iculture-tijdelijk-gratis
Tijdelijk Gratis
Tijdelijk Gratis logo

Tijdelijk gratis iPhone- en iOS-apps: Writedown, OftenType, Cleu en meer

Vandaag tijdelijk gratis: lekker knippen en plakken met Paper Fun, word uitgerust wakker met Cleu en schrijf geconcentreerd met Writedown.

Tijdelijk Gratis logoVandaag tijdelijk gratis: een wekker-app die rekening houdt met je afspraken ‘s ochtends en het weerbericht, maar ook een app waarmee je geconcentreerd kunt schrijven en een app om teksten te dicteren in het Nederlands.

Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €0,99) Met deze productiviteits-app kun je schrijven, zonder afleiding. De app ondersteunt ook de Markdown-opmaaktaal. Mocht je daar nog niet zo handig in zijn, dan vind je in de app een speciaal toetsenbord met de belangrijkste codes. Je kunt bestanden ‘airplayen’ naar andere apparaten.

Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €4,99) Maak, beheer en deel PDF-documenten met deze app. Je kunt PDF-documenten en foto’s importeren en ze vervolgens bewerken. In deze app kun je de PDF’s ook doorzoeken op trefwoorden of sorteren op datum, tag of naam. Met AirPrint kun je ze vervolgens afdrukken of via iCloud opslaan.

cleu-iphone-appWij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €2,99) Nee, geen Clue. Dit is een slimme wekker voor de iPhone, waarbij je een opdracht moet doen: verbind de stippen met elkaar en de wekker stopt. Deze wekker-app staat ook in verbinding met de Nest-thermostaat en houdt rekening met het weer en met de eerstvolgende afspraken in jouw agenda.

Actieve Stem! (€2,29, iPhone, iOS 9.0+) - (was €9,99) Met deze app kun je teksten dicteren in het Nederlands. Dat kan natuurlijk ook al met iOS 8 en hoger, maar deze app werkt al vanaf iOS 7. Ondersteunt ook 34 andere talen, die je misschien niet op je iPhone hebt ingesteld. Daarom ook handig als je niet weet hoe je tekst in een vreemde taal moet schrijven, maar het wel kunt uitspreken.

Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €0,99) Een app voor mensen die snel toegang willen tot veelgebruikte stukken tekst. Na het instellen kun je sneltoetsen aanmaken, voorzien van icoontjes. Heb je een stuk tekst nodig, dan voeg je dat snel in.

Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €4,99) Deze rekenmachine is extra handig voor mensen die ingewikkelde berekeningen willen maken. Je kunt bij elke berekening een toelichting invoeren, zodat je weet wat je hebt uitgerekend. Er komt een eindeloze rol ‘papier’ met berekeningen uit.

Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €1,99) Een spelletje, waarbij je je stam naar de overwinning moet voeren door meester van de elementen te worden. Eigenlijk een endless runner-game, waarbij je allerlei obstakels tegenkomt. Meer dan 90 levels, 70 opdrachten en vele achievements, die te zien zijn in Game Center.

Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €1,99) Een zoekspelletje. Je zit gevangen in een doolhof van achthoekige cellen. De enige manier om te ontsnappen is om alle sleutels te verzamelen, zonder te worden opgemerkt door de rode achthoeken. Hiervoor veeg je met de vingers over het scherm.

SomaFM Radio Player (€8,99, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 9.3+) - (was €3,99) Met deze app heb je toegang tot radiostations zonder commercials, met alternatieve muziek en underground. De muziek is uitgekozen door dj’s.

Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €1,99) Lekker knippen en plakken met de iPad. Maak leuke 3D-vormen door papiervormpjes te knippen uit virtueel papier, verwerk je eigen foto erin en maak iets creatiefs. Perfect voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lost in Barcelona... Offline map (€1,09, iPhone/iPad, iOS 8.0+) - (was €4,99) Ontdek Barcelona te voet, met deze app die ook offline kaarten bevat. Je ziet in één oogopslag hoe ver bezienswaardigheden zoals La Rambla en Sagrada Familia zijn vanaf je huidige positie – en je krijgt er ook meteen een looproute bij. De app houdt bovendien bij hoe snel je loopt.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2015, 20:18