iDays featured

iDays 2015: alle Apple-aanbiedingen op een rij

De iDays 2015 zijn gestart! Van 21 mei tot en met 31 mei vind je veel aanbiedingen bij Apple Resellers. iCulture zet de koopjes op een rij.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iDays

De Nederlandse iDays zijn weer begonnen! Tijdens dit jaarlijkse feestje werken de grootste Apple-resellers van Nederland samen, om zo flink wat voordeel te bieden bij de aanschaf van een nieuwe iPad, Mac of andere producten. Waar kun je dit jaar tijdens de iDays precies terecht voor de laatste koopjes? iCulture zet de winkels op een rij.


De Apple iDays zijn een jaarlijks evenement van de Apple Premium Resellers Amac, iCentre, iVizi en Xando. De Apple Store doet niet mee aan de iDays. Deelnemende winkels verkopen een aantal producten met korting en geven tijdelijk leuke extra’s bij de aanschaf van bijvoorbeeld een Mac of een iPad. De actie is slechts van tijdelijke duur: dit jaar lopen de iDays van 21 mei tot en met 31 mei 2015.

130 euro giftcard bij nieuwe Mac

iDays MacDeze actie tref je aan bij alle resellers die meedoen aan de iDays: koop een nieuwe Mac en je krijgt meteen een waardebon van 130 euro cadeau. Deze kun je in dezelfde winkel besteden, om bijvoorbeeld accessoires of andere producten te kopen. Je kunt voor deze Mac-korting terecht in de volgende winkels:

30 euro giftcard bij nieuwe iPad

iDays iPadOok deze actie tref je aan bij alle resellers van de iDays: koop een nieuwe iPad en je krijgt een tegoedbon van 30 euro. Daarmee bespaar je weer een paar euro als je bijvoorbeeld een Smart Cover wil kopen. De volgende winkels bieden de giftcard bij de iPad:

230 euro giftcard bij nieuwe Mac bij inruil

Amac geeft de algemene Mac-actie tijdens de iDays een twist. Ruil je een oude MacBook in terwijl je een nieuwe Mac koopt? Dan krijg je een giftcard van 230 euro, in plaats van de gebruikelijke 130 euro.

MacBook met gratis Harman Kardon Omni-speaker

Mac met HarmanNog een interessante Mac-deal tijdens de iDays: koop je bij iCentre een nieuwe Mac, dan kun je daar ook gratis een Harman/Kardon Omni-speaker ter waarde van 199 euro bij krijgen. Je vindt deze aanbieding ook op de site van iCentre, waar je de kortingscode idayomni kunt invoeren.

Mac en AppleCare met korting

Ga je tijdens de iDays naar iVizi, dan kun je een Mac met AppleCare kopen met 150 euro korting. Daarmee is je Mac meteen voorzien van de beste hulp bij de vervelendste problemen, bij zowel Apple-resellers als in de Apple Store zelf. Deze aanbieding geldt zowel bij de iMac als de MacBook.

MacBook met tas en harde schijf met korting

MacBook met tas en HDD

Nog een Mac-kortingsactie bij iVizi: je kunt daar ook een nieuwe MacBook kopen, in combinatie met een Crumpler Private Surprise-tas en een externe harde schijf van Freecom met 500GB. Koop je de drie samen, dan krijg je bij de reseller ook 150 euro korting op de volledige deal. Omdat de tas specifiek bedoeld is voor de MacBook, kun je deze actie ook alleen met MacBooks gebruiken.

iPad Air 2 met cover en stylus

Wil je bij iVizi liever een iPad-bundel? Dan kun je ook een iPad Air 2 met een Decoded Slim Cover en een Wacom Solo3-stylus samen bestellen. Je krijgt op het volledige pakket 50 euro korting.

iPad-pakketten bij Xando

Bij Xando krijg je zoals hierboven vermeld een giftcard bij de aanschaf van een iPad, maar daarvoor hebben ze meteen een aantal interessante pakketten samengesteld. Door een klein bedrag bij te betalen krijg je een veelzijdige accessoirebundel mee naar huis om met je product te gebruiken. Het gaat hierbij om de volgende drie opties:

iPad Pakketten Xando

 • Voor 10 euro en de 30 euro giftcard: een Belkin-screenprotector, een Xtorm Powerbank-accu en training met de iPad.
 • Voor 30 euro en de 30 euro giftcard: X-Cover iPad-hoes, Xtorm-accu en de Arctic Emote iPad-stylus.
 • Voor 70 euro en de 30 euro giftcard: harde Targus iPad-hoes met toetsenbord, Belkin-screenprotector en training met de iPad.

Mac-pakketten bij Xando

Net als bij de iPad, vind je bij Xando ook speciale pakketten om bij je nieuwe Mac aan te schaffen. Door je giftcard in te leveren en extra bij te betalen, kun je naar huis met de volgende drie bundels:

Mac pakketten Xando

 • Voor de 130 euro giftcard: iMember-abonnement, de Rain-standaard en een Be-ez MacBook-sleeve.
 • Voor 59 euro en de 130 euro giftcard: Western Digital-hardeschijf, Microsoft Office 365 en een LMP Bluetooth-numpad.
 • Voor 49 euro en de 130 euro gitcard: Belkin Wi-Fi Range Extender, Apple TV en iMember-abonnement.

Korting op accessoires

Tijdens de iDays krijg je bij Amac korting op een aantal accessoires. Het gaat hierbij om de volgende deals:

 • Twee Harmon Kardon Omni 20-speakers van 598 euro, voor 499 euro.
 • Twee Harmon Kardon Omni 10-speakers van 398 euro, voor 299 euro.
 • Zagg-toetsenbordcases met 25 procent korting.
 • Mobee Magic Bar en Magic Charger met 10 euro korting.
 • Wacom Bamboo Stylus Fineline met 10 euro korting.
 • Wacom Intuos Creative Stylus 2 met 20 euro korting.
 • Netatmo Weather Station met 20 euro korting.
 • Netatmo Indoor Module met 10 euro korting.
 • Office 365 Home & Personal met 30 euro korting.
 • Wacom Bamboo Stylus Duo 3 met 10 euro korting.

iDays tot en met 31 mei

We zeiden het hierboven al: de iDays zijn dit jaar van donderdag 21 mei tot en met zondag 31 mei. Niet alle winkels zullen in die periode uitverkochte producten aanvullen en voor de kortingsprijs verkopen, dus het is verstandig om zo snel mogelijk je gewilde producten in huis te halen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!