iculture-deals
iCulture Deals

iCulture Deals: gratis Apple TV bij iPhone 4S, TrueSpan en Papers

iOS-deals en acties is een overzicht van dagelijkse deals en acties, afgeprijsde apps en meer. Vandaag: gratis Apple TV bij een iPhone 4S, korting op de apps Sygic Europe, Papers en Novus Scan. En een weekactie met de iPhone 4S bij Hi.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

treasures of montezumaDeze week gaan we experimenteren met een nieuwe rubriek op iPhoneclub: ‘iCulture Deals’. Als het aanslaat gaan we er een dagelijkse rubriek op werkdagen van maken, om je op de hoogte te houden van interessante apps die zijn afgeprijsd, kortingsacties bij accessoiremakers/operators en andere interessante acties. ‘iCulture Deals’ bevat tips waar we op de website weinig ruimte voor hadden en waar we incidenteel aandacht aan besteedden via een tweet of Facebook-berichtje. Er is op de meeste dagen teveel hard nieuws om aandacht te besteden aan losse deals, terwijl we weten dat er best interesse voor is. De populariteit van de weekendrubriek ‘Tijdelijk gratis’ laat dat zien: dit artikel staat elke week hoog in de ranglijst van bestgelezen artikelen. Deze nieuwe rubriek zal iets gevarieerder worden en ook aandacht besteden aan afgeprijsde apps, accessoires en hardware. Zoals altijd geldt, dat acties vaak maar korte tijd geldig zijn.

Gratis Apple TV bij iPhone 4S

iphone apple tvIn de iCulture Shop krijg je vanaf nu een gratis Apple TV bij aanschaf van een iPhone 4S. Je sluit er een iPhone Altijd-abonnement van Vodafone bij af en hebt dan 200 belminuten en 1000 MB dataverkeer. Een goedkoper of duurder abonnement is ook mogelijk, maar dan verandert wel het bedrag dat je moet bijbetalen. Deze tip kregen we toegestuurd door tipgever DaveD30.
Voor alle duidelijkheid: de iCulture Shop is een partnershop die we in samenwerking met Coolblue hebben opgezet. Je steunt met je aankoop onze website, maar de afhandeling wordt volledig gedaan door de specialisten van Coolblue.

Meer info: iPhone 4S bij iCulture Shop.

Mac-apps met korting

Een greep uit het aanbod van vandaag:

 • TuneSpan – TuneSpan is een app waarmee je de inhoud van je iTunes-bibliotheek over meerdere opslaglocaties kunt verdelen. Je kunt door de media bladeren en filteren, ook als bepaalde opslaglocaties niet bereikbaar zijn. Was €11,99 nu €7,99.
 • Prison Mayhem – Een time management-game (zie afbeelding hieronder) die aanvankelijk op iPhone en iPad beschikbaar was, maar sinds een paar maanden ook op de Mac te spelen is. Prison Mayhem draait om Bluto, die de waarheid over de mafia-achtergrond van zijn familie heeft ontdekt. Was €5,49 nu €2,99.
 • Novus Scan – Met Novus Scan kun je plagiaat opsporen. Je voegt teksten toe aan de database en de app houdt in de gaten of dezelfde tekst ook elders op internet voorkomt. Het scan-algoritme werkt momenteel nog alleen met Engels, maar meerdere talen zijn in de maak. Was €13,99 nu €7,99.

prison mayhem

iPhone-apps met korting

no more socks

 • SharePoint DocExplore – Een categorie apps waar we niet zo vaak aandacht aan besteden op iPhoneclub. Onterecht, want er zijn veel mensen die op hun werk met SharePoint te maken hebben. Met deze app kun je bladeren door SharePoint-documenten. En hij is nog leuk in gebruik ook, beweren de makers. Was €0,79, nu gratis.
 • Cover Creator for Facebook – Je kunt op de desktop natuurlijk een cover voor je Facebook-pagina maken. Maar alles wat je op de computer kan doen, moet ook lukken op de iPhone. Met Cover Creator maak je een mooie afbeelding om bovenaan je Facebook-tijdlijn te plaatsen. Was €2,99 nu €1,59.
 • No More Socks – Het is misschien wat vroeg om nu al aan Sinterklaas en Kerst te gaan denken. Maar de app No More Socks is nú gratis, dus als je slim bent sla je nu alvast je slag. Met de app leg je vast wanneer de belangrijke mensen in je leven jarig zijn en maak je lijstjes. Je kunt zelfs vastleggen welke cadeau’s ze eerder hebben gekregen, zodat je er subtiel naar kunt refereren. Was €1,59 nu gratis.

iPad-apps met korting

agile project manager

 • Agile Project Manager – Agile Project Manager is een hulpmiddel voor projectmanagers die gebruik maken van de methode Scrum. Je kunt de voortgang van de ontwikkelcyclus bijhouden en actie ondernemen. Was €7,99 nu €1,59.
 • PDF Forms – Korting vanwege Labor Day. PDF Forms is een app om PDF-formulieren in te vullen, zoals contracten. Je kunt ook PDF-documenten uitwisselen via e-mail of Dropbox. Was. €6,99 nu €2,99.
 • The Treasures of Montezuma HDBejeweled is nog niet op de iPad beschikbaar, maar met The Treasures of Montezuma (zie afbeelding bovenaan dit artikel) kom je toch aan je trekken met gekleurde edelstenen die je op kleur bij elkaar moet leggen. Het werkt volgens een bekend recept: 3 gelijk gekleurde stenen of meer. Was €1,59 nu €0,79. Update: in tegenstelling tot eerder vermeld is Bejeweled wel degelijk beschikbaar op de iPad.

Universele apps met korting

 • Papers – Bedoeld voor wetenschappers en studenten. Een app om je persoonlijke bibliotheek aan wetenschappelijke papers op te slaan. Alle onderzoeksliteratuur onder handbereik. Was €11,99 nu €7,99.
 • PDF Reader – Lezen van documenten in PDF-formaat, maar ook DOC, XLS, PPT en meer. Je kunt 30x digitaal inzoomen op een pagina, zelf PDF-documenten maken en makkelijk navigeren. Was €0,79 nu gratis.
 • Sygic Europa – De navigatie-app van Sygic is momenteel met 15 euro korting te krijgen. De app kreeg in juni nieuwe functies zoals slim beheer van kaarten en stemmen, een indicator van de twee eerstvolgende afslagen en eigen gesproken instructies. Was €49,99 nu €34,99.

papers iphone ipad

Weekdeal iPhone 4S bij Hi

iphone 4s 12 maanden kortingHi heeft deze week een actie met de iPhone 4S. Je krijgt de eerste twaalf maanden 50% korting op de abonnementskosten bij aankoop van een 16GB iPhone 4S. Dat betekent dat je 24,75 euro per maand betaalt voor een iPhone 4S met 500MB dataverkeer en 75 belminuten. De korting geldt ook bij andere bundels. Hi werkt met Hi ToestelLease, waardoor het maandelijkse bedrag dat je betaalt bestaat uit een gedeelte abonnement en een gedeelte toestellease. De weekdeal duurt nog 6 dagen.

Meer info: Hi Weekdeal

iCulture Deals is nog geen vaste rubriek. We zijn deze week aan het experimenteren om te kijken of het haalbaar is elke dag deze rubriek aan te bieden en of er voldoende aanbod is van leuke acties. De keuze van de deals wordt gemaakt door de redactie.

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. We worden niet gesponsord door de genoemde bedrijven.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. In sommige gevallen kan de actuele prijs hoger uitvallen als de ontwikkelaar daarvoor kiest. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2012, 19:00