Osram filament goud

Smart Summer Sale: maak je tuin slimmer met deze smart home-koopjes

Als het zo warm is, zit je vaker in de tuin. Met deze Smart Summer Sale maak je niet alleen je huis slimmer, maar ook je tuin. Kies voor slimme tuinverlichting, houd de tuin lekker vochtig en zorg dat de verlichting aan gaat als je weer naar binnen loopt. En denk ook aan eigen lichaam: zorg dat je fit en zwembadklaar bent met de juiste items.
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

Smart Summer Sale

Bij 50five zijn momenteel veel smart home-producten afgeprijsd. Bij deze hete temperaturen leek het ons slim om vooral te kijken naar producten die handig zijn voor in de tuin. Naast de aanbiedingen die we hieronder noemen zijn er nog veel meer koopjes in de Smart Summer Sale, zoals lichtpanelen van Nanoleaf, robotstofzuigers van Neato, slimme lampen van LIFX en smart home-spullen van Eve. Hier vind je ze allemaal.

Philips Hue Econic

Verlicht je tuin met mooie lampen

Met het warme weer blijf je wat langer buiten zitten. Een terraswarmer is niet nodig, maar een paar lampjes zou wel zo gezellig zijn. Als je de outdoor-lampen van Philips Hue installeert ziet het er meteen leuker uit. Bij 50five zijn meerdere Phlips Hue Outdoor-tuinlampen afgeprijsd, waarvan we er een aantal hebben uitgekozen. Zelf vinden we de Econic-serie erg mooi, maar je kan ook kiezen voor Fuzo, Tuar, Lucca, Turaco en meer.

Gardena smart watering

Tuin besproeien zonder moeite

Warm weer betekent ook dat je wat vaker met de tuinslang of gieter aan de slag moet, om te voorkomen dat je planten verpieteren. Dat kun je ook laten regelen door een ‘smart watering’ systeem, zoals die van Gardena:

Nokia Steel HR Smartwatch

Zwembadklaar met deze weegschaal en activitytracker

Om een beetje stijlvol aan het zwembad te kunnen liggen wil je misschien wat aan je lichaam werken. Deze Nokia-weegschaal helpt je daarbij en de activitytracker ziet eruit als een normaal horloge. De batterij gaat 25 dagen mee en hij is waterbestendig tot 50 meter, dus ook geschikt voor in of naast het zwembad.

Osram-filamentlampen in goud

Osram-lampen voor binnen

Als je even naar binnen loopt om wat de drinken te pakken, wil je niet dat je op de tast op zoek moet gaan naar de fles. Met een bewegingssensor en slimme lampen kun je zorgen dat het licht meteen aan gaat als je naar binnen loopt. Met deze Osram Smart+ lampen (waarvan eentje met filament!) en lichtslangen kun je het meteen gezellig maken, Bovendien zijn de meeste met met HomeKit te bedienen. Het werkt met HomeKit en/of Philips Hue.

Je vindt nog veel meer aanbiedingen in de Smart Summer Sale van 50five, zoals lichtpanelen van Nanoleaf, robotstofzuigers van Neato, slimme lampen van LIFX en smart home-spullen van Eve. Hier vind je ze allemaal.

Dit artikel bevat (al dan niet geautomatiseerde) verwijzingen naar een of meer winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. Het artikel is zonder inbreng van genoemde bedrijven tot stand gekomen. Lees onze disclaimer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2019, 16:29

Smart Home

Een smart home is een huis die met het internet verbonden is via allerlei slimme accessoires. Dit kunnen bijvoorbeeld lampen, deursloten, speakers, stekkers, televisies en andere verbonden apparaten zijn. Door deze te automatiseren en met elkaar samen te laten werken, kun je je huis op een slimme manier inrichten.

Smart Home