iculture-deals
iCulture Deals
iCulture Deals logo

iCulture Deals: aanbiedingen maandag 7 maart 2016

In iCulture Deals vind je op maandag 7 maart weer de laatste goedkope apps, games, accessoires, iTunes-kaarten en nog veel meer koopjes.

iCulture Deals logoIedere werkdag om 16:00 uur vind je in iCulture Deals de allerlaatste koopjes voor je iPhone, iPad, iPod touch en Mac. We zetten de goedkoopste apps op een rij, kijken naar afgeprijsde iTunes-tegoedkaarten en speuren het internet af om leuke, afgeprijsde accessoires met je te delen. De iCulture Shopknaller van deze week geeft je de keuze uit tientallen powerbanks voor je iPhone en iPad van het merk GP waar je deze week tot 30 procent korting op kunt krijgen. Voortaan zijn deze aanbiedingen ook voor onze Belgische lezers beschikbaar!

iCulture Shopknaller: Tot 30 procent korting op GP powerbanks

Powerbank voor je iPhone en iPad van GP.
Of je nu vaak in de trein zit, op reis bent of om een andere reden regelmatig niet in de buurt bent van een stopcontact: een goeie powerbank voor je iPhone is geen overbodige luxe. De iCulture Shopknaller van deze week geeft jou de keuze uit tientallen verschillende powerbanks van GP, die tot 30 procent zijn afgeprijsd. Neem een kijkje naar het volledige aanbod via onderstaande links. Zo zijn er verschillende modellen beschikbaar, die ook variëren op het gebied van capaciteit.

iCulture-shopknaller:

iOS Apps met korting

Clear Day combineert de weersvoorspelling met mooie video's.

 • Clear Day - Weather HD (€4,49, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - (was €3,99) Weer-app die video’s combineert met de huidige en toekomstige weersituatie.
 • Now Then Time Tracking Pro (€3,49, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - (was €2,99) Als je moeite hebt met het plannen van je afspraken, kan Now Then Pro je een handje helpen.
 • OmniToDo (€3,49, iPhone, iOS 10.0+) - (was €4,99) Weekkalender gecombineerd met een takenlijst, handig!
 • Amount Plus - Unit Converter (€1,99, iPhone/iPad/ Watch, iOS 9.0+) - (was €1,99) Reken eenheden om met Amount Plus.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €0,99) Bewaar je foto’s veilig achter een wachtwoord met SelfieSafe.

Nog steeds in de aanbieding

 • Goedemorgen - Wekker (€5,49, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - (was €2,99) Word ‘s ochtends beter wakker met Good Mornings.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €1,99) Kom tot rust voor het slapengaan met de kalmerende tonen van AmbiScience.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €0,99) Stem je gitaar in een handomdraai met de UltraTuner-app.
 • Comic Caption Meme Maker (€4,49, iPhone/iPad, iOS 8.0+) - (was €3,99) Geef je foto’s spraakballonnen alsof ze uit een stripverhaal afkomstig zijn.
 • PAGE UP (€3,49, iPhone/iPad, iOS 8.1+) - (was €2,99) Ontwerp je eigen verhalen met Page Up.

iOS Games met korting

Dungeon of the Endless is een geweldige iPadgame.

 • Dungeon of the Endless (€4,49, iPad, iOS 7.0+) - (was €4,99) Geweldige iPad-game waar je je uren mee kunt vermaken.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €0,99) Grappig spelletje waarin een klein ventje de magie van vuurwerk leert ontdekken.
 • Monster Stunts (€2,29, iPhone/iPad + IAP, iOS 6.0+) - (was €1,99) Haal halsbrekende toeren uit in Monster Stunts voor iOS.
 • Frutorious (€3,49, iPhone, iOS 6.0+) - (was €0,99) Spring in het rond in de verticale platformer Frutorious.
 • StarDroid (€2,29, iPhone/iPad + IAP, iOS 6+) - (was €0,99) Klim in de metalen huid van een robot in StarDroid.
 • Doggins (€3,49, iPhone/iPad, iOS 8.0+) - (was €3,99) Point and click avontuur met een charmant uiterlijk.

Nog steeds in de aanbieding

 • Kleine boerderij (€3,49, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - (was €3,99) Kinderen maken kennis met alles op de boerderij in Tiny Farm.
 • JungleJam! (€4,49, iPhone/iPad, iOS 7.1+) - (was €3,99) Maak je eigen muziek met de komische dieren in Jungle Jam
 • Kairobotica (€5,49, iPhone/iPad, iOS 7.0+) - (was €4,99) Bouw een leger aan koddige robotjes en bereid je voor op een invasie.
 • Lume (gratis, iPhone/iPad, iOS 5.1.1+) - (was €1,99) De voorloper van Lumino City is een prachtig maar kort avontuur.
 • Bik - A Space Adventure (€3,49, iPhone/iPad, iOS 7.0+) - (was €3,99) Dat ruimte-avonturen lang niet altijd bloedserieus hoeven te zijn bewijst Bik.

Avanca 9000 mAh powerbank (€29,95)

Avanca Powerbank met een capaciteit van 9000 mAh.
Geef je iPhone of iPad een flinke dosis extra energie met deze powerbank van Avanca. De grote capaciteit van 9000mAh zorgt ervoor dat je een iPhone meerdere malen volledig op kunt laden. Op de powerbank zijn drie USB-poorten aanwezig, zodat je in theorie drie verschillende apparaten tegelijk van stroom kunt voorzien. Een klein LED-display laat zien hoe vol de powerbank nog is. De batterij is beveiligd tegen overladen en kortsluiting. Normaal gesproken kost deze Avanca powerbank €64,95 maar op 1DayFly ben je er vandaag maar €29,95 aan kwijt, exclusief €6,95 verzendkosten.

Kopen: Avanca 9000mAh powerbank (€29,95)

Refurbished 13.3-inch MacBook Pro met 128GB SSD (2015)

Safari 9.x op een MacBook
Op iBood kun je vandaag terecht voor refurbished MacBook Pro’s uit 2015 met een 13.3-inch display. Je kunt zelf kiezen hoe groot de SSD moet zijn, want zowel het 128GB, 256GB als 512GB model is sterk in prijs verlaagd. Houd er wel rekening mee dat het hier dus niet om gloednieuwe maar refurbished modellen gaat. Je leest alles over deze tijdelijke aanbieding en de specificaties van de MacBooks in het onderstaande artikel. De oorspronkelijke prijzen zijn gebaseerd op de adviesprijs die Apple vraagt voor een nieuwe MacBook.

https://www.iculture.nl/aanbieding-refurbished-13-inch-macbook-pro-ibood/

iTunes cadeaukaarten met korting

iTunes cadeaukaarten 2014

Mac apps met korting

Limbo mac app
Deze apps zijn bedoeld voor de Mac, dus niet te installeren op iPhone en iPad.

 • LIMBO (€10,99, macOS, 10.6+) - (was €9,99) Limbo is een stijlvolle puzzelgame die je simpelweg gespeeld moet hebben.
 • Split Screen (€7,99, macOS, 10.7+) - (was €6,99) Zet gemakkelijk twee schermen naast elkaar met Split Screen voor de Mac.
 • Simple! PDF to JPG (gratis, macOS, 10.10+) - (was €1,99) Converteer JPG-bestanden in een handomdraai naar PDF met Simple.

Nog steeds in de aanbieding

 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €9,99) Final Player is een simpele videospeler die allerlei formaten ondersteunt.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €19,99) Bereid de ultieme bankoverval voor in The Masterplan.
 • Cryptex - Encrypted Markdown Editor (€3,49, macOS, 10.9+) - (was €14,99) Cryptex is een simpele tekstverwerker die je kunt versleutelen.

De beste iPhone-aanbiedingen met abonnement

Niet gevonden wat je zoekt? Vergelijk alle iPhone-abonnementen in de iCulture Vergelijker

De beste iPhone sim-only aanbiedingen

Bekijk alle sim-only deals in de iCulture Vergelijker


Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. We worden niet gesponsord door de genoemde bedrijven.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. In sommige gevallen kan de actuele prijs hoger uitvallen als de ontwikkelaar daarvoor kiest. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2016, 16:00