iculture-tijdelijk-gratis
Tijdelijk Gratis
Tijdelijk Gratis logo

Tijdelijk gratis iPhone- en iOS-apps: Intervals, Intake, Yakin en meer

Elke zondagavond vind je op iCulture weer onze lijst met tijdelijk gratis apps. Ontdek apps die je helpen bij het maken van foto's, leuke spelletjes voor onderweg en meer.

Tijdelijk Gratis logoElke zondagavond vind je op iCulture ons vaste overzicht van tijdelijk gratis apps. De zomervakantie is afgelopen, dus het is tijd om weer eens op onze lijn te gaan letten. Dat lukt je met drie apps die we vandaag bespreken: Intervals voor het doen van je intervaloefeningen, Runtastic Pushups om te zorgen dat je eindelijk die magische grens van 100 pushups doorbreekt en Intake om je eetgedrag bij te houden. Ook hebben we legpuzzels met foto’s van katten, de allerkleinsten gaan buitenaardse wezens zoeken in het universum en zelf kun je ontspannen met een app die steeds veranderende patronen van gekleurde deeltjes toont.

Was €4,99. Doe workouts met deze handige intervaltimer. Je kunt een aangepast workout-schema maken, waarbij de app je waarschuwt wanneer je weer met wisselen van oefening of snelheid. Je geeft zelf aan hoeveel sets je wilt doen en hoeveel oefeningen.


Was €0,99. Met Intake kun je op je Apple Watch vastleggen wat je hebt gegeten. Je installeert de app op je Apple Watch en telkens wanneer je een maaltijd of snack eet spreek je dit via de Apple Watch in. Daarbij kun je ook meteen de porties aangeven. De app legt een lijst aan van alles wat je hebt gegeten. Op de wijzerplaat van de Apple Watch zie je hoeveel calorieën je al binnen hebt. Werkt samen met HealthKit.


Was €9,99. Deze app wijst je de weg door de hoofdstad van China. Het belooft je langs allerlei plekjes te sturen die alleen de locals kennen. Je ontdekt waar je moet zijn voor vertier ‘s avonds, voor een lekkere latte overdag en winkels waar je echt geweest moet zijn.


Was €2,99. Wat je in het icoontje ziet, zijn geen billen of borsten, maar het logo van de game Blek, Apple’s gratis app van de week. We hebben het eerder al in een apart artikel besproken. Deze unieke app draait om verbeeldingskracht. Probeer het maar eens zelf.


Was €2,99. Deze app is leuk door z’n kneuterigheid. Het bevat legpuzzels van allerlei leuke katten, waarbij je zelf kiest hoeveel stukjes: tussen de 4 en 24. Ook kun je kiezen voor een gekleurde achtergrond en hints. Er zitten 36 kastenfoto’s in deze legpuzzel-app.


Was €1,99. Runtastic heeft regelmatig apps die ze tijdelijk gratis maken en deze keer is dat een app waarmee je leert om 100 pushups te doen. Een trainingsplan zorgt ervoor dat je het langzaam opbouwt, zodat je geen spierpijn krijgt of overbelast raakt. Bevat 3 trainingsschema’s om je doel veilig te bereiken. De app houdt ook je stats bij.


Was €1,99. Je stuurt duizenden deeltjes aan met deze ontspannende game. Druk je vingers op het scherm en kijk hoe de deeltjes reageren. Je kunt maximaal 5 vingers tegelijk gebruiken, waarbij 9.000 deeltjes over het scherm vliegen en mooie patronen vormen. Ook heb je keuze uit vijf achtergrondmuziekjes.


Was €1,99. Een heel andere manier om naar je agenda-afspraken te kijken. Deze app laat je op een ronde 24-uur spiraal zien wanneer je afspraken hebt. Zo zie je in één oogopslag wanneer er iets te doen is. Door de klok te draaien ga je vooruit in de tijd. Er zit nu ook een snelle blik voor de Apple Watch bij.


Was €0,99. We gaan kajakken op de rivieren van Yakin. In de game vind je korte races op acht rivieren, waarbij je allerlei obstakels tegenkomt in het wilde water. Verdien extra ervaringspunten, unlock nieuwe boten en zorgt dat je skills zich verder ontwikkelen.


Was €0,99. Met deze app kun je kunstwerken maken op basis van foto’s. De app zet je foto om naar een pointillistisch schilderij, waarbij je kunt kiezen uit vier vormen: rechthoek, cirkel, triangel en zeshoek. Met schuifknoppen geef je aan hoe sterk het effect moet zijn.


Was €19,99. Maak van je iPhone een ultieme muziekstudio voor gitaar en bas. Bevat een enorme collectie virtuele tools voor je gitaarspel, zowel om te oefenen, als om te spelen en opnames te maken.


Was €19,99. Ook de iPad-versie van AmpliTube is gratis te downloaden. Hou er wel rekening mee dat er nog in-app aankopen in zitten, dus het is niet helemaal gratis.


Was €3,99. Deze app is bedoeld voor mensen die buitenshuis willen wandelen. Deze outdoor-app is ook geschikt voor trailrunning en mountainbiken. Je ziet precies de hoogteverschillen, snelheid, afgelegde afstand, coördinaten, richting en route, dankzij de GPS-functie van de iPhone.


Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2016, 19:04