Tijdelijk gratis: iTimeLapse Pro, MouthOff en 7 andere

Het lijstje met tijdelijk gratis applicaties van dit weekend. Super-Tilt Baseball: Pinball, Denizen, GW Series, iTimeLapse Pro, Go!, FuntasticFace, MouthOff, Traffic Ninja en Mobile Receipt.
Jeroen Wienen - · Laatst bijgewerkt:

MouthOffZoals je ondertussen al van ons gewend bent, ook deze zondag weer een lijstje met tijdelijk gratis applicaties. Vandaag hebben we gekozen voor 9 applicaties, variërend van Mobile Receipt, een applicatie die je helpt je onkosten bij te houden, tot iTimeLapse Pro, een applicatie waarmee je time-lapse filmpjes kunt maken.

  • Mobile Receipt (was €3,99): Met Mobile Receipt kun je gemakkelijk een overzicht maken van je bonnetjes. Na het aanmaken van een account kun je aan de slag. Bij het aanmaken van een nieuwe bon krijg je eerst de keuze een foto te maken. Nadat je deze gemaakt hebt krijg je een overzicht van de bon. Hierop kun je onder andere de prijs, belasting en categorie invullen. Als je alle gewenste bonnen hebt ingevoerd, kun je een expense report aanmaken en deze direct naar je e-mail sturen.
  • Traffic Ninja (was €1,59): Traffic Ninja is een simpele game, waarin je over auto’s heen moet springen door op je scherm te tikken. Je doel is om dit zo lang mogelijk vol te houden, zonder dat je door de auto’s van het scherm wordt geduwd. Er zijn twee moeilijkheidsgraden.
  • MouthOff (was €1,59): In deze applicatie zitten maar liefst 49 verschillende getekende monden, onderverdeeld in verschillende thema’s (o.a. kerstmis en Halloween). Dit zijn echter geen statische plaatjes: Als je je iPhone voor je mond houdt, zullen ze reageren op je stem en meebewegen.
  • FuntasticFace (was €0,79): Een andere applicatie waarmee je het gezicht van jezelf of je vrienden grappiger kunt maken is FuntasticFace. In deze applicatie beschik je over honderden dingen, zoals snorren, brillen of blauwe ogen. Nadat je een foto van een van je vrienden gekozen hebt, kun je aan het werk.
  • Go! (was €1,99): In deze door Tetris geinspireerde game moet je met verschillende blokken een grotere vorm maken. Volgens de makers een ideale manier om je hersenen in topvorm te houden.
  • iTimeLapse Pro (was €2,39): Met iTimeLapse Pro is het mogelijk om time-lapse en stop-motion filmpjes te maken. Het is mogelijk om deze fimpjes in een keer te uploaden naar Youtube, Vimeo en Facebook of te e-mailen. Ook wordt er muziek meegeleverd, waardoor je na het maken van je video er nog wat karakter aan kan toevoegen. Er wordt namelijk geen geluid toegevoegd aan de opname, omdat deze filmpjes in feite achter elkaar geplakte foto’s zijn. Het is ook mogelijk om foute frames ertussen uit te halen. Om je een idee te geven wat voor een filmpjes je hiermee kunt maken, kun je het onderstaande filmpje eens bekijken.
  • GW Series (was €3,99): Dankzij FreeAppCalendar.com is deze applicatie -alleen vandaag- gratis. GW Series is een programma met veel kleine games in elkaar. Deze games zijn ook apart in de App Store te koop, voor 0,79 per stuk. Het betreft allemaal hele simpele games, die met het touchscreen of de accelerometer te spelen zijn.
  • Denizen (was €1,59): In deze actiegame ben jij Xio, een vliegende robot. Je doel is om het “Domain” te redden, door corrupte software te vernietigen. Er zijn twee verschillende modus: Campaign en survival. Ook is er een online scoreboard.
  • Super-Tilt Baseball: Pinball (was €1,59): Voor de fans van flipperen en honkbal is Super-Tilt Baseball: Pinball de perfecte applicatie. In deze flipperkast-applicatie kun je de weg van de bal beinvloeden, door je iPhone te draaien. Ook kent de game veel honkbalaspecten, zoals outs en runs.
  • Scarface Last Stand (was €5,49): Zoals gebruikers Banaan en stijn in de reacties al lieten weten, is ook deze applicatie vandaag gratis te downloaden.

Alle genoemde applicaties waren om 17:00 uur gratis in de Nederlandse App Store verkrijgbaar. Niet meer gratis? Dat is jammer maar onvermijdelijk: de prijsverlaging is namelijk tijdelijk. Let dus op voordat je gedachteloos op knoppen klikt: de app kan ondertussen weer betaald zijn geworden, zeker als je pas op maandagochtend gaat kijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 mei 2010, 21:18