship
Categorie: Games
Was: €0,79

Met deze applicatie kun je precies wat de naam suggereert: meedoen aan een virtueel drift kampioenschap. Je wordt beoordeeld voor je stijl, snelheid en lijn. Je beschikt in deze game over 7 auto’s, waar je over 5 circuits kunt scheuren. Verder zijn er verschillende moeilijkheidsgraden en besturingsmogelijkheden. Ook deze applicatie is universeel en dus optimaal te gebruiken op zowel de iPhone als iPad.

Je bent nieuwsbrieflezer en de app is niet meer in de aanbieding? Lees dit artikel! De kortingen genoemd in dit artikel gelden slechts tijdelijk. We raden daarom aan om de apps zo snel mogelijk te downloaden, als je ze wilt hebben. Wij kunnen niet voorspellen wanneer de applicaties weer teruggaan naar de normale prijs en raden daarom aan altijd te checken of de aanbieding nog steeds geldt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2010, 21:39