Nest Hello videodeurbel

Flinke korting op Nest-producten: maak je smart home compleet!

Is jouw smart home nog niet helemaal compleet, dan kun je nu met korting een rookmelder, thermostaat of slimme deurbel van Nest in huis halen. Ook de beveiligingscamera van Nest is momenteel met korting te krijgen.

Met een smart home regel je alles vanaf je iPhone. De Nest-producten hebben zich de afgelopen jaren wel bewezen en werken met allerlei andere producten samen, zoals de Hue-lampen. Grootste minpunt is dat er geen ondersteuning voor HomeKit is, maar je kunt daarentegen wel gebruik maken van Google Home en de Google Assistent. Ben je van plan om je smart home verder uit te breiden, dan zijn er nu hoge kortingen op diverse producten. Je krijgt tot wel 80 euro korting op de adviesprijs. De actie loopt tot 22 april en we zetten hieronder de beste Nest-koopjes op een rij.


Nest Cam Outdoor beveiligingscamera
Met de Nest Cam Outdoor kun je ook je tuinpad of veranda in de gaten houden. Hij is waterbestendig en geeft een melding als er beweging wordt gedetecteerd. Je kunt dan meteen zien of iemand je tuinmeubels probeert weg te slepen. De camera kan onderscheid maken tussen mensen en huisdieren, dus je krijgt alleen een melding als er echt iemand in de tuin loopt. De beelden zijn in Full HD en je kunt bedienen met de Google Assistent. Lees ook onze Nest Cam Outdoor-review.

Bekijk hier de Nest Cam Outdoor met korting

Nest Cam Outdoors in de regen

Nest Hello videodeurbel
Nest heeft ook de thermostaat en de rookmelder in de aanbieding, maar die heb je misschien al in huis. Deze videodeurbel is wat nieuwer en voegt echt iets toe. Je kunt zien wie er aanbelt en je kunt ook meteen terug praten. Dat kan handig zijn als er een bezorger aan de deur is die een pakketje wil afleveren. Zo kun je gemakkelijk instructies geven om het pakketje in de schuur, achter de kliko of bij de buren achter te laten. Zo voorkom je dat je een belangrijk pakketje misloopt. Deze videodeurbel kun je ook met Google Assistent bedienen en je krijgt op je iPhone een seintje als er iemand op de knop drukt. Je hoeft niet zelf te gaan klooien, want Nest levert er een monteur bij die de deurbel vakkundig installeert.

Bekijk hier de Nest Hello + installatie met korting

Nest Hello deurbel

Andere Nest-producten met hoge korting

Ook de andere Nest-producten zijn momenteel met hoge korting te krijgen. Welke haal jij in huis?

  • Nest Protect rookmelder op batterij: 99 euro
  • Nest Protect rookmelder bedraad: 99 euro
  • Nest Learning Thermostat in meerdere kleuren: 199 euro
  • Nest Thermostat E: 159 euro

Wil je meer weten wat je zoal met de Google Nest-producten kan doen, lees dan eens onze gids.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2019, 10:11

Smart Home

Een smart home is een huis die met het internet verbonden is via allerlei slimme accessoires. Dit kunnen bijvoorbeeld lampen, deursloten, speakers, stekkers, televisies en andere verbonden apparaten zijn. Door deze te automatiseren en met elkaar samen te laten werken, kun je je huis op een slimme manier inrichten.

Smart Home