iculture-tijdelijk-gratis
Tijdelijk Gratis
iCulture: Tijdelijk gratis

Tijdelijk gratis iPhone- en iOS-apps: week 37-2018

Elke zondagavond vind je op iCulture weer onze lijst met tijdelijk gratis apps. Vol met handige apps, leuke games en andere koopjes voor nop.

Laat je huisdier praten, krijg toegang tot je bestanden en kom op tijd uit bed. Er is weer genoeg om gratis te downloaden, maar controleer wel even goed of de app nog steeds gratis is en welke in-app aankopen erin zitten, die te herkennen zijn aan het winkelwagentje.

Step Out is een slimme wekker, waarbij je wel uit bed moet komen. Voorkomt dat je op de snooze-knop drukt. Stel meerdere herhalende wekkers in, pas de snooze-reels aan en de geluiden die klinken. Je moet daarna een bepaald aantal stappen nemen om het alarm uit te schakelen. Daarbij moet je ook een foto maken van een bepaalde situatie, zodat je niet kunt cheaten.


Maak een foto van je huisdier en spreek iets via de microfoon van je iPhone in. De app zorgt er dan voor dat je huisdier realistisch lijkt terug te praten. De video kun je vervolgens op Facebook zetten of naar familie mailen. Grappig hoor.


Kantel je iPhone om het Melmus-schip te sturen en de Space Pirates met hun dodelijke lasers te ontwijken. Doel is om zoveel mogelijk mail te redden. Voelt als een klassiek arcadespel.


De herfst komt eraan, dus je hebt vast zin om lekker binnen te zitten en een puzzeltje te doen. Met deze Montezuma-game kun je tangram-achtige puzzels leggen. Bevat 100 verschillende puzzels die je met drag and drop moet oplossen. Je kunt ook hints krijgen.


Toont de positie van alle planeten van het zonnestelsel op een bepaalde tijd en plaats. Gebruikt nauwkeurige berekeningen om te zien dat de informatie klopt. De planeten en zon worden niet op de juiste schaal getoond, omdat het anders niet goed te zien is.


Let op: alleen op de iPad te downloaden. Bekijk het tijdstip en tijdsverschil tussen je huidige plek en een andere stad. Kijk op de wereldkaart of draai aan de wereldbol. Je huidige plek is een rood stipje. Linksonder zie je je huidige tijd.


Klassieke tank battle-game, vergelijkbaar met NES Battle City. Maar dan aangepast voor de 21e eeuw, met veel nieuwe elementen.


Bestanden overzetten en toegang krijgen met Phone Drive. Voor studenten, zakelijk gebruiken en meer. Haal bestanden van je computer thuis of een iDevice en gebruik een URL om ernaar te kunnen linken. Zit ook een ingebouwde tekstverwerker in.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 september 2018, 20:24