iculture-tijdelijk-gratis
Tijdelijk Gratis

Tijdelijk gratis iPhone- en iOS-apps: Spendee, Shadow Vamp en meer

Iedere week de beste tijdelijk gratis iPhone- en iOS-apps: Wordbox, Shadow Vamp, 2013: Infected Wars, Call of Mini: Zombies 2, ProCamera, Strides & Spendee.
Jeroen Wienen - · Laatst bijgewerkt:

tijdelijk gratisIedere week zetten we in dit artikel de beste apps op een rijtje die tijdelijk gratis te downloaden zijn uit de App Store. Er staan vandaag 3 games in de lijst en die hebben een gemeenschappelijk thema. We verklappen alvast: zombies en vampiers moeten wel een beetje je ding zijn. Maar ook als dat niet het geval is, dan zijn er nog genoeg andere leuke apps.

SpendeeSpendee
Categorie: Financiën
Was: €1,79

Spendee is een app waarmee je kunt zien hoeveel geld er binnenkomt en weer uitgaat. De app ontving bij onze bespreking in juli dit jaar al lof over het uiterlijk dat toen al op iOS 7 was afgestemd. Spendee is vooral goed in het weergeven van je uitgaven ten opzichte van je inkomsten, dankzij de handige grafiek waar je over kan vegen. Over een zelf gewenste periode zie je of de inkomstenpiek van bijvoorbeeld je loon hoog genoeg is om tegen je lifestyle op te boksen. In weer andere overzichten zie je naar welke categorie je meeste uitgaven gaan en je ziet de duurste dag in een periode uitgelicht. Kosten en budgetten invoeren gaat ook eenvoudig. Verder kun je je gegevens opslaan middels een iCloud-backup en je kan je data exporteren naar Excel, csv-bestand of Google Drive.

Spendee is 230 keer beoordeeld, heeft een gemiddelde beoordeling van 4 sterren en vereist minimaal iOS 6.1.

WordboxWordbox
Categorie: Productiviteit
Was: €4,49

Deze week werd bekend dat Fletsky-toetsenbord ook beschikbaar is geworden voor apps van derden. Eén van de apps die ervoor beschikbaar werd is deze. Voorlopig is het toetsenbord in deze app echter alleen nog beschikbaar in het Engels en Spaans, waardoor niet voor iedereen even bruikbaar zal zijn. In de app kun je echter ook je normale toetsenbord gebruiken en dan blijft er een prima, simpele, tekstverwerker over, waar je onder andere lettergrootte kan aanpassen en foto’s kan invoegen.

Wordbox is 14 keer beoordeeld, heeft een gemiddelde beoordeling van 4 sterren en vereist iOS 7.0.

StridesStrides
Categorie: Productiviteit
Was: €1,79

Deze applicatie wil je op weg helpen bij doelstellingen in elke vorm die je kan bedenken. Jezelf nieuwe manieren aanleren, een doel bereiken tegen een bepaalde tijd, je gemiddelde in de gaten houden of beoogde mijlpalen instellen: het kan allemaal met de app. Om het simpel te houden, geeft de applicatie je uit zichzelf al een selectie simpele trackers om aan te werken. Meer lezen over de app? We schreven er eerder uitgebreid over.

Strides is 21 keer beoordeeld en heeft een gemiddelde beoordeling van 5 sterren. De app vereist minimaal iOS 7.0.

ProCameraProCamera
Categorie: Foto en video
Was: €4,49

Deze oudgediende foto-app is een app waarmee je uitgebreide mogelijkheden hebt bij het maken van foto’s, maar ook bij het bewerken erna. Zo bevat de app een doka, een lightbox, in de app aanwezig waarin je foto’s kan bewaren, delen, exporteren en verwijderen. Ook kun je met de app foto’s maken terwijl je aan het filmen bent. Je hebt de keuze tussen verschillende afmetingen bij het maken van foto’s en kun je zelf de exposure en scherptestelling aanpassen. De app is als iOS 7-app opnieuw uitgebracht, met een fris ontwerp en nieuwe functionaliteit. Deze app, ProCamera 7, kost €0,89.

ProCamera is 2376 keer beoordeeld, heeft een gemiddelde beoordeling van 3,5 sterren en vereist minimaal iOS 6.0.

Call of Mini Zombies 2Call of Mini: Zombies 2
Categorie: Games
Was: €0,89

In deze game, met 3D visuals, dien je vlagen van tegenstanders van je af te slaan, om op die manier wederom de wereld te redden. In de app beschik je over 10 verschillende wapens, die je kunt inzetten over 8 verschillende mappen en nog veel meer. Verder heeft de app verschillende achievements en leaderboards in het Game Center en een co-op modus.

Call of Mini: Zombies 2 is een universele app, is 526 keer beoordeeld, heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren en vereist minimaal iOS 5.1.

2013- Infected Wars
2013: Infected Wars
Categorie: Games
Was: €2,69

Geen fan van de Call of Mini-karakters? Dan kun je met deze app hetzelfde doen: schieten om te overleven tegen zombies. In metrostations, verlaten steden en lege straten ga je op jacht. De grote kracht van deze game is dat je dat niet alleen op jacht hoeft. Als je een medespeler vindt, sla je samen de handen ineen en is het zombies knallen toch een stuk vermakelijker.

2013: Infected Wars is 500 keer beoordeeld en heeft een gemiddelde beoordeling van 4 sterren. De app is universeel, vereist minimaal iOS 6.0 en werkt op de iPhone 4 of later.

Shadow VampShadow Vamp
Categorie: Games
Was: €0,89

Je speelt een vampier in Shadow Vamp, die pardoes in verschillende omgevingen overdag wordt neergezet en dus last heeft van het licht. Als speler bestuur je echter niet alleen de koddige vleermuizenman met de analoge stick links, maar ook… de schaduw. Het tandwiel rechts in beeld kan je naar links en rechts zwiepen om de schaduw te laten meebewegen. Dat effect ziet er gaaf uit en wordt nog versterkt door dat je de aarde onder het level snel ziet meebewegen. Je zorgt ervoor dat je constant in de schaduw blijft om te overleven – anders loopt je levensbalk snel genoeg leeg.

Shadow Vamp is een universele app, is 63 keer beoordeeld, heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren en vereist minimaal iOS 4.3.

Ook leuk en tijdelijk gratis:

  • Spinach (was €2,69, iPad, iOS 5.1+) – Spinach is een app om je te helpen stap voor stap je eetpatroon gezond(er) te krijgen.
  • Easy FTP Pro (was €13,59, universeel, iOS 4.3+) – Uitgebreide FTP-cliënt met bewerken en beheeropties.
  • Poshlight (was €1,79, universeel, iOS 6.-+) – Voeg gekke vormen en afbeeldingen toe aan je foto’s.
  • Jam Player (was €4,49, universeel, iOS 5.0+) – Leer meespelen met muziek, door de muziek op je iDevice te vertragen.
  • AgingBooth (was €0,89, universeel, iOS 5.0+) – Zien hoe je er uitziet over een flink aantal jaar.
  • MixBooth (was €0,89, universeel, iOS 5.0+) – De foto’s van 2 gezichten samenvoegen in één.
  • BaldBooth (was €0,89, universeel, iOS 5.0+) – Kijken hoe je er kaal uit zou zien.
  • iMusic (was €1,79, iPhone, iOS 6.0+) – Alternatief voor je standaard muziek-app.
  • Phoenix Photo Editor (was €0,89, iPhone, iOS 6.0+) – Strak uitziende fotobewerker met veel deelfuncties en mogelijkheid tekst op foto’s te zetten.
  • Little Things (was €2,69, iPad, iOS 4.3+) – Op zoek naar voorwerpen die zitten verstopt in een mozaïek gemaakt van heel veel kleine dingetjes.

Je bent nieuwsbrieflezer en de app is niet meer in de aanbieding? Lees dit artikel! De kortingen genoemd in dit artikel gelden slechts tijdelijk. We raden daarom aan om de apps zo snel mogelijk te downloaden, als je ze wilt hebben. Wij kunnen niet voorspellen wanneer de applicaties weer teruggaan naar de normale prijs en raden daarom aan altijd te checken of de aanbieding nog steeds geldt.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2014, 11:22