iculture-deals
iCulture Deals
iCulture Deals logo

iCulture Deals: aanbiedingen maandag 16 november 2015

In iCulture Deals vind je op maandag 16 november weer de laatste goedkope apps, games, accessoires, iTunes-kaarten en nog veel meer koopjes.
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Deals logoIedere werkdag om 16:00 uur vind je in iCulture Deals de allerlaatste koopjes voor je iPhone, iPad, iPod touch en Mac. We zetten de goedkoopste app op een rij, kijken naar afgeprijsde iTunes-tegoedkaarten en speuren het internet af om leuke, afgeprijsde accessoires met je te delen. De iCulture Shopknaller van deze week is onmisbaar voor fanatieke iPhone- en iPad-gebruikers: een duopack met Lightningkabels.

iCulture Shopknaller: Apple Lightning USB kabel 1m duopack (€19,99)

Duopack-lightning-kabels
Als je een iPhone of iPad intensief gebruikt, zul je hem regelmatig aan een Lightningkabel verbinden om hem weer op te laden. Zeker als je deze kabel regelmatig met je meeneemt zal hij na verloop van tijd de nodige slijtage oplopen. Voorkom dat je op een dag zonder oplaadkabel komt te zitten en bestel daarom tijdelijk extra goedkoop een duopack officiële Lightningkabels in de iCulture shop. Handig als reserve, of om een extra exemplaar permanent op je werkplek te laten liggen. Normaal gesproken betaal je €39,99 voor dit duopack, maar als iCulture Shopknaller kost hij deze week €19,99.

iCulture-shopknaller
Duopack Apple Lightningkabels 1 meter (€24,99)

De iCulture Shop verzendt om logistieke redenen alleen naar Nederlandse adressen.

iOS Apps met korting

Instacall

 • File Storage – The only file manager you need (€5,49, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - (was €4,99) Beheer alle bestanden op je iDevice met deze app.
 • Instacall - Smart Dialer (gratis, iPhone/ Watch, iOS 10.3+) - (was €2,99) Stijlvol alternatief voor de Telefoon-app van Apple.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €2,99) Scan tekst op een foto in en deze app vertaalt het direct.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €6,99) Professionele tekstverwerker voor de iPad.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €0,99) Een persoonlijke fitness-app voor iedereen.

Nog steeds in de aanbieding

 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €1,99) Weet je niet wat voor spelletje je moet spelen met vrienden? In deze app zitten 120 ideeën.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €6,99) Breng je gewerkte uren in kaart met deze app.
 • Drive Box · Copilot Navigation (€3,49, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.3+) - (was €1,99) Verander je iPhone in een handig apparaat voor op het dashboard van je auto.
 • PDF Expert by Readdle (€10,99, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - (was €9,99) PDF Expert 5 is een van de populairste apps om PDF-bestanden te lezen en bewerken.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €3,99) Alternatieve podcast-app voor de iPhone.

iOS Games met korting

 • Kayos (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - (was €1,99) Vlieg door een minimalistische omgeving en ontwijk grote gekleurde blokken.
 • De verloren stad (€2,29, iPhone/iPad, iOS 8.0+) - (was €1,99) Prachtig vormgegeven puzzelgame die doet denken aan Myst.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €2,99) Ontdek het leven van een klein diertje in deze unieke game.

Nog steeds in de aanbieding

 • Hotel Tycoon 2 (€2,29, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - (was €1,99) Bouw en onderhoud je eigen hotel met Hotel Tycoon 2.
 • This War of Mine (€16,99, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - (was €14,99) Prachtige maar duistere avonturengame.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €4,99) Vecht het uit in deze klassieke RPG met cartooneske graphics.
 • Moto Hero (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 6.0+) - (was €1,99) Bestuur je motor over allerlei lastige obstakels.
 • Toca Birthday Party (€4,49, iPhone/iPad, iOS 6.0+) - (was €2,99) Vier een virtuele verjaardag met Toca Birthday Party.

Avanca touchscreen handschoenen voor 8,95

Avanca-handschoenen
Of je het nu wilt of niet: de koude winterdagen staan weer voor de deur. Om te zorgen dat je iPhone gewoon bedienbaar blijft, kun je deze speciale touchscreen handschoenen van Avanca aantrekken. Hierdoor blijven je handen warm, en mis je geen inkomend gesprek omdat je eerst je handschoenen uit moet doen. Normaal gesproken betaal je 29,95 voor deze Avanca handschoenen, maar op 1DayFly zijn ze alleen vandaag verkrijgbaar voor 8,95, inclusief verzendkosten. Een duopack is beschikbaar voor 12,95, je hebt de keuze uit verschillende kleuren.

Kopen: Avanca touchscreen handschoenen (€8,95)

iTunes cadeaukaarten met korting

iTunes cadeaukaarten 2014

 • Primera verkoopt in de winkels en op de website iTunes cadeaukaarten tijdelijk met 15% korting. Deze actie geldt op kaarten met een tegoed van 25, 50 en 100 euro. De actie is geldig tot en met 6 december 2015.
 • Bruna verkoopt variabele iTunes cadeaukaarten met 15% korting. De actie is geldig van 16 november tot en met 6 december 2015. Je mag maximaal vier kaarten per persoon kopen.

Mac apps met korting

Deze apps zijn bedoeld voor de Mac, dus niet te installeren op iPhone en iPad.

 • Metro: Last Light Redux (€21,99, macOS, 10.6.6+) - (was €24,99) Grimmige shooter die zich afspeelt in een post-apocalyptische setting.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €9,99) Leer hoe je muzieknoten moet lezen in deze educatieve game.

Nog steeds in de aanbieding

 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €10,99) Speel als God en voorkom dat mensen de toren van Babel bouwen.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €1,99) Maak gemakkelijk een timelapse met deze Mac-app.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €19,99 Een moderne klassieker: ontrafel een mysterieus verhaal in deze shooter.

De beste iPhone-aanbiedingen met abonnement

Niet gevonden wat je zoekt? Vergelijk alle iPhone-abonnementen in de iCulture Vergelijker

De beste iPhone sim-only aanbiedingen

Bekijk alle sim-only deals in de iCulture Vergelijker


Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. We worden niet gesponsord door de genoemde bedrijven.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. In sommige gevallen kan de actuele prijs hoger uitvallen als de ontwikkelaar daarvoor kiest. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Revisiegeschiedenis:

 • 2015 - 16 november: In een eerdere versie van dit artikel stond een verwijzing naar de game Hitman Sniper. Wij betreuren het dat deze game zo kort op de gebeurtenissen in Parijs is uitgelicht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2015, 20:27