iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Deals: aanbiedingen vrijdag 10 mei 2013

In iCulture Deals vandaag: korting op iStudiez Pro.

iCulture-Deals-10-mei-2013Veel mensen zullen vandaag een extra vrije dag hebben, maar wij gaan vandaag gewoon door met ons populaire overzicht van koopjes. Vandaag: een sportarmband voor bijna alle gangbare iPhones en een Proximo-startset waarmee je waardevolle spullen niet meer kwijtraakt. Laatstgenoemde ligt nog op tijd op de deurmat als je je moeder ermee wilt verrassen. Bij de apps en games hebben we Carmageddon, iStudiez Pro, iSlash HD, Pocket Informant Pro en nog veel meer met korting.

iOS Apps met korting

123d-creature-ipad

 • 123D Creature (gratis, was €4,49, iPad, iOS 6.0+): Een app van het bekende softwarehuis AutoDesk, bedoeld om 3D-wezens te maken. Werkt helaas alleen op de nieuwste iPads met iOS 6.0.
 • Mini Display (€8,99, was €11,99, universeel, iOS 6.0+): Extra ruimte op je computerscherm nodig? Mini Display maakt van je iPhone, iPad of iPod touch een draadloze extra monitor voor je Mac.
 • Pocket Informant Pro (€4,49, was €13,99, universeel, iOS 5.0+): Populaire agendavervanger in de Nederlandse taal, met koppeling naar notities, contacten en taken. Zo productief was je nog nooit.
 • BoxCrane – FileCrane for Dropbox (gratis, was €3,59, iPhone, iOS 5.0+): Handige app voor Dropbox-gebruikers, bestanden verplaatsen en kopiëren met drag en drop.
 • Squareboard (€1,79, was €2,69, universeel, iOS 6.0+): Nee, echt geen Windows Metro-stijl! Maar wel een app waarmee je aan de hand van vierkante blokjes kunt zien welke afspraken en taken je de komende uren hebt.

iOS Games met korting

islash-hd

 • The House of the Dead: Overkill – The Lost Reels (€2,69, was €4,49): Zinderende SEGA-game, waarbij je terugkeert in de wereld van Isaac Washington, Agent G en Candi Stryper. Oftewel: non-stop schieten op gemuteerde wezens, die zich vermomd hebben als beul of verpleegster.
 • Carmageddon (gratis, was €3,59, universeel, iOS 5.1+): De gewelddadige game Carmageddon is op Android verschenen, vandaar dat de iPhone-versie nu een dag lang gratis is. Opschieten dus, want de actie is alweer bijna voorbij!
 • iSlash HD (gratis, was €1,79, iPad, iOS 4.3+): Ooit een mateloos populaire game in het hakken-met-je-vinger-genre, zoals we van Fruit Ninja kennen. De game is gratis vanwege de nieuw uitgebrachte game Bellyfish.
 • Crazy Taxi (€0,89, was €4,49, universeel, iOS 4.3+): Alweer een game van SEGA. Ga lekker jakkeren in een taxi, op de muziek van The Offspring en Bad Religion. Hier een trailer.
 • Sky Gamblers: Storm Raiders (€0,89, was €4,49, universeel, iOS 5.0+): Gevechtsspel met vliegtuigen, dat zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog.
 • Real Boxing (€2,69, was €4,49, universeel, iOS 5.0+): Boksgame, volgens eigen zeggen in consolekwaliteit. Career Mode met meer dan 30 gevechten, waarbij je de vuisten van jouw bokser bedient met je eigen vuisten: de camera van de iPhone registreert je bewegingen.
 • Domino Solitaire (gratis, was €1,79, iPad, iOS 3.2+): Ga lekker dominosteentjes leggen in deze puzzelgame. Door puzzels op te lossen ontdek je waar de 28 domino’s zijn verborgen. Ruim 50 levels, ook geschikt voor oudere iPads.

Kensington Proximo: nooit meer je iPhone kwijt

kensington-proximoDe Kensington Proximo is een nieuw product in de iCulture Shop, die je nog vóór moederdag in huis kunt hebben. Het Proximo-systeem is bedoeld voor moeders die wel eens vergeetachtig zijn en hun handtas, iPhone of andere waardevolle spullen ergens laten liggen. Dankzij Bluetooth staat de iPhone draadloos in verbinding met een sleutelhanger, die gaat piepen als je wegloopt. Ben je je spullen kwijt, dan kun je met een druk op de knop een alarmgeluid laten horen, zodat je weet waar je je tas of andere spullen hebt gelaten. Met de gratis verkrijgbare Proximo-app regel je alles. In dit startpakket vind je een sleutelhanger en een tag. Alleen geschikt voor iPhone 4S en 5.

Meer info: Proximo Starter Kit (€49,95)

Sportarmband voor iPhone 3GS t/m 5

armband-sport-iphoneNu het weer lekker weer is, is het tijd om te gaan hardlopen. De iPhone neem je mee in deze vrolijk gekleurde sportarmband, die geschikt is voor de iPhone 3GS, 4, 4S en 5. Je kunt kiezen uit zwart, roze, geel en blauw. Er zit een sleutelpocket in zodat je na het hardlopen meteen je huis in kunt rennen om onder de douche te gaan staan. Deze sportarmband is er ook in een uitvoering voor de Samsung Galaxy S3, maar daar zit je vast niet op te wachten.

Kopen: Sportarmband iPhone 3GS/4/4S/5 (€6,95)

Nog lopende acties

 • Albert Heijn: 25 euro iTunes-tegoed voor €21,25
 • Saturn: 45 euro iTunes-tegoed voor 30 euro
 • Media Markt: 25 euro iTunes-tegoed voor 20 euro
 • Kruidvat: 50 euro iTunes-tegoed voor 40 euro

Mac Apps met korting

leaf-rssLet op: deze apps zijn bedoeld voor de Mac. Je kunt ze dus niet op je iPhone installeren.

 • CollageIt Pro (gratis, was €8,99): Mac-software om fotocollages te maken, gratis vanwege moederdag.
 • Feed Notifier (gratis, was €2,69): Weekenaanbieding, houdt realtime rss-feeds in de gaten en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
 • LiveReload (€5,99, was €8,99): Tool voor webontwikkelaars, ververst de browser automatisch zodra je een bestand bewaart.
 • iStudiez Pro (€4,49, was €8,99): De bekende schoolsoftware iStudiez Pro (zie foto hieronder) is een week lang met 50% korting te krijgen. Had je ‘m nog niet, dan is dit je kans.
 • Color Splash Pro (gratis, was €2,69): Foto-app waarmee je foto’s omzet naar zwart-wit en bepaalde delen gekleurd houdt.
 • Rotate Screen (gratis, was €2,69): We hebben geen idee waarom je dit nodig hebt, maar met Rotate Screen kun je je scherm 90, 180 of 270 graden draaien. Als je bijvoorbeeld liggend in bed wilt lezen met je MacBook.
 • Leaf RSS Reader (€1,79, was €4,49): Handige rss-reader die je op de hoogte houdt van het laatste nieuws. Zie afbeelding rechts. “We gebruiken het zelf ook”.
 • Sonic & SEGA All-Stars (€8,99, was €17,99): Bekende racegame van SEGA, waarbij je gaat kartracen met bekende figuurtjes. Dit weekend voor half geld.

istudiez-pro-schermbreed

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. We worden niet gesponsord door de genoemde bedrijven.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. Zie voor meer uitleg dit artikel: De nieuwsbrief van iPhoneclub en gemiste koopjes.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2013, 16:00