Ren- en vechtspel Mini Ninjas is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft Mini Ninjas uitgeroepen tot App van de Week. De game voor iPhone, iPad en iPod touch is daarom tijdelijk gratis.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Mini Ninjas iconApple heeft wederom een game geselecteerd als App van de Week. De titel gaat ditmaal naar Mini Ninjas, een oneindig renspelletje gebaseerd op de gelijknamige spelcomputergame. Mini Ninjas verscheen een jaar geleden voor het eerst in de App Store met een prijskaartje van 89 eurocent. Omdat de game uitgeroepen is tot App van de Week, kun je hem een week lang gratis uit de App Store plukken. In Mini Ninjas verzamel je munten, spring je over obstakels en schakel je tijdens je rentocht vijandige samurai uit. Ondertussen spaar je ook power-ups, waarmee je op een later moment in de game een gigantische sprong kunt maken.

Mini Ninjas is tijdelijk gratis, maar de game voelt niet helemaal als een afgeprijsde premiumtitel. Zo is een deel van je voortgang gebaseerd op de power-ups die je met in-game munten koopt. Deze munten spaar je tijdens je rentocht, maar het is ook mogelijk om ze met in-app aankopen aan te schaffen.

Apple kiest in de nacht van donderdag op vrijdag een nieuwe App van de Week. Het is daarom aannemelijk dat Mini Ninjas tot en met donderdag 27 februari gratis in de App Store beschikbaar is. Kijk altijd goed of een aanbieding nog geldt voordat je op de koopknop drukt.

Downloaden: Mini Ninjas (gratis, was €0,89, in-app aankopen, universeel, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:43