iculture-tijdelijk-gratis
Tijdelijk Gratis Elke zondag de beste apps voor nop verzameld
Tijdelijk Gratis logo

Tijdelijk gratis iPhone- en iOS-apps: Stopwatch, Change, Cuecard en meer

Elke zondagavond vind je op iCulture weer onze lijst met tijdelijk gratis apps. Ga valuta omrekenen, gebruik een stopwatch en maak olieverfschilderijen.

Tijdelijk Gratis logoElke zondagavond vind je op iCulture de beste tijdelijk gratis app, geselecteerd door de redactie. Ontdek nieuwe apps, zonder dat het een cent kost! Maak mooiere foto’s met CameraPixels, ga valuta omrekenen met Change en noteer je rondetijden beter met Stopwatch. We hebben ook een makkelijke app voor timers, een app waarmee je foto’s omzet naar een olieverfschilderij en een solitaire-spelletje die het over een compleet andere boeg gooit. Download ze snel, want voordat je het weet is de aanbieding alweer voorbij.


Was €1,09. Met deze app kun je makkelijke allerlei timers aanmaken, voor sporten, koken en allerlei andere dingen. Er zitten al standaard timers in voor het dichtschroeien van steak, het zetten van een kopje koffie met de Aeropress en het doen van een workout. De maximale lengte is 60 minuten. Je kunt maximaal 2 eigen timers toevoegen.


Was €3,49. Deze app zet je foto’s om naar een olieverfschilderij. Het gaat hier niet om simpele fotofilters, want die zijn er al genoeg. Je krijgt nooit twee keer hetzelfde resultaat, ook als je dezelfde foto tweemaal omzet. Met computervisie wordt de foto geanalyseerd en vervolgens worden de juiste verfdeeltjes gekozen.


Was €3,49. Een klassieke stopwatch, waarmee je je rondjes en eindtijden kunt vastleggen, op een professionele manier. Voor mensen die het liefst hebben dat een stopwatch er ook uitziet als een stopwatch en niet als een digitale variant. Beschikt over realistische klok met klikgeluid. Tik linksonder om de tijd te starten en opnieuw linksonder om een ronde te meten.


Was €2,29. Met deze app hou je zicht op je dagelijkse uitgaven. Kom erachter waar je geld heen gaat, hoeveel geld je nu eigenlijk uitgeeft aan uit eten gaan en al die andere dagelijkse gewoontes die ongemerkt toch veel geld kosten. Veeg naar beneden om een bedrag in te vullen en een notitie toe te voegen, zo simpel is het.


Was €3,49. Leer tropische rites met deze salsa-timer. Geschikt voor dansers en muzikanten. De app geeft het tempo van jouw keuze aan, met 29 percussiepatronen, 20 baspatronen en 20 pianopatronen. Zo blijf je altijd in het juiste ritme.


Was €2,29. Een visuele takenlijst, waarmee je snel kunt kijken wat je nog moet doen. Cuecard draait vooral om visuele herinneringen in de vorm van foto’s. Op het moment dat je een foto van een vuilniszak ziet, weet je meteen dat je de zak buiten moet zetten. Zo kun je makkelijker zien wat je nog moet doen.


Was €1,09. Makkelijk valuta omrekenen met deze app. Kies de valuta die je hebt en de valuta waar je naar wilt omrekenen. Door te vegen kies je wat je wilt. Alle bedragen worden meteen omgerekend en je kunt met het plusje valuta toevoegen en verwijderen. Bevat de 85 meestgebruikte valuta.


Was €3,49. Bepaal zelf hoe je foto’s eruit komen te zien met CameraPixels. Geschikt voor amateurfotografen en professionals. Maak burst-foto’s, neem slow motion-video’s en timelapses op en sla je foto’s op in RAW-formaat. Ook heb je met CameraPixels volledige controle over de ISO, sluitertijden, witbalans en meer.


Was €1,09. Deze solitairegame heeft meer in z’n mars dan je op het eerste gezicht denkt. Speel als Dreamwalker en probeer aan een mysterieus labyrinth in Onirim te ontsnappen. Dit is solitaire met een eigen twist. De enige manier om te ontsnappen is namelijk om de 8 deuren te verzamelen, voordat je stapel kaarten op is. Je komt onderweg ook nachtmerrie-kaarten tegen, die je voor lastige dilemma’s plaatsen.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!