Tijdelijk gratis: B-Boy Beats, 3cam en 7 andere apps

Dit weekend zijn diverse applicaties gratis: B-Boy Beats, 3cam, iBeeper, Tech Terms, Spy Phone Locate, Bat Escapade, PreciousVault, Tripdeck en Clock Clock.
Jeroen Wienen - · Laatst bijgewerkt:

ibeeperOok dit weekend zijn er weer een boel applicaties in de App Store te vinden die tijdelijk gratis zijn. We hebben een selectie gemaakt van 9 applicaties, variërend van de reisplanner Tripdeck waarmee je je hele vakantie kunt plannen tot een applicatie waarbij je moet dansen met je vingers, B-Boy Beats. Ook is er de applicatie Spy Phone Locate waarmee je met een slim trucje je vrienden kunt laten geloven dat jij hun telefoon kunt traceren.

  • B-Boy Beats (was €1,59): In deze game ben je de leider van een nieuwe break-dance crew in het New York van de jaren ‘80. Om respect te krijgen zul je andere crews moeten uitdagen en ze verslaan in een danswedstrijd. Deze game doet vooral denken aan games zoals Tap Tap Revenge. B-Boy Beats is alleen vandaag gratis, via OpenFeint’s Free Game of the Day.
  • 3cam (was €1,59): Een camera-applicatie met drie functionaliteiten, waarvan de een handiger is dan de ander. Met de eerste functie kun je geheime foto’s maken, terwijl het lijkt of je een notitie aan het maken bent. Maak je graag foto’s van jezelf, dan zul je dol zijn op de tweede functie. De applicatie vertelt je namelijk of je gezicht goed in beeld is bij het maken van een zelfportret. Houd je je iPhone iets te laag, waardoor niet je hele gezicht op de foto komt, dan zal 3cam je vertellen dat je je iPhone hoger moet houden. De laatste functie is er een voor dierenliefhebbers. 3cam kan honden en kattengeluiden maken: dit zou honden en katten aantrekken. Hierdoor is het eenvoudiger om een foto van ze te maken.
  • iBeeper (was €0,79): iBeeper is een Twitter-client, die tweets weergeeft alsof het nieuwe berichten op je beeper zijn. Je kunt zoeken op replies, zoekopdrachten en trends.
  • Tech Terms – Technology Dictionary (was €0,79) heeft meer dan honderd populaire technologische termen gebundeld. Handig bijvoorbeeld als je wilt weten wat die QR-codes op de Dam waren.
  • Spy Phone Locate (was €0,79): Deze applicatie maakt gebruik van een slim trucje om je vrienden te laten geloven dat jij hun telefoon kunt traceren. Nadat je het telefoonnummer van een van je vrienden hebt gekregen, voer je dit in. Door de locatie van je eigen iPhone te bepalen, laat de applicatie je vrienden geloven dat je hun telefoon kunt traceren.
  • Bat Escapade (was €1,59): In Bat Escapade ben je een vleermuis die zich door grotten moet wurmen, terwijl je tegelijk zo veel mogelijk wormen moet vernietigen.
  • PreciousVault (was €2,79) Met deze applicatie kun je de koers van edelmetalen in de gaten houden, je kunt zien hoeveel jouw portefeuille op dit moment waard is en handige grafieken bekijken waarop het verloop van de koers te zien is.
  • Tripdeck (was €5,99): Van plan om op reis te gaan? Met Tripdeck kun je je hele vakantie plannen. Voor 2,39 extra (als In App Purchase) krijg je ook actuele vluchtinformatie.
  • Clock Clock (was €0,79): Behalve als apart vormgegeven klok, functioneert deze applicatie ook als wekker. In een toekomstige update belooft de ontwikkelaar een wekker met muziek van je iPod of internetradio.

Alle genoemde applicaties waren om 21:00 uur gratis in de Nederlandse App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 april 2010, 22:43