Netatmo-weerstation

Paasdeals: tot 52 procent korting op smart home

De vrije dagen rondom Pasen is een mooi moment om eens te gaan kijken wat er nog aan je huis te verbeteren is. Je hoeft er niet voor naar de bouwmarkt of een andere fysieke winkel, want je koopt het gewoon online met kortingen tot 52 procent!
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

Heb je nog radiatorknoppen nodig of zoek je een beveiligingscamera, dan kun je terecht bij deze paasdeals van Tink. Ook voor Tile-trackers en een setje Sonos-speakers vind je deals. Wij hebben er een aantal uitgekozen:

Er zijn ook Netatmo beveiligingscamera’s, Ring deurbellen, Google-sets en diverse sets Sonos-speakers te koop. Soms kun je ze krijgen in combinatie met een Google-speaker, voor als je die nog nodig hebt. De Netatmo-, Nanoleaf- en Tado-producten werken samen met HomeKit en de Sonos-speakers werken met AirPlay 2. De korting van 52% konden we niet zo snel vinden, maar er staat in bovenstaand lijstje wel eentje van 47%.

Het volledige overzicht vind je hier.

Netatmo-windmeter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 april 2020 om 18:07
Onderwerp
,

Smart Home

Maak van je huis een smart home met allerlei slimme accessoires. Dit kunnen bijvoorbeeld slimme lampen, deursloten, speakers, stekkers, televisies en andere verbonden apparaten zijn. Door deze te automatiseren en met elkaar samen te laten werken, kun je je huis op een slimme manier inrichten, bijvoorbeeld met HomeKit.

Smart Home