Apple TV-app op PlayStation 5.

Sony geeft PlayStation 5-bezitters 6 maanden gratis Apple TV+

Ben je een gelukkige eigenaar van een PlayStation 5? Dan kan je ook nog eens zes maanden gratis naar Apple TV+ kijken. Zelfs als je al abonnee bent.

Apple biedt al een mogelijkheid om gratis naar Apple TV+ te kijken, maar de meest gulle aanbieding komt momenteel van Sony. Het bedrijf kondigt vandaag een nieuwe actie aan voor PlayStation 5-bezitters. De actie duurt een jaar en aanmelden is een fluitje van een cent.

PlayStation 5 bezitters krijgen 6 maanden Apple TV+ cadeau

Sinds eind vorig jaar is de Apple TV-app ook beschikbaar op PlayStation 4 en PlayStation 5. Voor die laatste console heeft Sony nu een actie aangekondigd. Iedereen met een PlayStation 5 kan zes maanden lang gratis en onbeperkt naar Apple TV+ kijken.

Het leuke is dat de actie ook geldt als je al gratis abonnee bent of direct betaalt voor Apple TV+. Ben je abonnee van Apple One, dan kun je helaas geen gebruikmaken van de actie.

Om je zes maanden Apple TV+ te claimen, heb je een PlayStation Network-account en Apple ID nodig en doe je het volgende:

  1. Zoek de Apple TV-app op de PlayStation 5 of ga naar Alle apps in het Media-scherm.
  2. Download de app als je dat niet al gedaan hebt. Open de Apple TV-app.
  3. Log in met je Apple ID.
  4. Claim je zes maanden gratis Apple TV+.

Als je eenmaal geabonneerd bent, kun je ook op al je andere apparaten naar Apple TV+ kijken, bijvoorbeeld op de iPhone, iPad of Apple TV. Je hebt vanaf nu tot 22 juli 2022 de tijd om van de actie gebruik te maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2021, 17:34