iculture-tijdelijk-gratis
Tijdelijk Gratis
iCulture: Tijdelijk gratis

Tijdelijk gratis iPhone- en iOS-apps: week 39-2018

Elke zondagavond vind je op iCulture weer onze lijst met tijdelijk gratis apps. Vol met handige apps, leuke games en andere koopjes voor nop.

Hou meer zicht op je gezondheidsdata, breid je woordenschat uit en ontspan met ademhalingsoefeningen. Er is weer genoeg om gratis te downloaden, maar controleer wel even goed of de app nog steeds gratis is en welke in-app aankopen erin zitten, die te herkennen zijn aan het winkelwagentje.

HealthView werkt samen met HealthKit en toont je gezondheidsdata op een overzichtelijke manier. Ook kun je de data op de wijzerplaat van je Apple Watch bekijken, zodat je beter inzicht krijgt of je goed bezig bent.


Breid je woordenschat uit door een dagelijkse herinnering te zetten. Je krijgt dan een push notificatie met een nieuw woordje om te leren. Je krijgt de uitspraak te horen en kunt je ontdekking meteen delen via je sociale mediakanalen.


Plan je dagen en bekijk je afspraken op een klok-interface. Je kunt een afspraak toevoegen door je vinger over de klok te vegen. Laat ook een overzicht van de komende 30 dagen zien.


Een webbrowser die je aanpast aan hoe jij je apparaat gebruikt. Volgens de makers enorm snel.


Ontspan vijf minuten per dag met deze ademhalingsoefeningen. Voor mensen die last hebben van stress, hoge bloeddruk of overspannenheid. Kost weinig tijd, heeft veel effect. Kies uit zes visuele gidsen.


Hou je gewicht in de gaten met deze app, die van afvallen een spelletje maakt. Verdien punten en ga de strijd met je vrienden aan in Game Center. Zet elke week een doel voor je gewicht en ga aan het werkt. Je moet dagelijks je gewicht registreren en daaruit wordt een wekelijks gemiddelde berekend.


Een app waarin kinderen leren wat erbij komt kijken om naar school te gaan. In een leuke omgeving krijgen kinderen te maken met letters, getallen, dieren, fruit en groente, kleuren en vormen. Allerlei interactieve activiteiten in het Engels met gesproken audio-instructies.


Door iOS 12 zijn AR-apps om iets op te meten wat minder populair geworden. Deze ontwikkelaar geeft ‘m nu gratis weg. Meet de lengte van een object in de ruimte en deel een video van het opmeten met vrienden.


Muziek maken is leuk met deze app. Bevat allerlei drumkits die ook door professionals gebruikt worden.


Maak van je iPhone een draadloze muis, toetsenbord en trackpad met WiFi Mouse. Te gebruiken als remote control. Werkt ook met meerdere vingers tegelijk, zodat je kunt vegen en tikken met vier vingers.


In deze game moet je proberen om het rode blok vrij te spelen in de container. Op het vierkante blok zijn andere houten blokken van verschillend formaat gestapeld en jij moet door te schuiven alles vrij krijgen.


Een soort dartspelletje zonder in-app aankopen. Doel van de game is om meerdere lagen te doorbreken, waarbij je ook speciale segmenten tegenkomt. Die zijn rood gekleurd.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2018, 18:42