Mac Mini 2018 bovenkant

Koopje: Mac mini 2018 met 21 procent korting

Ideaal als extra Mac of als server

Zo heel vaak bespreken we geen deals voor de Mac mini, maar we hebben er nu toch eentje gevonden. Je koopt de Mac mini met i3-processor nu met een korting van 21 procent! Ook de variant met krachtiger i5-processor is afgeprijsd.
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

Wat kun je met zo’n Mac mini? Nou, bijvoorbeeld als web- of mediaserver gebruiken. Maar hij is ook prima geschikt voor mensen die al een extern scherm en toetsenbord hebben en graag op een Mac willen overstappen. Je sluit de Mac namelijk moeiteloos aan en kunt dan wisselen tussen je oude (Windows?)-pc en je nieuwe Mac. Daarnaast zijn er talloze andere toepassingsmogelijkheden. Je kunt ‘m ook gemakkelijk meenemen.

Hier zijn de deals:

Mac mini poorten

Na lange tijd wachten bracht Apple in 2018 plotseling een compleet vernieuwde Mac mini uit, in de kleur spacegrijs. Deze weegt slechts 1,2 kg maar levert toch voldoende prestaties. Er zit een achtste generatie Intel Quad Core i3- of i5-processor in. De opslagcapaciteit is 128GB of 256GB SD, afhankelijk van het model. We raden vanwege de korting aan om voor het model met meer opslag te kiezen. Eventueel kun je de opslag achteraf nog uitbreiden tot maar liefst 2 terabyte SSD!

Mac mini voorkant

Verder beschikt deze Mac mini over Bluetooth, 8GB aan werkgeheugen en een Intel UHD Graphics 630-grafische kaart voor vloeiende beelden. Ook zit er een tweede generatie T2 Security-chip in, om jouw data te verzekeren tegen inbreuk.

Hieronder zie je gangbare prijzen van de Mac mini bij enkele andere winkels. De productvergelijker kan kortstondige prijswijzigingen niet goed weergeven, dus kijk altijd goed welke prijs daadwerkelijk geldt.

Dit artikel bevat (al dan niet geautomatiseerde) verwijzingen naar een of meer winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. Het artikel is zonder inbreng van genoemde bedrijven tot stand gekomen. Lees onze disclaimer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 september 2020, 9:30

Mac mini

De Mac mini is Apple's kleinste en voordeligste Mac. Het is een desktopcomputer waar je zelf nog een scherm, toetsenbord en muis op aan moet sluiten. De Mac mini is een klein vierkant kastje en wordt ook vaak als server gebruikt. Het meest recente model is de Mac mini met M1-chip (eind 2020) en is beschikbaar in zilver. Ook de Mac mini met Intel-chip (voorjaar 2020) is nog steeds verkrijgbaar. Lees alles over de Mac mini, een desktop Mac kopen en Mac-desktops vergelijken.

Mac mini