Tijdelijk gratis: Boostball, iMalts en 7 andere

Het wekelijkse overzicht van gratis applicaties, deze week bestaand uit: Mine Sweeper Island, Tweeterena 2, iMalt, T Raiders, Air Hockey iChallenge, Voodoo Soccer, Boostball & iCommando
Jeroen Wienen - · Laatst bijgewerkt:

iCommandoDe lijst met gratis applicaties van vandaag wordt overheerst door games. De lijst bestaat uit 9 applicaties: Actiegames als SkullPogo en iCommando, sportgames zoals Air Hockey iChallenge en Boostball, maar ook puzzelgames zoals Mine Sweeper Island. Voor de mensen die niet zo van gamen houden hebben we iMalts, de ideale applicatie voor whiskeyliefhebbers en Tweeterena 2, een volwaardige Twitterclient.


Skullpogo
Categorie: Games > Actie
Was: €0,79 – Momenteel weer €1,59!

In Skullpogo bestrijd je zombies, bloeddorstige vleermuizen en vampier varkens met een nogal apart wapen: Een pogostick. Je ontwijkt je aanvallers door je iPhone heen en weer te bewegen en vermoordt ze door boven op ze te springen. Deze game is alleen vandaag gratis, in samenwerking met OpenFeint’s Free Game of the Day.

iCommando
Categorie: Games > Actie
Was: €0,79

iCommando is een snipergame die zich afspeelt in de vroege jaren ’80. Je speelt Major John McKenzie en moet verkomen dat terroristen een gestolen vracht kunnen verkopen in Nigeria. Het principe in alle levels is hetzelfde: Met je sniper te terroristen uitschakelen. Door de verhaallijn weet deze game zich echter te onderscheiden van vergelijkbare games.

Boostball
Categorie: Games > Sport
Was: €0,79

In Boostball moet je proberen al je tegenstanders te passeren, tot dat je bij het doel bent. Op deze weg liggen onder andere power-ups die ervoor zorgen dat je door iedereen knalt, maar ook obstakels die je moet ontwijken. Deze game maakt gebruik van OpenFeint, waardoor het mogelijk is om je score te vergelijken met vrienden.

Voodoo Soccer
Categorie: Amusement
Was: €0,79

Niet zo’n voetbalfan? Dan zul je de komende paar weken nog in een kleine hel leven. Voodoo Soccer helpt je je frustraties kwijt te raken. In deze applicatie zie je een voodoo-poppetje van jou meest gehate speler, waar je je vervolgens lekker op kunt afreageren. Voodoo Soccer is gratis tot 1 juli.

Air Hockey iChallenge
Categorie: Games > Sport
Was: €0,79

Air Hockey games zijn al vanaf het ontstaan van de App Store erg populaire games. Air Hockey iChallenge is tijdelijk gratis en zal dus ongetwijfeld ook weer hoog komen te staan in de downloadlijstjes. In deze applicatie vind je dan ook geen verrassingen: Een simpele Air Hockey applicatie die doet wat hij moet doen, maar daarom niet minder speelplezier!

T Raiders
Categorie: Games > Actie
Was: €0,79

In deze game gaan Bear Jones, Fox Croft en Monkey Chul op zoek naar een verborgen oude tombe. In deze zoektocht worden aspecten van puzzelgames en avontuur gecombineerd.

iMalts
Categorie: Lifestyle
Was: €3,99

iMalts is de perfecte applicatie voor single malt liefhebbers. Het geeft je informatie over de whiskey en helpt je bij bijvoorbeeld proeverijen, door de notitiefunctie en een whiskeywoordenboek. Standaard komt de applicatie met meer dan 400 single malts, maar je hebt de mogelijkheid om er zelf toe te voegen.

Tweeterena 2
Categorie: Sociaal Netwerken
Was: €1,59

Tweeterena 2 is een Twitterclient die eigenlijk alles heeft wat ‘ie hoort te hebben: Een time-line, weergave voor profielen, de mogelijkheid mensen te volgen en ga zo maar door. Ook worden profielen en oude tweets opgeslagen, zodat ze niet iedere keer opnieuw gedownload hoeven te worden.

Mine Sweeper Island
Categorie: Games > Bord
Was: €0,79

Mine Sweeper Island is een simpele mijnenvegergame, met een tropisch eiland thema. Je doel is om alle vakjes te vinden waar geen bom ligt. Door een vakje aan te tikken kom je te weten hoeveel bommen er aan dat vakje grenzen. Ook wel fijn: Het eerste vakje dat je aantikt is nooit een bom.

Alle genoemde applicaties waren om 18:00 uur gratis in de Nederlandse App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juni 2010, 21:33