Siliconen hoesjes deal Apple

Met korting: Apple Siliconenhoesje voor iPhone 11 en iPhone 12

Ook een

We hebben twee leuke deals voor de Apple Siliconenhoesjes voor iPhone 11 en 12 gevonden. Voor €45,98 haal je het model voor de iPhone 12 (Pro) in huis en die van de iPhone 11 kost nu nog maar €13,85!
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

Dat is bijna tien euro goedkoper dan de normale prijs van €55. Je kunt bij deze deal kiezen uit de kleuren zwart en wit. De hoesjes passen alleen op de nieuwe iPhone 12 en de iPhone 12 Pro in het formaat 6,1-inch. Dit zijn de enige modellen die momenteel al in de winkel liggen.

Bekijken:

Let op: deze deal kan extreem kort duren, want Amazon past soms heel snel de prijzen weer aan.

Siliconen hoesjes deal Apple

Wil je eerst meer weten over Apple’s Siliconenhoesje voor MagSafe (review) dan hebben we deze alvast voor je getest. Dit is een van de weinige hoesjes met MagSafe ingebouwd, waardoor je de MagSafe Charger ook op de buitenkant van het hoesje kunt plakken. Dit versterkt de magneetwerking. Je zou ook kunnen kiezen voor een normaal hoesje dat extra dun is, zodat de magneet nog steeds werkt.

Ook met korting: Apple Siliconenhoesje voor iPhone 11

Heb je een iPhone 11, dan kun je ook goedkoop een origineel Apple-hoesje van siliconenrubber in huis halen. Deze is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een Apple-logo op de achterkant. Past alleen op de iPhone 11. Heeft een schokabsorberende werking en sluit perfect aan op het toestel. Uit de foto’s van de verpakking blijkt dat het hier om een origineel product gaat. Wordt geleverd door een partner van Bol, die een beoordeling van 9.2 heeft gekregen van klanten.

Bekijken: iPhone 11 Siliconenhoesje van Apple: van €45 voor €13,85

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2020, 14:00