iculture-tijdelijk-gratis
Tijdelijk Gratis

Tijdelijk gratis iPhone- en iOS-apps: Burn the Rope Worlds, ProCam en meer

De beste iPhone- en iOS-apps die tijdelijk gratis te downloaden zijn uit de App Store van deze week: Mission Sirius, Burn The Rope Worlds, Mahjong Artifacts, Siege Hero, AppStart, LED Football, Listen, HT Video Recorder en ProCam.

tijdelijk gratisAls je op zoek bent naar spelletjes dan heb je vandaag geluk. Vandaag vind je namelijk maar liefst 5 games in de lijst. Ook als je geen gamer bent staan er leuke dingen in de lijst, zoals Listen. Deze app geeft je een alternatief voor de standaard iPod-app en voegt intuïtieve besturing toe. Verder hebben ProCam en HT Video Recorder ook een boel functies die standaard camera-app mist. Met AppStart krijg je tips over hoe je je iPhone kunt vullen met leuke en bruikbare apps. De volledige lijst vind je na de klik.

Burn the Rope WorldsBurn The Rope Worlds
Categorie: Games
Was: €0,89

Burn the Rope Worlds is de opvolger van de populaire game Burn The Rope. Net als in Burn the Rope moet je in Burn the Rope Worlds proberen om stukken touw te verbranden, terwijl je de iPhone kantelt. Elk level bestaat uit een puzzel die je met vindingrijkheid moet oplossen. De app bevat meer dan 100 levels, verdeeld over 4 werelden. Ook bevat het spel mini-games, 3 moeilijkheidsgraden en een dagelijks veranderende puzzel.

Burn The Rope Worlds is 3999 keer beoordeeld, heeft een gemiddelde beoordeling van 3,5 sterren en vereist iOS 4.0

Mission SiriusMission Sirius
Categorie: Games
Was: €0,89

De 3D-actiegame Mission Sirius is door een klein team ontwikkelaars gemaakt en presteert niet slecht op het visuele gedeelte. De game maakt gebruik van de Unreal Engine, geeft fraaie 3D beelden weer en ondersteunt de schietactie met spannende, opzwepende muziek. De camera mag dan wel het loop- en kijkwerk van je overnemen in Mission Sirius; het spel zet een hele spannende en overtuigende sfeer neer. En dan… dan is er opeens een spin die een voorraad munitie voor je pistool achterlaat als je hem doodschiet. We wisten even niet of we lachten of uitlachten. Hoe kóm je er toch op?

Mission Sirius is 28 keer beoordeeld, heeft een gemiddelde beoordeling van 3,5 sterren en vereist minimaal iOS 3.1.3.

Mahjong ArtifactsMahjong Artifacts
Categorie: Games
Was: €2,69

Mahjong is een van de bekendste gezelschapspellen ter wereld en dat betekent dat ook in de App Store Mahjong in overvloed te vinden is. Deze versie is een zeer uitgebreide. Deze app bevat verschillende gamevarianten. In de verhaalmodus vind je 25 lay-outs, in de klassieke modus 100. In de eindeloze modus kun je onbeperkt doorgaan. De app bevat 27 achtergronden en 5 stenensets.

Mahjong Artifacts is 686 keer beoordeeld en heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren. De app vereist iOS 3.0.

ListenListen
Categorie: Muziek
Was: €1,79

Deze app kun je gebruiken om muziek af te spelen. De besturing van deze app werkt soepeler dan die van de standaard iPod-app. Je kunt swipen om het volgende of vorige nummer op te zetten en direct liedjes delen via sociale netwerken. Wil je toch even in je iPod-bibliotheek rondbladeren, dan kun je pinchen om de iPod-bibliotheek zichtbaar te maken.

Listen is 30 keer beoordeeld, heeft een gemiddelde beoordeling van 4 sterren en vereist minimaal iOS 5.0.

HT Video RecorderHT Video Recorder
Categorie: Foto en video
Was: €1,79

De vorige app voegt iets toe aan de standaard iPod-app, deze doet hetzelfde bij de camera-app. Met deze game kun je zoomen terwijl je aan het filmen bent, maar ook faden en het filmen pauzeren. Verder kun je ook geluiden versterken en verschillende scenes soepel in elkaar laten overlopen.

HT Video Recorder is 21 keer beoordeeld, heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren en vereist minimaal iOS 5.0.

ProCamProCam
Categorie: Foto en video
Was: €0,89

De vorige app voegt vrij specifieke functies toe aan je camera-app, deze app heeft een bijna ontelbare lijst aan functies. Zo kun je de resolutie van foto’s en video’s aanpassen, net als de ratio en frame rate. Met deze app kun je 6x digitaal zoomen en heb je een self-timer, anti-shakemodus, intervalmodus, gezicht detectie en een big buttonmodus.

ProCam is 295 keer beoordeeld, heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren en vereist iOS 5.1.

LED FootballLED Football
Categorie: Games
Was: €0,89

In 1978 bracht Mettel deze game naar de spelkasten en nu is ‘ie te downloaden op je iPhone: LED Football. American Football dus, en geen voetbal. De computer is verdediging en jij mag de aanval starten. De game is min of meer een port van de versie uit 1978, dus verwacht geen innovatieve graphics in deze game. Deze game draait vooral om het nostalgische gevoel dat je ervan kunt krijgen.

LED Football is 3978 keer beoordeeld, heeft een gemiddelde beoordeling van 3 sterren en vereist minimaal iOS 3.0.

AppStart for iPhoneAppStart for iPhone
Categorie: Naslagwerken
Was: €0,89

Heb je pas een iPhone gekocht of gekregen voor de feestdagen? Dan is deze app misschien iets voor jou. In AppStart vind je een legio aan tips over welke apps je kunt installeren op je iPhone. De app is van begin dit jaar, dus apps die gedurende dit jaar zijn uitgekomen zullen er niet in voorkomen. Gelukkig staan een groot deel van de belangrijkste apps al iets langer in de App Store en zijn deze dus wel vertegenwoordigd in deze app.

AppStart for iPhone is 168 keer beoordeeld, heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren en vereist minimaal iOS 6.0.

Siege HeroSiege Hero
Categorie: Games
Was: €0,89

In deze game dien je dorpsbewoners te bevrijden die vastzitten in gekke bouwwerken van hout. Ondertussen kun je ook nog goud roven. Door een bouwwerk aan te raken vliegt het hout gedeeltelijk in de brand, waardoor je schatten of dorpsbewoners kunt bevrijden. In totaal zijn er 200 van deze bouwwerken, verdeeld over 2 omgevingen. Als je genoeg goud verzameld hebt kun je speciale levels vrijspelen.

Siege Hero is 6061 keer beoordeeld, heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren en vereist minimaal iOS 4.3.

Nog steeds gratis…

De volgende apps werden eerder behandeld op iPhoneclub en zijn nog steeds gratis te downloaden:

  • Music Spectrograph (gratis, €8,99, universeel, iOS 4.0+) – Visualiseert geluid en muziek van maximaal 4 minuten als een piano roll MIDI-editor.
  • Super Monsters Ate My Condo! (gratis, was €0,89, universeel, iOS 4.3+) – Verdiepingen swipen, flatgebouwen slopen.
  • Blade of Darkness (gratis, was €0,89, universeel, iOS 3.2+) – 3D hack&slash-game met magie en hulpjes als wolven.
  • Call of Mini: Brawlers (gratis, was €0,89, universeel, iOS 5.1+) – Schorriemorrie op straat neerschieten met steeds meer wapens.
  • Punch Quest (gratis, was €0,89, universeel, iOS 4.3+) – Zolang als je kunt rennen, alles op je pad doodmaken.
  • Avengers Initiative (gratis, was €5,99, universeel, iOS 4.3+) – Game die behoort bij de gelijknamige film. Eerder vandaag schreven we een artikel over deze game.

Je bent nieuwsbrieflezer en de app is niet meer in de aanbieding? Lees dit artikel! De kortingen genoemd in dit artikel gelden slechts tijdelijk. We raden daarom aan om de apps zo snel mogelijk te downloaden, als je ze wilt hebben. Wij kunnen niet voorspellen wanneer de applicaties weer teruggaan naar de normale prijs en raden daarom aan altijd te checken of de aanbieding nog steeds geldt.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 december 2012, 20:14