iculture-tijdelijk-gratis
Tijdelijk Gratis
iCulture: Tijdelijk gratis

Tijdelijk gratis iPhone- en iOS-apps: week 31-2018

Elke zondagavond vind je op iCulture weer onze lijst met tijdelijk gratis apps. Vol met handige apps, leuke games en andere koopjes voor nop.

Ga aan je stress werken, verander slechte gewoontes en val in slaap bij het ruisen van de wind. We hebben ook een app om beter koffie te zetten en om je auto makkelijker terug te vinden. Of train je ruimtelijk inzicht! Er is weer genoeg om gratis te downloaden, maar controleer wel even goed of de app nog steeds gratis is en welke in-app aankopen erin zitten, die te herkennen zijn aan het winkelwagentje.

Met HelloMind kun je je leven veranderen. Doe iets aan slechte gewoontes en negatieve gedachten door te gaan mediteren. Kies op welk gebied je je wilt verbeteren en je krijgt gerichte hulp. HelloMind geeft je een behandelpad, dat bestaat uit 10 sessies van 30 minuten, die je binnen een maand moet afronden.


Maak elke keer perfect gezette koffie met deze app. Voor mensen die opschenkkoffie thuis willen maken. Bespreekt zetmethoden zoals de Aeropress, Chemex, French Press, Iced Pour Over, Kalita Wave en V60. Elke stap wordt uitgelegd met de kleinste details. Biedt ook een logboek.


Sla je GPS-locaties op en vind je locatie terug met deze app. Voor reizigers, avonturiers en automobilisten. Tik op de Anchor-knop om de locatie een naam en een icoontje te geven. Hij komt daarna in de lijst te staan en is makkelijk weer terug te vinden.


Train je ruimtelijk inzicht en logische vaardigheden met deze puzzel-uitdaging. Door goed te redeneren in een 3D-ruimte kun je de corrupte blokken in Data Cube terugvinden. Om te winnen moet je alle schone blokken openen en de corrupte markeren.


Met TextHere maak je een 3D-tekst die je in een augmented reality-wereld plaatst. Er zitten leuke templates in. Ga jezelf lekker uiten, vertel je stemming of breng een boodschap over.


Een leerzame app voor kinderen tussen 4 en 7 jaar, met een verhaal en educatieve activiteiten waarmee kinderen uren mee bezig zijn. Tenminste, dat beloven de makers. Je kunt gratis checken of dat zo is.


Een arcadegolf-spelletje op je iPhone of iPad, die net iets anders is. Het is geen poolbiljard en ook geen pinball. Je blijft spelen terwijl je de ranglijsten beklimt. Speelbaar met 9 of 18 holes, afhankelijk van hoeveel tijd je hebt.


Met Windy kun je de herrie om je heen buitensluiten. Combineert natuurlijke geluiden van bijvoorbeeld de wind, in combinatie met mooie afbeeldingen. Geschikt om in slaap te vallen, te ontspannen, te studeren of te mediteren. Gebruikt stereoscopisch 3D-geluid, geoptimaliseerd voor koptelefoons.


Voor als je geen leesbril bij de hand hebt: deze app vergroot alle teksten die je leest.


Een verslavende game met twee varianten: Classic of Endless. Tik op twee of meer blokken die dezelfde kleur hebben. Bij de Classic-speelwijze is er geen tijdslimiet, bij Endless moet het zo snel mogelijk.


Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 augustus 2018, 19:30