iculture-deals
iCulture Deals
iCulture Deals logo

iCulture Deals: aanbiedingen donderdag 12 november 2015

In iCulture Deals vind je op donderdag 12 november weer de laatste goedkope apps, games, accessoires, iTunes-kaarten en nog veel meer koopjes.

iCulture Deals logoIedere werkdag om 16:00 uur vind je in iCulture Deals de allerlaatste koopjes voor je iPhone, iPad, iPod touch en Mac. We zetten de goedkoopste app op een rij, kijken naar afgeprijsde iTunes-tegoedkaarten en speuren het internet af om leuke, afgeprijsde accessoires met je te delen. De iCulture Shopknaller is deze week een uitkomst voor mensen die regelmatig in de auto zitten, en een houder zoeken om hun iPhone stevig in het gezichtsveld te plaatsen.

iCulture Shopknaller: Kenu AirFrame Plus Portable Car Mount (€24,99)

Kenu-Airframe-Plus Met deze minimalistische autohouder kun je zowel een kleinere als een grote iPhone aan je auto bevestigen. Dankzijde handige uitschuifbare klem blijft een smartphone stevig zitten, waar de rubberen armen ook een belangrijke rol blij spelen. De Kenu Airframe Plus kun je gemakkelijk vastklemmen in het luchtrooster van de auto. Normaal gesproken betaal je €34,99, maar als iCulture Shopknaller ben je er deze week slechts €24,99 aan kwijt.

iCulture-shopknaller
Kenu Airframe Plus Portable Car Mount (€24,99)

De iCulture Shop verzendt om logistieke redenen alleen naar Nederlandse adressen.

iOS Apps met korting

PDF Expert 5

 • PDF Expert by Readdle (€10,99, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - (was €9,99) PDF Expert 5 is een van de populairste apps om PDF-bestanden te lezen en bewerken.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €3,99) Alternatieve podcast-app voor de iPhone.
 • iCarConnect HD (gratis, iPad + IAP, iOS 7.0+) - (was €1,99) Gebruik je iPad als boordcomputer van je auto.
 • Phone Dialer for Apple Watch (gratis, iPhone/ Watch, iOS 10.1+) - (was €0,99) Tik een nummer in op de Apple Watch en bel hem vervolgens direct.
 • Sleep Cycle: smart alarm clock (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 10.0+) - (was €1,99) Sleep Cycle is vernieuwd en tijdelijk helemaal gratis.

Nog steeds in de aanbieding

 • SettleApp – track and settle up your debts easily (€1,09, iPhone, iOS 10.3+) - (was €1,99) Met deze app vergeet je nooit meer dat geld naar je vriend of vriendin over te maken.
 • Slopes (gratis, iPhone/ Watch + IAP, iOS 11.0+) - (was €7,99) De ultieme app voor mensen die regelmatig de berg af snowboarden en skiën.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €6,99) Ligt je project op schema? Met deze app kom je er gemakkelijk achter.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €2,99) Scan snel een document in en converteer het direct naar PDF.

iOS Games met korting

i-am-bread

 • Toca Birthday Party (€4,49, iPhone/iPad, iOS 6.0+) - (was €2,99) Vier een virtuele verjaardag met Toca Birthday Party.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €2,99) Mooi vormgegeven puzzelgame met een fantasiestijltje.
 • Tesla Wars (gratis, iPhone + IAP, iOS 7.0+) - (was €0,99) Verdedig een toren tegen een leger aan stickfiguurtjes.
 • I am Bread (€5,49, iPhone/iPad, iOS 8.0+) - (was €4,99) I Am Bread simuleert het leven van een snee brood.

Nog steeds in de aanbieding

 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €0,99) Simpel spelletje waarmee je met een Ninja over de boven- en onderkant van een boomstam loopt.
 • Iron Heart: Steam Tower TD (€5,49, iPhone/iPad + IAP, iOS 7.0+) - (was €4,99) Bescherm jezelf tegen een leger van bloeddorstige robots in deze tower defense game.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €1,99) MegaMan-achtige retrogame met pixelgraphics en een controller op je scherm.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €0,99) Simpel woordspelletje voor als je je een keer verveelt.

Drie WiFi-gestuurde LED-lampen voor €99,95

Wifi-gestuurde-led-lampen
Nog mooi voor de feestdagen beginnen kun je jouw huis alvast in een mooi nieuw licht hullen. Deze set van drie lampen kun je met WiFi-bedienen en ondersteunen maar liefst 64 miljoen kleuren. De lampen hebben een minimale levensduur van twintig jaar en hebben een handige dimfunctie en wake-up light. Normaal gesproken kost deze lampenset €199,99, maar omdat het de 1DayFly dagaanbieding is, ben je er nu €99,95 aan kwijt, exclusief €6,95 verzendkosten.

Kopen: Drie WiFi-gestuurde LED-lampen (€99,95)

iTunes cadeaukaarten met korting

iTunes cadeaukaarten 2014

 • Bart Smit verkoopt tot en met 15 november twee iTunes kaarten van 15 euro niet voor 30 maar 25 euro.
 • Bij Trekpleister kun je tot en met zondag 15 november een iTunes Variabele kaart kopen en er 15 procent korting op krijgen. Een kaart met een waarde van 20 euro kost daardoor slechts 17 euro.

Mac apps met korting

bioshock 2 mac
Deze apps zijn bedoeld voor de Mac, dus niet te installeren op iPhone en iPad.

 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €19,99 Een moderne klassieker: ontrafel een mysterieus verhaal in deze shooter.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €0,99) Ruim je Mac op met deze handige app die in je statusbalk staat.
 • Droplock (€1,09, macOS, 10.7+) - (was €0,99) Voorzie individuele bestanden van encryptie met deze app.

Nog steeds in de aanbieding

 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €33,99) Strategische RPG in een middeleeuwse setting.
 • The Whispered World Special Edition (€21,99, macOS, 10.7+) - (was €21,99) Prachtige handgetekende avonturengame.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €2,99) Leer kinderen het alphabet aan met deze lettersoep-game.

De beste iPhone-aanbiedingen met abonnement

Niet gevonden wat je zoekt? Vergelijk alle iPhone-abonnementen in de iCulture Vergelijker

De beste iPhone sim-only aanbiedingen

Bekijk alle sim-only deals in de iCulture Vergelijker


Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. We worden niet gesponsord door de genoemde bedrijven.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. In sommige gevallen kan de actuele prijs hoger uitvallen als de ontwikkelaar daarvoor kiest. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 november 2015, 16:00