iculture-tijdelijk-gratis
Tijdelijk Gratis Elke zondag de beste apps voor nop verzameld
Tijdelijk Gratis logo

Tijdelijk gratis iPhone- en iOS-apps: SpeedUpTV, ThinkBook, Data Counter en meer

Vandaag tijdelijk gratis: Flick Tennis, Gelo, Wind Tunnel Pro, Pure Pinball, Rewind, Data Counter, Zippy, SuperPro Snowboarding en Toca.

Tijdelijk Gratis logoVandaag tijdelijk gratis: productiviteitsapps om je dag te optimaliseren, slimmer taken te plannen en te leren van fouten. Ook voor de kids hebben we weer genoeg: laat de kinderen muziek maken en doktertje spelen met de apps van Toca Boca en ga snowboarden als een Pro. We hebben ook een app om video’s extra snel af te spelen foto’s te voorzien van kleureffecten. We hebben ook een tennis- en een flipperkastgame.


Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €0,99) Optimaliseer je dag met deze app. Slaap je wel genoeg, besteed je wel voldoende tijd aan sport? Je houdt het bij met deze app. Dagelijks, wekelijks en maandelijks statistieken over je slaappatroon, hoeveelheid werk en persoonlijke conditie in relatie tot stress, succes en tevredenheid.

Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €5,99) Een interactief fantasieverhaal, dat zich afspeelt in Suidemor. Het gevaar lonkt om elke hoek. Los puzzels op en zoek de Forgotten Spell en ontmoet onderweg allerlei elfen, trollen en ander gespuis.

thinkbook-app-iphoneThinkBook (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - (was €4,99) Met deze todo-lijst ga je nog efficiënter werken. Maak notities, organiseer ze in outlines, maak projecten aan en houd de voortgang bij. Je kunt ook een dashboard maken, waarop je de voortgang kunt volgen. Voor specifieke functies (donker thema, etc) zitten er in-app aankopen in. Heeft onlangs zeer grote update gekregen. Zie afbeelding hiernaast.

Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €2,99) Videospeler, waarmee je films tot tweemaal zo snel of half zo langzaam kunt afspelen. Bevat functies om te zorgen dat de audio wel normaal verstaanbaar blijft. Voor privé-folders kun je een wachtwoord instellen.

2Do-app2Do (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 14.0+) - (was €14,99) Gigantisch veel geld besparen met deze gratis App van de Week. Deze todo-lijst is lekker makkelijk in gebruik en wordt nu ook door Apple aanbevolen. Met lijsten en groepen houd je je takenlijst overzichtelijk. De bijbehorende Mac-app van 2Do is bovendien met 50% korting te krijgen. Zie afbeelding.

Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €2,99) Leuk voor de kids! Met Toca Doctor HD ga je doktertje spelen op de iPad. Geen enge plaatjes, gewoon een menselijk lichaam met radertjes, waarin soms iets misgaat. Kinderen moeten ziektes oplossen door 21 puzzels en mini-games uit te voeren. Geen regels, geen stress, ze kunnen alles rustig op hun gemak doen.

toca bandToca Band (€3,99, iPhone/iPad, iOS 6.0+) - (was €2,99) Ook tijdelijk gratis, deze muzikale app van Toca Boca. In deze app gaan kinderen leren om muziek te maken, met hulp van 16 kleurrijke vriendjes. Elk heeft een uniek geluid en beweegt anders. Je kunt eindeloos veel geluiden samenvoegen tot een leuk muziekstuk.

SuperPro Snowboarding (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 6.0+) - (was €1,99) Misschien ben je niet in de stemming om te snowboarden, maar op de iPhone en iPad is het altijd winter! Met deze app haal je gave trucs uit op je snowboard. Begin als een amateur en probeer uit te groeien tot een pro! Win wedstrijden, haal sponsoring binnen en doe fotoshoots om aan je imago te werken. Let op dat er wel in-app aankopen in deze app zitten.

Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €1,99) Makkelijk taken plannen met Zippy. Deze app maakt het makkelijk om taken in te voeren en helpt je ook om ze beter te beheren. Je krijgt inzicht in je gewoontes en uitstelgedrag. Snel en simpel in gebruik, makkelijk taken herplannen.

datacounter-iphone-appWij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €1,99) Met deze app hou je je dataverbruik in de gaten. Geeft met een cirkelgrafiek aan hoeveel data je al gebruikt hebt en of je nog veilig bent. Er zit ook een widget bij, om snel te zien hoe het ervoor staat.

Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €1,99) Probeer met aanwijzingen het pad naar de waarheid in Rewind te ontdekken. Goed verhaal, lastig op te lossen. Rewind is een puzzelgame en een film. Je moet de aanwijzingen uit Commander Zamon’s verleden samenvoegen door kamers te doorzoeken, documenten te ontcijferen en nummerpatronen te herkennen.

Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €2,99) Flipperkast op de iPhone en iPad. Een digitale pinball-machine met comboshots en een multibalk-mode. Ook geschikt voor ervaren spelers. De graphics zijn helemaal geoptimaliseerd voor retinaschermen. Eventueel ook op de televisie te spelen dankzij AirPlay-ondersteuning.

Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €2,99) Hoe werkt een windtunnel eigenlijk? Met deze app kun je het ontdekken, door objecten te tekenen. Vervolgens zie je hoe de wind rondom het object blaast en weet je ook meteen of er wervelingen optreden. Handig als je zelf een voertuig of ander object aan het ontwerpen bent. De eveneens verkrijgbare apps Wind Tunnel (was €1,99) en Wind Tunnel Pro HD (was €5,99) zijn eveneens gratis.

Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €0,99) Mooie kleureffecten met deze app. Kies een van de kleurtonen door aan het wiel te draaien. Er zitten verschillende tools in om je foto’s nog mooier te maken, of alleen op een bepaald deel van de foto toe te passen.

Tennis-apps iPhone Flick Tennis screenshotWij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €4,99) Een populaire iPad-game waarmee je kunt tennissen. Voor als je helemaal in de stemming van Roland Garros bent. De game bevat 11 hoofdstukken waarbij je steeds je tegenstander moet verslaan. Ook multiplayer, meerdere moeilijkheidsgraden, 11 verschillende tennisbanen en 10 spelers.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!