iculture-tijdelijk-gratis
Tijdelijk Gratis
Tijdelijk Gratis logo

Tijdelijk gratis iPhone- en iOS-apps: Blurify, Alarmy en meer

Elke zondagavond vind je op iCulture weer onze lijst met tijdelijk gratis apps. Ontdek apps die je helpen bij het maken van foto's, leuke spelletjes voor onderweg en meer.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Tijdelijk Gratis logoElke zondagavond vind je op iCulture ons vaste overzicht van tijdelijk gratis apps. Met deze keer: een verschrikkelijke wekker, een app waarmee je foto’s omzet naar wallpapers en een veelzijdig toetsenbord met emoji en stickers. Ook hebben we een app voor mensen die steeds vergeten waar ze hun auto hebben geparkeerd en de parkeermeter te lang laten doorlopen, plus een app om creatief te schetsen. En dan hebben we nog niet eens de vele games genoemd. Dit en nog veel meer vandaag in onze lijst.

Was €1,99. Maak mooie achtergronden van je foto’s zodat je ze als wallpaper kunt gebruiken. Je dagelijkse foto’s worden opeens een kunstwerkje. Makkelijk in gebruik en het levert mooie resultaten op. Pak gewoon een foto uit je camerarol, trek aan de schuifknoppen en zorg voor meer of minder blur. Ook verzadiging en contrast kun je aanpassen.


Was €1,99. Alarmy noemt zichzelf ‘s werelds meest irritante wekker. Je kunt het alarm uitzetten door naar een bepaalde plek te gaan en daar een foto te maken, bijvoorbeeld van je badkamer. Ook de voordeur, je bureau of een ander object ver van je bed is een goed idee. Bedoeld voor mensen die enorm veel moeite hebben om uit bed te komen.


Was €1,99. Een mooi toetsenbord voor de iPhone, dat er niet alleen goed uitziet maar ook prettig werkt. Voorspelt wat je gaat typen, geeft snel toegang tot alle emoji die je vaak gebruikt en bevat ook stickers. Meer dan 1.400 emoji en stickers liggen op je te wachten. Er zitten nog wel in-app aankopen in. Let op dat Next per 21 oktober uit de App Store verdwijnt en daarna niet langer onderhouden zal worden.


Was €2,99. Probeer de beste piloot te worden in Rogue Star. In deze ruimte-simulatiegame is alles mogelijk. Je gaat op missies, handelt in materialen en raakt betrokken bij dogfights. Er zijn geen regels. Je verdient credits waar je extra ruimteschepen of vracht mee kunt kopen.


Was €0,99. Je kent het principe wel: een kogel ligt in een houten labyrinth en jij moet proberen om de kogel bij de uitgang te krijgen. Uiteraard zonder in de vele gaten te vallen. Deze game is simpel uitgevoerd en juist dat maakt het zo aantrekkelijk. Probeer zo snel mogelijk bij het eindpunt te zijn. Bevat 36 levels.


Was €0,99. Eigenlijk heb je dit soort apps niet meer nodig, want iOS 10 onthoudt zelf waar je je auto hebt geparkeerd. Maar vind je de functie wat onhandig of heb je toch liever een aparte app, dan is er Parkit. Die biedt nog iets extra’s, want hij onthoudt ook wanneer de parkeermeter afloopt. Bovendien kun je een foto en een notitie maken zodat je zeker weet dat je je auto terugvindt.


Was €,99. Dit is een veelzijdig schetsboek, waarmee je overal en altijd je creativiteit kwijt kunt. De eenvoud maakt het perfect voor beginners die willen leren tekenen. Gevorderde tekenaars ontdekken een hoop handige functies voor bijvoorbeeld cartoons, landschappen en abstracte tekeningen.


Was €0,99. A Noble Circle is een game waarin je door een tweedimensionale wereld gaat lopen. Van de makers van A Dark Room en The Ensign. Op het eerste gezicht een game waarbij het om het halen van een zo hoog mogelijke score gaat, door een cirkel hoger en hoger te krijgen. Maar naarmate je verder komt, ontvouwt zich een uniek verhaal.


Was €0,99. Hou je van MasterMind, dan houd je ook van dit spelletje. Probeer de 4-cijferige code te achterhalen door slim te puzzelen. Speel alleen of tegen een vriend die naast je zit. Doel is om in zo weinig mogelijk beurten de code te raden.


Was €4,99. Elke dag een ander zinnetje. Zo leer je ongemerkt een nieuwe taal. Werkt in het Frans, Russisch en Spaans, waarbij je ook nog makkelijk kunt wisselen zonder de app te verlaten. In plaats van een scheurkalender die je elk jaar moet kopen heb je met deze app ook volgend jaar nog elke dag een andere zin.


Was €0,99. Train je gehoor. Deze app pakt het anders aan dan de gebruikelijke apps, door je te leren alle noten en combinaties van noten te herkennen, zowel diatonisch als chromatisch.


Was €0,99. In The Last Squadron – Battle for the Solar System moet je het zonnestelsel redden. Deze game is bedoeld voor liefhebbers van verticale space shooters. Probeer de binnendringers uit het zonnestelsel te verjagen met alle wapens die je tot je beschikking hebt. Er zitten 35 missies in die zich afspelen op Jupiter, de ringen van Saturnus en nog veel meer. Ondertussen verdien je medailles.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 oktober 2016, 12:52