Vrouw met AirPods 2019

Stapelkorting: tot 20 procent korting op AirPods 2 en diverse hoesjes

Een leuke deal voor mensen die AirPods of een nieuwe iPhone-hoesje zoeken: je krijgt tot 20 procent korting op allerlei accessoires zoals de AirPods 2 met draadloze oplaadcase.
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

20% korting op AirPods 2

Zoek je nog de AirPods 2 met draadloze oplaadcase, dan hebben we een leuke dagdeal voor je. Je betaalt er elders €172 voor en bij Apple kosten ze zelfs €229. Met deze stapelkorting-dagdeal ben je goedkoper uit, want dan betaal je nog maar €159,20. Gebruik hiervoor de kortingscode STAPEL-20 bij het afrekenen. Zoek je een iPhone-hoesje? Ook daarop valt een leuke korting te scoren.

Stapelkorting 6 t/m 9 maart

De korting geldt alleen nog vandaag, maandag 9 maart. De AirPods-dagdeal is daarbij een mooie inkoper, maar ook op goedkopere accessoires valt korting te halen:

  • Shop je tot €9,95, dan ontvang je 5% korting
  • Shop je van €9,95 tot €19,95 dan ontvang je 10% korting
  • Shop je van €19,95 tot €29,95 dan ontvang je 15% korting
  • Shop je vanaf €29,95 dan ontvang je 20% korting

Alle informatie vind je op deze pagina.

AirPods 2 doosje bovenkant

Voor de AirPods 2 met draadloze oplaadcase heb je nog wel de speciale kortingscode STAPEL-20 nodig. De code is alleen vandaag geldig! Deze oortjes zijn vijf uur achter elkaar te gebruiken, zonder op te laden. Opladen kan ook met de meegeleverde Lightning-kabel en je kunt vervolgens 24 uur extra luisteren dankzij de case. De AirPods maken automatisch verbinding met je iPhone, iPad, Apple Watch en Mac en zijn ook met Siri te gebruiken. Je krijgt er 1 jaar garantie op.

Heb je de AirPods 2 goedkoper gezien? Dan gaat het waarschijnlijk om de variant met normale oplaadcase (niet-draadloos).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 maart 2020, 15:37