iculture-deals
iCulture Deals
iCulture Deals groot wit

iCulture Deals: aanbiedingen maandag 13 oktober 2014

In de iCulture Deals van maandag 13 oktober vind je een nieuwe iCulture Shopknaller: je kunt de Lifeproof Fré case goedkoop bestellen.
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Deals groot witIedere werkdag vind je om klokslag 16:00 uur de laatste aanbiedingen in iCulture Deals. Zo weet je in één keer welke apps, games, accessoires en iTunes-tegoedkaarten je tegen een strakke kortingsprijs kunt kopen. Met vandaag onder andere een nieuwe Shopknaller in de iCulture Shop: daar koop je de compacte, waterdichte Lifeproof Fre iPhone-case met korting. Daarnaast verkoopt 1DayFly een Pioneer speaker-dock met Lightning en Bluetooth.

iCulture Shopknaller: waterdichte Lifeproof iPhone 5c-case voor 50 euro

Lifeproof FreWe zouden de iPhone graag overal mee naartoe nemen, maar helaas: waterschade blijft toch altijd een risico. Gelukkig zijn er genoeg hoesjes die dit voor je oplossen, en één van de meest compacte varianten hiervan is tijdelijk goedkoop in de iCulture Shop. De Lifeproof Fre voor de iPhone 5c kost tijdelijk slechts 50 euro, in plaats van de gebruikelijke prijs van 80 euro. Deze hoes beschermt je iPhone 5c tot twee meter diepte, waardoor je dus onbezorgd je iPhone bijvoorbeeld onder de douche kunt gebruiken. En dat niet alleen: de rubberen bumper rondom beschermt de iPhone ook tegen vallen van twee meter hoogte.

iCulture-shopknaller
Lifeproof Fre zwart / Lifeproof Fre wit (€49,99)

De iCulture Shop verzendt om logistieke redenen alleen naar Nederlandse adressen.

iOS Apps met korting

iShows televisiesieres kijken volgen

 • (was €2,69) Houd je favoriete tv-series bij in deze app.
 • (was €4,49) Muziek maken op de iPad met 32-staps 64-tracks.
 • (was €5,49) Leer van aantekeningen die je maakt.
 • (was €2,69) Scan tekst in en herken de tekst, zodat je hem ook kan kopiëren.
 • (was €1,79) Houd je uitgaven bij in deze simpel vormgegeven app.
 • (was €0,89) Lichtkrant voor de iPhone en iPad die je zelf kan instellen.

iOS Games met korting

Motorsport Manager iPhone screenshot

 • (was €4,49, afgebeeld) Schitterend en diepgaand racemanagementspel.
 • (was €1,79) Speel dit leuk uitziende kaartspelletje op iPhone en iPad.
 • (was €1,79) Vlieg en schiet in deze kleurrijke wereld.
 • (was €1,79) Scriptkiddies opgelet, dit platformspel is voor jullie gemaakt.
 • (was €0,89) Houd de kikker in de lucht, eet vliegjes!
 • (was €0,89) Kan je puzzelen in spiegelbeeld?
 • (was €2,69) Los het mysterie van deze buitenaardse planeet op.
 • (was €2,69) Vlieg als een kraai vrij rond en ga luchtgevechten aan.

Pioneer Lightning-speakerdock voor 100 euro

Pioneer Lightning DockIn iCulture Deals komen wel vaker iPhone-speakerdocks voorbij, maar het merendeel hiervan heeft nog een 30-pins-connector. We bespreken nu eenmaal koopjes in iCulture Deals, en deze docks met oudere iPhone-connector worden vaker in de uitverkoop gegooid. Maar vandaag is een uitzondering: de afgeprijsde Pioneer speakerdock op 1DayFly heeft namelijk een Lightning-connector, waardoor je de iPhone 5 en nieuwer er probleemloos in kunt steken. Daarnaast heeft deze luidspreker ook Bluetooth-ondersteuning, waardoor je draadloos je muziek er naartoe kunt streamen. Heb je stiekem ergens ook een Android-telefoon liggen? Dan kun je met de speaker verbinden met behulp van NFC.

Kopen: Pioneer Lightning-speakerdock (€99,95)

iTunes-tegoedkaarten met korting

iTunes cadeaukaarten 2014Bijna iedere week zijn er wel weer winkels die met korting iTunes-tegoedkaarten aanbieden. In onderstaand overzicht vind je de acties van deze week.

 • Een iTunes-tegoedkaart van 25 euro voor 21 euro bij Primera, bij vertoon van een waardebon uit de folder. Tot en met 2 november.
 • Twee iTunes-tegoedkaaarten van 15 euro per stuk voor in totaal 25 euro bij Kruidvat. Tot en met 19 oktober.

Mac apps met korting

Onderstaande titels zijn bedoeld voor de Mac, dus niet te downloaden op een iPhone of iPad.

Discovr Movies

 • Discovr Movies (€3,59, was €4,49) – Bijzondere manier om aan de hand van andere films nieuwe titels te ontdekken om te kijken.
 • Duplicate File Cleaner (gratis, was €0,89) – Snel dubbele bestanden op je Mac vinden en verwijderen.
 • Lovely FTP (gratis, was €4,49) – Simpele en tijdelijk gratis aangeboden FTP-cliënt voor de Mac.

Nog steeds in de aanbieding

 • Denied – Skip Terrible Music (€2,69, was €5,99) – Hekel aan Bryan Adams of de kerstsong van Mariah Carey? Dan kun je met deze app zorgen dat de muziek in Spotify automatisch doorspringt. Je kunt tracks laten skippen op basis van artiestennaam, titel of album.
 • Easy Folder Tidy (€2,69, was €4,49) – Ruim je desktop op! Of schep eindelijk orde in de chaos op je externe harddisk. Deze app kan intelligent bestanden sorteren zodat je er minder werk aan hebt.
 • Stache (€4,49, was €5,99) – Zie afbeelding hierboven. Met Stache kun je makkelijk pagina’s terugvinden die je nuttig vindt. Een alternatief voor bookmarks in de browser. Ook de Stache is afgeprijsd.

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. We worden niet gesponsord door de genoemde bedrijven.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store.

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. We worden niet gesponsord door de genoemde bedrijven.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. In sommige gevallen kan de actuele prijs hoger uitvallen als de ontwikkelaar daarvoor kiest. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2014, 13:04