iculture-tijdelijk-gratis
Tijdelijk Gratis
iCulture: Tijdelijk gratis

Tijdelijk gratis iPhone- en iOS-apps: week 48-2017

Elke zondagavond vind je op iCulture weer onze lijst met tijdelijk gratis apps. Vol met handige apps, leuke games en andere koopjes voor nop.

iCulture: Tijdelijk gratisElke zondagavond vind je op iCulture de beste tijdelijk gratis apps, geselecteerd door de redactie van iCulture. We gaan buitenshuis hardlopen en fietsen met EasyRoute, bekijken eerdere outdoor-activiteiten terug met Fitness AR en sturen de kinderen de paardenstal in met Toca. Ook hebben we een app om te ontspannen met watergeluiden en een woordspelletje. Er is weer genoeg om gratis te grabbelen, maar controleer wel even goed of de app nog steeds gratis is en of er geen in-app aankopen in zitten, die te herkennen zijn aan het winkelwagentje.

Was €1,09. Maak routes voor outdoor-activiteiten, zoals hardlopen en fietsen. EasyRoute is daarbij een persoonlijke gids. Teken het begin- en eindpunt op de kaart en de kaart geeft aan welke route je moet afleggen, wat de afstand is en welke hoogteverschillen je hebt overbrugd.


Was €3,49. Met deze app krijg je een heel ander beeld van je fitnessactiviteiten. De app is bedoeld voor mensen die Strava gebruiken. Koppel je Strava-account met Fitness AR en je kun door je eerdere hardloop- en fietsactiviteiten bladeren en routes aanmaken. Via de AR-camera zie je een 3D-kaart van de activiteiten.


Was €3,49. Een app voor de allerkleinsten. In deze versie van Toca Life gaat het om paarden. Bevat vier locaties die de kinderen gaan ontdekken: de stal, het bos, een arena en een winkel. De kinderen moeten voor de paarden zorgen, nieuwe outfits kiezen, muziek maken en nog veel meer. Elke activiteit bevat minigames.


Was €1,09. Sluit je even helemaal af van de buitenwereld met deze stroom aan geluiden. Met watervallen en riviergeluiden kun je lekker ontspannen. Bevat opnames van watergeluiden met mooie beelden zodat je makkelijker in slaap valt of je beter kunt concentreren dankzij stereoscopisch 3D-geluid. Het beste luister je via oordopjes.


Was €1,09. Probeer in deze platformgame zoveel mogelijk katten te redden. Dit kan op meerdere manieren en jij moet de meest slimme manier vinden. Je moet daarvoor door de levels rennen en springen.


Was €2,29. Een app voor het analyseren van stereo-audio, bedoeld voor muzikanten, producers en mixers. Vectorscope helpt je bij het opnemen van audio via de microfoon van je iPad, apps die met Audiobus werken of een extern audio-apparaat. Bevat ook vijf kleurenschema’s en diverse andere handige audiotools.


Was €3,49. Probeer woorden te maken van de letters die je in Word Jam tot je beschikking hebt. Ideaal voor mensen die van woordpuzzels houden. Elke puzzel bestaat uit vier woorden die door elkaar gegooid zijn. Alleen als je ze allevier (in het Engels) hebt gevonden, mag je door naar de volgende puzzel.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2017, 19:19