Tado-aircobediening

Koopje: Tado Slimme Aircobediening V3+ met 25 procent korting

Heb je een airco? Gefeliciteerd, want met deze warme dagen is het geen overbodige luxe. Het is natuurlijk nog mooier als je zo'n apparaat kunt aansturen met HomeKit. Dankzij deze Tado aircobediening kan dat en je krijgt momenteel ook nog 25 procent korting.

De Tado Slimme Aircobediening is bedoeld om je airco op afstand aan te sturen. Het gaat hier om de nieuwste versie V3+, die geschikt is voor Apple HomeKit, Google Assistent en Amazon Alexa. Je bedient hiermee je airco overal, ook met je stem.

Tado is compatibel met airco’s met een infraroodafstandsbediening en display.

De Tado Slimme Aircobediening heeft een adviesprijs van €99,99 maar je krijgt nu 25% korting en hoeft maar €75,13 af te rekenen. Bij andere winkels betaal je tussen de 95 en 100 euro dus het is een besparing die de moeite waard is!

Bekijk deze deal: Tado Slimme Aircobediening voor €75,13

Let op: deze aanbieding zijn tijdelijk en kunnen op elk moment weer wijzigen. Wij hebben hier geen invloed op, dus controleer goed bij het afrekenen of de aanbieding nog geldt.

Tado-aircobediening

In de tado-app op je telefoon en beschik over een duidelijk overzicht van je klimaathistorie en besparingen. Je kunt namelijk ook je energieverbruik beperken en daarmee geld besparen omdat je altijd de juiste temperatuur hebt. De instellingen passen zich aan je locatie aan en houden rekening met weersvoorspellingen en openstaande ramen. Voor het automatiseren van die twee laatstgenoemde heb je overigens wel een betaald abonnement nodig. Wil je meldingen ontvangen en vervolgens handmatig aanpassingen doen, dan kost je dat niets extra.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juni 2020, 16:27