iculture-deals
iCulture Deals

PhoneHouse geeft 50% korting op iPhone-toestelprijs bij Vodafone-abonnement

PhoneHouse heeft een leuke iPhone-deal, waarbij je 50% korting krijgt op toestellen, als je een Vodafone-abonnement afsluit. Maar de duurste iPhone 5s'en zijn uitgesloten van de deal.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

phonehouse 50 procentDe PhoneHouse heeft momenteel een interessante deal voor mensen die een iPhone 5, iPhone 5c of andere smartphone zoeken. Bij toestellen die gratis zijn bij een abonnement (zoals de iPhone 5c en de iPhone 4S) krijg je een tegoedbon van €25 die kunt besteden aan accessoires en andere extra’s. Je hebt tot zondag 1 december de tijd om een telefoon aan te schaffen. Om te kijken of deze 50%-deal echt aantrekkelijk is, maakten we een vergelijking met de prijzen bij Vodafone en bij een andere populaire webwinkel, Studentmobiel.

Prijsvergelijking

Is het ook een goede deal? Ter vergelijking keken we naar de toestelprijzen bij het Vodafone RED-abonnement van €54 per maand. Zoals je ziet komt de PhoneHouse meestal gunstiger uit de bus, behalve bij de iPhone 5.

Update 17:00 uur: de iPhone 5s is inmiddels helemaal uitverkocht en ook niet meer beschikbaar met deze korting. Alle referenties naar de iPhone 5s zijn uit het artikel verwijderd.

Op deze plek stond een prijstabel, die is verwijderd omdat de betreffende aanbieding niet meer geldig is.

Ook voor 1-jarige abonnementen

De aanbieding geldt niet alleen voor 2-jarige abonnementen, zoals in de tabel hierboven is te zien. Je kunt ook voor €132 een 16GB iPhone 5c bij een 1-jarig Vodafone RED-abonnement aanschaffen.

De kleine lettertjes, volgens PhoneHouse:
1. Deze actie is geldig van donderdag 28 november t/m zondag 1 december 2013.
2. Geldig op alle 1- & 2-jarige Vodafone abonnementen i.c.m. een telefoon. (Niet geldig i.cm.Sim Only abonnementen).
3. Is de telefoon i.c.m. het bijpassende abonnement gratis? Dan mag je direct 25,- in de winkel direct te besteden. Bij een online bestelling krijg je een waardebon thuis gestuurd. (thuiskopieheffing, aansluitkosten, vouchers en verzekeringen uitgesloten).
4. Actie is alleen geldig op toestellen welke voorradig zijn in de winkel.

De kleine lettertjes, volgens iCulture:
Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. We worden niet gesponsord door de genoemde bedrijven. Dit artikel verscheen om aanvankelijk om 14:00 uur op iPhoneclub.nl maar is naar een eerder tijdstip verplaatst om te voorkomen dat de Black Friday-artikelen van de frontpage zouden verdwijnen.

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. We worden niet gesponsord door de genoemde bedrijven.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. In sommige gevallen kan de actuele prijs hoger uitvallen als de ontwikkelaar daarvoor kiest. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2013, 11:32