iculture-tijdelijk-gratis
Tijdelijk Gratis
Tijdelijk Gratis logo

Tijdelijk gratis iPhone- en iOS-apps: Get Moving, Hack RUN, Gesundheit en meer

Vandaag tijdelijk gratis: Get Moving, Gesundheit!, Hack RUN, Tiny Month, Carmageddon, Arise, Eden en nog veel meer apps die tijdelijk helemaal niets kosten.

Tijdelijk Gratis logoAls je de namen van de apps Get Moving, Hack RUN en Gesundheit ziet, denk je misschien dat deze aflevering van ‘Tijdelijk gratis’ vooral om sporten en gezondheid draait. Maar schijn bedriegt. Alleen met Get Moving ga je bewegen, de andere twee zijn games waarmee je lekker onderuitgezakt met een biertje en een pizzapunt jezelf kunt vermaken. We hebben ook een foto-app voor het maken van selfies met stickers, een foto-app waarmee je jezelf kunt klonen en een coaching-app die gaat zorgen dat je taken eindelijk af krijgt. Voor de kids hebben we Sago Mini Road Trip, waarbij je kinderen van 2 tot 5 jaar laat rondrijden in een brandweerwagen, schoolbus of hotdog-auto. Ook leuk voor kids: een app waarmee je raketten, helicopters en onderzeeërs in 3D kunt bouwen.

Gesundheit!™ (€4,49, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.3+) - (was €2,99) Een populaire avonturengame, waar we bij iCulture regelmatig aandacht aan hebben besteed. Handgetekende graphics en animaties in een game met maffe monsters en varkentjes. Aanstekelijke gameplay, met power-ups waardoor je nog sneller gaat. Extra bonuslevels koop je voor €0,99 maar dat is niet noodzakelijk.

get-moving-app-iphoneWij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €0,99) Met deze app houd je je dagelijkse activiteiten bij. Werkt op de iPhone 5s en nieuwere toestellen. Dagelijks krijg je te zien hoe actief je bent geweest, zonder dat je ergens naar om hoeft te kijken. Probeer 10.000 stappen te maken of kies zelf een dagelijks doel. Werkt samen met de Gezondheid-app van Apple. Zie afbeelding.

Build and Play 2 (gratis, iPhone/iPad, iOS 8.0+) - (was €2,99) Kinderen bouwen met deze app zelf 3D-modellen van raketten, helicopters, onderzeeërs en ander speelgoed. Er zitten 12 speeltjes in, die in stukken uiteenvalt. Kinderen moeten de onderdelen weer op de juiste plek plaatsen, zodat het object weer zoals vanouds is. Zodra het klaar is, kunnen kinderen met het speelgoed spelen in een virtuele omgeving. Geen in-app aankopen of reclame voor apps van anderen.

Selfie Girlie (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 6.0+) - (was €1,99) Een selfie-app voor meisjes, die honderden stickers en andere versieringen voor je foto’s bevat. Je kunt zoveel stickers op de foto’s plakken als je wilt, voordat je ze deelt via Instagram, Facebook of Twitter.

clone-magic-iphoneClone Magic (€2,29, iPhone/iPad, iOS 6.0+) - (was €1,99) We kunnen natuurlijk uitgebreid gaan uitleggen waar Clone Magic voor bedoeld is, maar als je op de foto hierboven kijkt, weet je meteen wat je met deze app kunt doen. Maak meerdere foto’s van jezelf in steeds dezelfde omgeving en Clone Magic voegt de foto’s samen. Zo kun je dus vijfmaal op dezelfde foto staan. Foto’s deel je via Instagram, Facebook, Twitter en e-mail.

Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €0,99) Voor als je van een iets pittigere gameplay houdt. Carmageddon is de bekende racegame, waarin je vrij bent om rond te rijden en schaamteloos voetgangers en koeien mag aanrijden. De tegenstanders die je tegenkomt zijn krankzinnige moordmachines en de scenes in deze game tonen overdreven surrealistisch geweld. Allemaal niet echt natuurlijk, maar daardoor niet geschikt voor kleinere kinderen.

Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €2,99) Magnetized is de gratis App van de Week bij Apple en dus een week lang te downloaden. Probeer je weg te banen door de verschillende levels met een zwart blokje, waarbij je gebruik maakt van magneten om bochten te maken. Gemaakt in een rustige stijl, waarbij de puzzels steeds ingewikkelder worden.

tiny-monthTiny Month - Easy Calendar (€2,29, iPhone, iOS 9.0+) - (was €1,99) Deze agenda-app laat héél veel informatie op het scherm zien. Vandaar de naam: alles is superklein weergegeven, dus je moet wel behoorlijk turen om alles te kunnen lezen. Gelukkig kun je op een dag tikken om details te zien. Er is ook een tijdlijn-weergave met alle afspraken in de komende 7 dagen. Zie afbeelding.

Sago Mini Road Trip (€4,49, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - (as €2,99) Leuke app voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Ga lekker een stukje rijden met Jinja de kat. Kies een bestemming en voertuig uit en ga de weg op. Waar zal Jinja vandaag in rijden? Een brandweerwagen, een schoolbus of toch een hotdog-auto?

Eden - World Builder (€2,29, iPhone/iPad, iOS 5.1.1+) - (was €0,99) Bouw je eigen fantasiewereld met dit spel, waarin je creatief bezig gaat. Bouw en ontdek eindeloze werelden in een blokjesstijl. Leuk voor alle leeftijden en ook in Nederland goed gewaardeerd met 4,5 sterren. Alternatief voor het immens populaire Minecraft.

Arise: Een Coach naar Beat Uitstel (€3,49, iPhone/iPad, iOS 8.1+) - (was €2,99) Arise gaat ervoor zorgen dat je eindelijk wél je taken af krijgt. Deze app coacht je om taken af te maken, je te concentreren en in Pomodoro-sprints voortgang te boeken. Daarbij komen verschillende vijanden op je pad, die je proberen om van je bezigheden af te houden. Je kent ze wel: Mr. Intimidator, Mr. Stigmatizer en andere vervelende figuren.

hack-run-iphoneHack RUN (gratis, iPhone/iPad/ Watch/ TV + IAP, iOS 9.0+) - (was €2,99) Wilde je altijd al een hacker zijn? Speel dan deze game, waarbij je moet hacken om systemen binnen te komen. Probeer meer te ontdekken over de organisatie en de mensen die daar werken. In deze tekstgebaseerde game moet je commando’s intikken om dieper in het systeem te komen. Meer dan 50 levels met achievements en hints voor als je dreigt vast te lopen.

Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €1,99) Dit is een rondengebaseerde kaartgame, waarbij je op je gemak kunt spelen. Er zijn drie varianten: Gin Rummy, Straight of Oklahoma. De AI in deze games heeft drie verschillende moeilijkheidsgraden, maar je kunt ook tegen andere spelers online de strijd aan gaan. Dezelfde ontwikkelaar heeft ook games voor Cribbage, Spite and Malice, Backgammon en Hearts.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2015, 20:42