iculture-deals
iCulture Deals
iCulture Deals logo

iCulture Deals: aanbiedingen donderdag 7 januari 2016

In iCulture Deals vind je op donderdag 7 januari weer de laatste goedkope apps, games, accessoires, iTunes-kaarten en nog veel meer koopjes.

iCulture Deals logoIedere werkdag om 16:00 uur vind je in iCulture Deals de allerlaatste koopjes voor je iPhone, iPad, iPod touch en Mac. We zetten de goedkoopste app op een rij, kijken naar afgeprijsde iTunes-tegoedkaarten en speuren het internet af om leuke, afgeprijsde accessoires met je te delen. De iCulture Shopknaller van deze week is een uitkomst voor iedereen met goede voornemens, die van plan is om meer te gaan bewegen in het nieuwe jaar.

iCulture Shopknaller: Belkin sportarmbanden

Belkin Sport-Fit
Belkin heeft verschillende sportarmbanden voor de iPhone tijdelijk in prijs verlaagd. Ideaal als je van plan bent om in het nieuwe jaar meer te gaan sporten, en je toch je iPhone met je mee wilt nemen. Al is het maar voor motiverende muziek. De Belkin SlimFit Sport is beschikbaar voor de iPhone 6(s) (van €29,99 voor €24,99) en iPhone 5, iPhone 5s en iPhone 5c (van €24,99 voor €19,99). Ook is de Sport-Fit in de aanbieding (van €24,99 voor €19,99) voor de iPhone 6(s) en is er een speciale roze uitgave van de Belkin Slim-Fit Plus voor de iPhone 6(s) tijdelijk in prijs verlaagd (van €29,99 voor €24,99). Zet je goede voornemens vervolgens extra kracht bij met de app-tips in ons artikel.

iCulture-shopknaller: Belkin iPhone-sportarmbanden

De iCulture Shop verzendt om logistieke redenen alleen naar Nederlandse adressen.

iOS Apps met korting

VPN-pro

 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €2,99) Browse anoniem via deze VPN-app die heel gemakkelijk in gebruik is.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €0,99) Bewerk je foto’s met Photo fx en verstuur ze vervolgens via populaire sociale netwerken.
 • Pocket Earth PRO (€6,99, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - (was €4,99) Navigeer offline over de hele wereld met deze handige kaartenapp.
 • Task Fu (gratis, iPhone/iPad, iOS 8.1+) - (was €0,99) Task Fu is een vernieuwende manier om je taken op een overzichtelijke manier in kaart te brengen.
 • Collect for amiibo (€1,09, iPhone, iOS 10.0+) - (was €0,99) Spaar jij Amiibo van Nintendo? Met deze app weet je precies hoe groot je collectie is.
 • Localscope (€3,99, iPhone, iOS 8.0+) - (was €2,99) Met Localscope zie je snel welke plekken en mensen er in je buurt zijn.

Nog steeds in de aanbieding

 • Show & Write It! (gratis, iPad, iOS 8.0+) - (was €0,99) Maak aantekeningen op je iPad en zie ze op je Mac verschijnen.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €0,99) Deel je oortelefoontjes en luister allebei naar een ander nummer.
 • Wonderoom Pro (€5,49, iPhone, iOS 9.0+) - (was €4,99) Uitgebreide fotografie-app waarmee je plaatjes een stuk mooier kunt maken.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €2,99) Grote workout op de planning? Met Core Timer kun je ze allemaal timen.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €4,99) Lees, maak en bewerk PDF-bestanden met PDF Pro.

iOS Games met korting

Super-Platform

 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €0,99) Vliegen door de lucht met je gevechtsvliegtuig in AirAttack HD.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €1,99) Onder het onschuldige uiterlijk van dit spelletje gaat een enorm lastige platformgame schuil.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €1,99) Avonturengame met een wel erg minimalistische grafische stijl.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €2,99) Probeer op raketten te springen en haal een zo hoog mogelijke score.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €1,99) Een mix tussen tower defense en een dungeon builder. Met een leuk uiterlijk.

Nog steeds in de aanbieding

 • Super Hexagon (€3,49, iPhone/iPad, iOS 8.0+) - (was €2,99) Lastige maar enorm verslavende actiegame waarin je moet zien te ontsnappen.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €0,99) Alchemists is een bordspel waar twee tot vier spelers op kunnen spelen.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €1,99) Remake van de klassieker Tomb Raider II met controls aangepast voor een touchscreen.
 • Block Earth (€5,49, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - (was €4,99) Multiplayergame die wel erg veel weg heeft van Minecraft.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €0,99) Laat een figuurtje ontploffen, bevriezen of laat er al je andere frustraties op los.

Avanca S1 Bluetooth sportheadset (€24,95)

Avanca-sportheadset

Met deze sportheadset kun je met een gerust hart gaan hardlopen, omdat ze stevig in je oren blijven zitten. De koptelefoon maakt draadloos verbinding met je iPhone (of Apple Watch), maar heeft wel een kabeltje om de oortjes bij elkaar te houden als je ze niet gebruikt. Normaal gesproken betaal je €49,99 voor deze headset, maar op 1DayFly zijn ze alleen vandaag als dagaanbieding beschikbaar voor €24,95 exclusief €3,95 verzendkosten. Je hebt de keuze uit zwart, wit, oranje en blauw. In de oortjes is ruisonderdrukking aanwezig zodat je je volledig kunt focussen op je workout.

Kopen: Avanca S1 Bluetooth sportheadset (€24,95)

Philips Fidelio M2L koptelefoon met Lightningaansluiting (van €279,99 voor €149,95)

Philips Fidelio M2L
Bereid je alvast voor op een iPhone zonder koptelefoonaansluiting met deze headset van Philips. De kabel van deze koptelefoon sluit je aan op de Lightning-connector van je iPhone of iPad, zodat er een digitale verbinding tot stand kan worden gebracht. Dit levert een betere geluidskwaliteit op dan de klassieke 3,5mm aansluiting. Normaliter betaal je hier €279,99 voor, maar op iBood is hij nu tijdelijk in de aanbieding voor €149,95, plus €5,95 verzendkosten. Benieuwd wat wij van de koptelefoon vinden? Lees dan onderstaande review van de Philips Fidelio M2L.

Kopen: Philips Fidelio M2L koptelefoon met Lightningaansluiting (€149,95)

iTunes cadeaukaarten met korting

iTunes cadeaukaarten 2014
Er zijn op dit moment geen iTunes cadeaukaarten met korting verkrijgbaar.

Mac apps met korting

Alien-isolation
Deze apps zijn bedoeld voor de Mac, dus niet te installeren op iPhone en iPad.

 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €0,99) Kalmerende puzzelgame waarin je minimalistische figuurtjes bij elkaar moet laten horen.
 • Alien: Isolation™ - The Collection (€43,99, macOS, 10.10.3+) - (was €49,99) Probeer te overleven op een ruimteschip waar Aliens ronddwalen. Gebaseerd op de populaire films.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €9,99) Upload je foto’s vanaf de Mac direct naar Instagram met deze app.

Nog steeds in de aanbieding

 • Gomo (€5,49, macOS, 10.7+) - (was €8,99) Kleurrijke avonturengame waarin je jouw beste vriend probeert te redden.
 • Journey of a Roach (€7,99, macOS, 10.6.6+) - (was €16,99) In een post-apocalyptische wereld hebben reuze-insecten het voor het zeggen.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €2,99) Hoe zit het met jouw ruimtelijk inzicht? Car Parking stelt het op de proef.

De beste iPhone-aanbiedingen met abonnement

Niet gevonden wat je zoekt? Vergelijk alle iPhone-abonnementen in de iCulture Vergelijker

De beste iPhone sim-only aanbiedingen

Bekijk alle sim-only deals in de iCulture Vergelijker


Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. We worden niet gesponsord door de genoemde bedrijven.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. In sommige gevallen kan de actuele prijs hoger uitvallen als de ontwikkelaar daarvoor kiest. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2016, 16:00