iPhone X waterbestendigheid

Leuke deal: iPhone X voor €929 bij 1DayFly

Ben je nog op zoek naar een iPhone X? Bij 1DayFly is dit toestel nu in de aanbieding. Het gaat om het model met 64GB, dat nu voor een flink lagere prijs beschikbaar is. Alleen vandaag, dus wees er snel bij.

De iPhone X was de eerste stap van de toekomstige iPhone. Omdat er geen thuisknop meer op zit, bedien je dit toestel met veegbewegingen en ontgrendel je hem met Face ID. Bij Apple is de iPhone X alweer uit het assortiment, maar met deze deal kun je je slag slaan.

iPhone X met korting bij 1DayFly

Ook in 2018 is de iPhone X nog een prima iPhone waar je nog jaren mee vooruit kan. Zoals we in onze review van de iPhone X schreven, is het scherm prachtig en het design om je vingers bij af te likken. Het ontwerp is nagenoeg nog hetzelfde als de iPhone XS, maar dan nu voor een veel lagere prijs. De iPhone X kost bij veel winkels tussen de €950 en €1.050, maar bij 1DayFly betaal je alleen vandaag €929.

Het gaat om het model met 64GB opslag en in de spacegrijze uitvoering. Je kan dus helaas niet kiezen voor de zilveren versie, maar als je de kleur niet mooi vindt kun je natuurlijk altijd een passend iPhone X-hoesje in huis halen. Het is de laagste prijs die momenteel te vinden is voor een los toestel, dus grijp je kans als je de iPhone X wel ziet zitten.

Check deze deal

Zoek je een bijpassend iPhone sim-only abonnement, check dan deze deals hieronder.


Bekijk alle iPhone sim-only deals in de iCulture Vergelijker

Wil je meer weten over de iPhone X? In onze uitlegpagina vind je alle details over dit toestel, zoals de specificaties, camera, functies en nog veel meer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2018, 16:14