iculture-tijdelijk-gratis
Tijdelijk Gratis
iCulture: Tijdelijk gratis

Tijdelijk gratis iPhone- en iOS-apps: week 34-2018

Elke zondagavond vind je op iCulture weer onze lijst met tijdelijk gratis apps. Vol met handige apps, leuke games en andere koopjes voor nop.

Leer rekenen met een spelletje, leg dierenpuzzels en maak vriendelijke monsters. Of ontwerp je droomhuis. Er is weer genoeg om gratis te downloaden, maar controleer wel even goed of de app nog steeds gratis is en welke in-app aankopen erin zitten, die te herkennen zijn aan het winkelwagentje.

Bouw een vriendelijk monster in Monster Mingle. Interactief landschap waarin kinderen op ontdekkingstocht kunnen gaan. Ze leiden hun zelfgemaakte monsters over het scherm door te tappen. Veertig verschillende lichaamsdelen, zodat ze hun droommonster kunnen bouwen.


Een soort tangram-achtige game voor jong en oud. Maak geometrische dierenpuzzels met Cardinal Lands. Leuk om te spelen en je steekt er ook nog iets van op. Meer dan 80 puzzels plus allerlei nuttige feitjes over dieren.


Ga lekker tafeltennissen in deze game. Realistische graphics, zodat het echt aanvoelt alsof je in je eigen garage aan het pingpongen bent. Speel tegen een AI-tegenstander of volg eerst de tutorial. Met minigames en online multiplayer.


Math Racing 2 Pro is een racegame waarbij je tegelijk leert rekenen. Zo leer je optellen, aftrekken, delen en vermenigvuldigen. Ook steek je iets op over percentages, afronden en meer.


Voor fans van actiegames: verzamel zoveel mogelijk orbs in zo kort mogelijke tijd. Ondertussen probeer je obstakels te ontwijken. Bevat 80 levels, aanpasbare bediening en online ranglijst.


Er komt een eindeloze stroom vijanden op je af, terwijl je je eigen ruimteschip bouwt van een vuilniswagen. Bedien je ruimteschip met de joystick en schiet met rechts.


Hou zicht op belangrijke afspraken met Flink. Dit is een minimalistische kalender, gericht op efficiency. Zo kun je makkelijk je evenementen en afspraken in de gaten houden. Met backupfunctie.


Laat de kangoeroe springen, zonder de bomen te raken. Het plan is om zo lang mogelijk te rennen, zodat de kleuren van de game veranderen. Je kunt ook vrienden uitdagen.


Ontwerp je droomhuis met deze app. Maak een 2D-plattegrond van je huis op een makkelijke manier. Bedoeld voor iedereen die wil gaan klussen, makkelijker dan schetsen op ruitjespapier.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2018, 19:18