iculture-tijdelijk-gratis
Tijdelijk Gratis
Tijdelijk Gratis logo

Tijdelijk gratis iPhone- en iOS-apps: Blue, AcePlayer, Brainwave en meer

Elke zondagavond vind je op iCulture weer onze lijst met tijdelijk gratis apps. Doe meer met hersengolven en leer Japanse tekens.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Tijdelijk Gratis logoElke zondagavond vind je op iCulture de beste tijdelijk gratis apps, geselecteerd door de redactie van iCulture. Luister via je oordopjes naar betere muziek, relax met hersengolven of leer Japanse tekens. Je kunt ook je recepten in een app stoppen, je foto’s omzetten naar schilderijtjes of verborgen schatten gaan zoeken in een kasteel. Let goed op de prijs, want voordat je het weet is de aanbieding alweer voorbij. Goed om te weten: we hebben erop gelet dat alle apps in 2017 nog zijn geactualiseerd en dus allemaal geschikt zijn om in iOS 11 te gebruiken.


Stem je ook op iCulture.nl voor Website van het Jaar?Stem je ook op iCulture.nl voor Website van het Jaar?

Was €1,09. Visualiseert je weersverwachting voor de komende 7 dagen. Snel en kleurrijk, veeg omhoog om een voorspelling voor de komende uren te zien.


Was €3,49. Met AcePlayer kun je bijna elk bestandsformaat afspelen op je iPhone of iPad. Dat geldt voor muziek, foto’s en films. Zet de mediabestanden over op je iDevice en speel ze daarna af. Werkt met ingebouwde FTP, Samba- en UPnP-client.


Was €6,99. Geeft je simpele oordopjes zoals de EarPods een heel andere dimensie tijdens het luisteren van muziek.


Was €1,09. Met deze app kun je je concentratie en focus verbeteren, maar je onthoudt ook dingen beter. Gericht op studenten en anderen die vaak iets moeten onthouden. Kies uit ochtend, middag, avond of ‘s nachts voor passende hersengolven.


Was €1,09. Verlaag je stressniveau en presteer beter door te luisteren naar geluidsgolven op een lage frequentie. Je wordt er meteen rustig van.


Was €4,49. Leer meer dan duizend Japanse karakters schrijven, inclusief hun betekenis. Leuk om te leren, waarbij je andere spelers wereldwijd kunt uitdagen.


Was €3,49. Een app waarmee je je foto’s mooi kan omzetten naar olieverfachtige schilderijtjes.


Was €1,09. Een app waarmee je je eigen receptencollectie kunt aanleggen en beheren.


Was €1,09. Je wist niet dat je het nodig had. Een eerlijke spelbord-generator voor Kolonisten van Catan.


Was €1,09. Help Hemera om de duisternis te bestrijden in deze platformgame. Bevat 32 levels en twee moeilijkheidsgraden.


Was €4,49. Engelstalige app voor kinderen, goedgekeurd door ouders. Een prentenboekverhaal waarbij wetenschappelijke inzichten zijn gebruikt om te zorgen dat kinderen het begrijpen en er iets van opsteken.


Was €3,49. Zoek naar de verborgen schat in in Blackthorn Castle. Oom Henry heeft jouw hulp nodig, omdat jij verstand hebt van archeologie. Je moet daarvoor het juiste pad volgen.

Stem je ook op iCulture.nl voor Website van het Jaar?Stem je ook op iCulture.nl voor Website van het Jaar?

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 september 2017, 19:43