iculture-deals
iCulture Deals

iCulture Deals: aanbiedingen donderdag 14 maart 2013

Vandaag in iCulture Deals de nodige gameskoopjes, maar ook andere goedkope apps en een iPad mini-hoes in de iCulture Shop.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iCulture DealsDonderdag is gamesdag in de App Store. Dat betekent niet alleen dat er de nodige hippe spellen verschijnen (waaronder het Nederlandse Ridiculous Fishing), maar ook dat er flink wat goedkope games in iCulture Deals te vinden zijn. Waaronder het succesvolle mijnenvegerollenspel – ja, dat is een ding – Dungelot. Op zoek naar wat anders? We hebben in onze eigen iCulture Shop nog steeds een fraai geprijsde Melkco iPad mini-hoes te koop.

iOS Apps met korting

iCulture Deals VFX Editor iOS

 • WURM (gratis, was €1,79, universeel, iOS 5.1+) – Maak verrassende achtergronden met vormen, kleuren en patronen.
 • VFX Studio (gratis, was €0,89, universeel, iOS 5.0+) – Gebruik allerlei special effects in je video’s. Leuk!
 • Pocket Pad Studio (gratis, was €2,69, iPad, iOS 4.3+) – Applicatie dropt een beat terwijl je zingt of rapt.
 • djay (€4,49, was €17,99, iPad, iOS 4.3+) – Goede en hooggewaardeerde applicatie om nummers mee (in) te mixen.
 • KORG iPolysix (€13,99, was €26,99, iPad, iOS 5.1+) – ‘Polyphonic synth studio’ met ontzettend veel mogelijkheden.
 • Partly Cloudy (€0,89, was €1,79, iPhone, iOS 5.0+) – Spoel een klok vooruit en zie meteen het weer in de loop van de dag.
 • Website Maker with Dropbox (€4,49, was €8,99, iPad, iOS 4.0+) – Maak simpele websites en sla de code op via de online opslagdienst.
 • Explore Vincent van Gogh (€0,89, was €3,59, iPad, iOS 4.0+) – Knap gemaakte Nederlandse documentaire-app over de schilder.

iOS Games met korting

iCulture Deals Infinity Blade II iOS

 • Infinity Blade II (€2,69, was €5,99, universeel, iOS 4.3+) – Intensief en visueel onovertroffen zwaardvechtspel van EPIC.
 • WarCom: Gauntlet (gratis, was €0,89, universeel, iOS 5.1+) – Ren, spring en schiet zolang als je kan.
 • Dungelot (gratis, was €0,89, universeel, iOS 3.2+) – Doorkruis zoveel kerkers als je kan: tikspel met verrassende diepgang.
 • Little Things Forever (gratis, was €2,69, universeel, iOS 4.3+) – Legpuzzels met allerlei bijzondere vormen.
 • Little Inferno (€0,89, was €4,49, iPad, iOS 5.0+) – Experimenteel spel van makers World of Goo, waarin je speelt met… een haard.
 • MechWarrior: Tactical Command (€0,89, was €8,99, universeel, iOS 5.0+) – Strategiespel met hoogpotige robots, pardon, mechs.
 • Army vs Zombie (gratis, was €0,89, universeel, iOS 5.1+) – Beleger monsters en buitenaardsen met je legermacht.

Afgeprijsde Macs bij iCentre

iCentre

De Nederlandse Apple Premium Reseller iCentre heeft op het moment een flinke uitverkoop, waarbij een onder andere Macs, iPads en accessoires goedkoper worden aangeboden. Koop je tijdens de uitverkoop een iPad, dan kan je al snel zo’n 160 euro besparen. De actie geldt ook gewoon online, wat betekent dat je de afgeprijsde Apple-producten in de webshop kunt bestellen voordat ze zijn uitverkocht. Hoe lang de actie van kracht zal zijn is nog even vraag, maar ervaring leert dat je er beter snel bij kunt zijn als je iets op het oog hebt.

Melkco Leather Slim Cover voor iPad mini

MelkcoOp zoek naar een lederen, hoogwaardige beschermhoes voor je iPad mini? In de iCulture Shop vind je op het moment de Melkco Leather Slim Cover, een case die je iPad mini van alle kanten beschermt. De voorkant kan worden opengeklapt en opgerold, waardoor je de iPad rechtop kunt zetten als met de Smart Cover van Apple. De case heeft nog meer met Apple’s alternatief gemeen: zo wordt het scherm automatisch geactiveerd zodra je de flap omhoogtilt, met behulp van een speciale magneetsensor. De Melkco Leather Slim Cover heeft normaal een prijskaartje van €64,95, maar wordt nu voor maar €49,95 verkocht.

Kopen: Melkco Leather Slim Cover voor iPad mini (€49,95)

Mac apps met korting

Onderstaande apps zijn bedoeld voor de Mac en dus niet via de iPhone of iPad te installeren.

NightSky

 • TuneSpan (€3,59, normaal €13,99) – Verspreid je iTunes-bibliotheek over meerdere harde schijven.
 • NightSky HD (€2,69, normaal €8,99) – Sfeervol avonturenspel waarin je door een met silhouetten gevulde wereld beweegt.
 • The Cave (€5,99, normaal €13,99) – Nieuw avonturenspel van de makers van het geroemde The Secret of Monkey Island.
 • CollageIt Pro (€4,49, normaal €8,99) – Snel simpele fotocollages maken.
 • Magic Window (€1,79, normaal €4,49) – Gebruik een langzaam bewegende wallpaper van bijvoorbeeld een berg op je Mac.
 • Rochard (€2,69, normaal €8,99) – Sfeervol 2D-avonturenspel waarin je door een ruimtestation moet navigeren.
 • System Lens (€0,89, normaal €2,69) – Toont programmaverbruik in een makkelijke optie bovenin je menubalk.
 • Virtual City (€2,69, normaal €4,49) – Geen zin om op de Mac-versie van SimCity te wachten, of loop je tegen de beruchte serverproblemen op? Dit Mac-spelletje laat je ook je eigen stad bouwen en beheren.
 • muvee Reveal Express (€0,89, normaal €13,99) – Simpele videobewerker voor Mac waarmee je foto’s in een filmpje verwerkt.
 • Radium 3 (€5,99 normaal €17,99) – Internetradiostations beluisteren met programma in je menubalk.

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. We worden niet gesponsord door de genoemde bedrijven.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. Zie voor meer uitleg dit artikel: De nieuwsbrief van iPhoneclub en gemiste koopjes.

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. We worden niet gesponsord door de genoemde bedrijven.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. In sommige gevallen kan de actuele prijs hoger uitvallen als de ontwikkelaar daarvoor kiest. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2013, 13:33