Korting Nebula Capsule

Koopje: Nebula Capsule voor 300 euro

De Nebula Capsule is een compacte beamer en Bluetooth-speaker. Nu in de dagaanbieding voor 300 euro.

Nebula Capsule voor 300 euro
We schreven onlangs een review van de Nebula Capsule, een compacte beamer die je gemakkelijk in je koffer stopt als je op vakantie gaat. Deze beamer is nog maar net op de Nederlandse markt verkrijgbaar (vandaar onze review), maar iCulture-lezer Jochem zag nu al een interessant koopje. Bij iBood is de Nebula Capsule momenteel voor 300 euro te vinden. Je moet wel de directe link naar de pagina weten te vinden want bij de normale elektronicadeals konden wij ‘m niet vinden. Met de Nebula Capsule kun je video’s en presentaties projecteren vanuit een apparaat dat niet groter is dan een frisdrankblikje. Het apparaat is tevens te gebruiken als Bluetooth-speaker.

De aanvankelijk geplande verkoopprijs van de Nebula Capsule was 499 euro, zo vertelde de Nederlandse woordvoerster van Anker ons eerder dit jaar tijdens een interview. Dat heeft ermee te maken dat Anker dit accessoire wat meer op het premium segment heeft gericht: zakenreizigers die veel moeten reizen en willen dat een product stevig aanvoelt en lang meegaat. Vandaar ook dat de beamer onder een aparte merknaam verschijnt, Nebula (by Anker). Uiteindelijk werd besloten voor een lagere verkoopprijs van 399 euro, maar blijkbaar heeft iBood nu toch een partij op de kop getikt die nog goedkoper kan worden aangeboden: 299,95 plus €5,95 verzendkosten.

Aanbieding bekijken

Korting Nebula Capsule

De prijs van 299 euro is de goedkoopste die we hebben gezien. Bol.com vraagt er nog steeds €399 voor (en daar zijn ze trouwens bijna uitverkocht). De deal bij iBood geldt op het moment van schrijven nog voor de komende 12 uur of totdat de voorraad op is. Wil je eerst meer weten, lees dan onze Nebula Capsule review.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juni 2018, 12:00