MediaMarkt Merkenweek augustus 2019.

Merkenweek bij MediaMarkt: korting op iPhones, AirPlay 2-tv’s en meer

De hele week is het weer merkenweek bij de MediaMarkt. Dat betekent tot 25% korting op tv's en speakers, maar ook fijne korting op iPhones. We hebben de beste deals voor je uitgezocht!

Merkenweek bij MediaMarkt

Het is de tweede keer dat MediaMarkt dit jaar met de merkenweek van start gaat. Waar je vorige keer kortingen op een iPad of MacBook kon pakken, staan deze keer de iPhones en tv’s en SSD’s centraal. Zo scoor je bijvoorbeeld een prima iPhone 7 voor een extra lage prijs. Wij hebben de beste deals voor Apple-gebruikers voor je uitgezocht!

iPhone-koopjes tijdens Merkenweek
Tijdens de merkenweek geeft de MediaMarkt korting op oudere modellen. Mocht je niet het allernieuwste toestel zoeken, dan profiteer je nu dus van extra veel voordeel. Al deze modellen kunnen nog bijgewerkt worden naar de nieuwste iOS-versie, dus de iPhone kan zeker nog een tijdje mee.

Bekijk alle Apple-deals bij de MediaMarkt!

MediaMarkt Merkenweek augustus 2019.

Tv’s en soundbars
Voor wat betreft tv’s heeft MediaMarkt interessante aanbiedingen voor Apple-gebruikers. Het gaat namelijk om een aantal LG- en Samsung-tv’s die uitgerust zijn met AirPlay 2. Als je daar minder om geeft, dan kun je ook voor een lagere prijs terecht bij andere modellen van deze merken.

Bekijk alle overige tv- en soundbar-aanbiedingen bij de MediaMarkt!

Samsung SSD’s met korting
Zoek je nog een goede (externe) schijf voor je Mac? Tijdens de merkenweek zijn er diverse SSD’s van Samsung in de aanbieding. Het gaat om onder andere deze modellen:

  • Basic 860 EVO 500GB van €84,99 voor €79,99 (ook beschikbaar met 1TB, 2TB en 4TB)
  • Basic 860 MSATA 500GB van €94,99 voor €79,99 (ook beschikbaar met 1TB)
  • Basic 860 M.2 500GB van €94,90 voor €83,00 (ook beschikbaar met 1TB en 2TB)

De acties van de merkenweek duren van 5 tot en met 11 augustus 2019. Voor een compleet overzicht van alle aanbiedingen, waaronder met witgoed, check je de actiepagina van de MediaMarkt.

Dit artikel bevat (al dan niet geautomatiseerde) verwijzingen naar een of meer winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. Het artikel is zonder inbreng van genoemde bedrijven tot stand gekomen. Lees onze disclaimer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 augustus 2019, 9:45