iculture-tijdelijk-gratis
Tijdelijk Gratis

Tijdelijk gratis iPhone- en iOS-apps: NFL Flick Quarterback, Fotoable en meer

De beste iPhone- en iOS-apps die tijdelijk gratis te downloaden zijn uit de App Store van deze week: Hotel Tycoon, NFL Flick Quarterback, Carl & Gugl, Pushups 0 tot 100 trainer pro, runtastic pushups pro, Hack Run zero, Savi People, Donload Alles en fotoable.
Jeroen Wienen - · Laatst bijgewerkt:

tijdelijk gratisZoals iedere week, hebben we ook deze zondag de beste tijdelijk gratis apps van het moment op een rijtje gezet. Drie topgames vind je in de lijst van vandaag, namelijk NFL Flick Quarterback, Hack Run ZERO en Hotel Tycoon. Verder staan er twee apps in de lijst die je helpen bij een work-out. Savi People staat ook in de lijst, deze app voegt al je contacten samen in één app en Fotoable helpt je je foto’s te organiseren in albums.

nfl flick quarterbackNFL Flick Quarterback
Categorie: Games
Was: €0,89

In deze game kruip je in de huid van een quarterback van een NFL-team en doe je alles wat erbij hoort als American football-speler. Zo moet je, behalve winnende passes versturen, ook zorgen dat je verdedigers ontwijkt en kun je trick shots maken. En dit alles met het doel om in de Hall of Fame te komen.

NFL Flick Quarterback is 6280 keer beoordeeld, heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren en vereist iOS 3.1 of later.

runtastic situpsFitness-apps
Categorie: Gezondheid en fitness
Was: €0,89

Vandaag staan er twee apps tijdelijk gratis in de App Store die helpen bij een workout. De ene is van runtastic, dat een legio aan fitness-gerelateerde apps in de App Store heeft staan. De andere van Clear Sky Apps, die ook bepaald geen onbekende zijn in de App Store. Beide apps helpen je in stappen naar een specifiek doel toe, met verschillende ondersteuning. Zo snel zo veel mogelijk push en sit-up’s leren doen.

Downloaden:
runtastic SitUps Pro (gratis, vereist iOS 6.0)
Pushups 0 to 100 trainer pro (gratis, vereist iOS 5.0)

Talking Carl & KugelTalking Carl & Gugl
Categorie: Amusement
Was: €0,89

Talking Carl & Gugl is een applicatie die te vergelijken is met Talking Tom Cat. In beide applicaties verschijnt er een schattig beestje op je scherm, dat je met een grappige stem napraat, leuke dingen doet en vooral jou probeert te vermaken. In deze app verschijnen Carl en Gugl en ze kunnen je allebei napraten en gekke dingen doen.

Talking Carl & Gugl is 564 keer beoordeeld en heeft een gemiddelde beoordeling van 4 sterren. De app vereist minimaal iOS 5.0 en werkt op de iPhone 3GS en later.

Hotel TycoonHotel Tycoon
Categorie: Games
Was: €0,89

Hotel Tycoon is al een oudgediende in de App Store; de eerste versie van de app verscheen namelijk al in januari 2010 in de App Store. Toch werd de app nog in september van dit jaar geüpdatet. In het begin van de game krijg je een klein hotel tot je beschikking en je doel is dit zo winstgevend mogelijk te maken, om zo uit te kunnen breiden. Je krijgt wel een startbudget om je eigen hotel draaiende te houden. Je moet je hotel niet verwaarlozen en ook heb je personeel nodig om een goed hotel te kunnen runnen. Doel van het spel is om zoveel mogelijk geld binnen te halen en daarmee je hotel te verbeteren. Dit doe je door onder andere rekening te houden met de verschillende vakantieseizoenen. Wanneer het hoogseizoen aanbreekt is het verstandig je prijs te verhogen, om zo meer geld binnen te slepen.

Hotel Tycoon is 1686 keer beoordeeld, heeft een gemiddelde beoordeling van 3 sterren en vereist minimaal iOS 3.0.

Download AllesDownload Alles
Categorie: Productiviteit
Was: €0,89

Deze app geeft je iPhone of iPod Touch een functie die ‘ie standaard mist: de mogelijkheid tot het downloaden van bestanden. De app ondersteunt een boel verschillende bestandsformaten en de mogelijkheid om je bestanden op te slaan achter een wachtwoord. Verder kun je tot wel 10 bestanden tegelijk downloaden, ook terwijl je doorgaat met browsen. Muziek die je download kun je tevens op de achtergrond afspelen.

Download Alles is 24 keer beoordeeld, heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren en vereist minimaal iOS 5.0.

Savi PeopleSavi People
Categorie: Sociaal Netwerken
Was: €1,79

Savi People voegt al je contacten bij elkaar in één app. Niet alleen je telefoon-contacten, maar ook mensen die je volgt op Twitter en Instagram en je vrienden op LinkedIn en Facebook. Je kunt tevens groepen aanmaken en vervolgens berichten sturen naar de gehele groep.

Savi People is 56 keer beoordeeld, heeft een gemiddelde beoordeling van 4 sterren en vereist minimaal iOS 5.0.

Hack Run ZeroHack Run ZERO
Categorie: Games
Was: €1,79

Deze game is iets anders dan de meeste games die je zult kennen, je kruipt hier namelijk in de huid van een hacker. Je hackt je weg naar binnen bij een organisatie die er nogal wat geheimen op nahoudt, om zo hun geheime agenda te ontdekken. Door steeds accounts van aparte mensen binnen de organisatie te bekijken kom je achter hun geheimen. Dit alles doe je omdat een geliefde ontvoerd is en de ontvoerder je opdraagt dit te doen. In totaal bevat de game meer dan 70 levels.

Hack Run ZERO is 158 keer beoordeeld en heeft een gemiddelde beoordeling van 5 sterren. De app vereist minimaal iOS 4.3.

FotoableFotoable
Categorie: Foto en video
Was: €0,89

Met deze app kun je snel je foto’s organiseren en bekijken. De app kan bijvoorbeeld snel je foto’s indelen in albums, gesorteerd op basis van datum. Verder kun je albums beveiligen met een wachtwoord, zodat niet iedereen de inhoud kan bekijken. Ook kun je zelf de indeling van het album aanpassen. Verder kun je meerdere foto’s tegelijk delen, onder andere naar sociale netwerken en foto’s uploaden naar een cloud-service.

Fotoable is 110 keer beoordeeld, heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren en vereist minimaal iOS 4.0.

Ook nog steeds gratis

Niets kunnen vinden in de lijst hierboven? Dan vind je hieronder nog meer ideeën:

Je bent nieuwsbrieflezer en de app is niet meer in de aanbieding? Lees dit artikel! De kortingen genoemd in dit artikel gelden slechts tijdelijk. We raden daarom aan om de apps zo snel mogelijk te downloaden, als je ze wilt hebben. Wij kunnen niet voorspellen wanneer de applicaties weer teruggaan naar de normale prijs en raden daarom aan altijd te checken of de aanbieding nog steeds geldt.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2012, 21:04