The Lion King 2019

Nog steeds geldig: The Lion King met 65% korting bij iTunes

Ook Frozen en Finding Nemo goedkoper

Zoek je nog wat leuks om tijdens de kerstdagen te kijken? Films van Disney en Pixar zijn momenteel afgeprijsd in de iTunes Store.
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

Je kunt met een korting tot wel 65% kijken naar de volgende films tijdens de kerstdagen:

Als je dit combineert met een iTunes-deal op giftcards ben je nog goedkoper uit.

The Lion King

De deal voor The Lion King is wat ons betreft de beste. Het geldt voor zowel de Nederlandse als de Engels gesproken versie. Je krijgt er bovendien allerlei iTunes-extra’s bij, zoals een blik achter de schermen. De film speelt zich af op de Afrikaanse savanne, waar een toekomstige koning is geboren: de jonge welp Simba. Hij zal zijn vader koning Mufasa, ooit moeten opvolgen. Maar niet iedereen is het daarmee eens. Mufasa’s broer Scar heeft duistere plannen…

Het gaat hier om de nieuwste versie, waarbij de dieren echt tot leven komen. Het productieteam is hiervoor naar Afrika gereisd om het gedrag van de dieren zo goed mogelijk na te bootsen. Ook bijzonder is dat Elton John en Tim Rice vijf nieuwe muzieknummers voor de film schreven, waaronder de aftitelsong ‘Can You Feel the Love Tonight’, dat door Elton John zelf is ingezongen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 december 2020, 13:19

iTunes

Lees alles over iTunes, de voormalige software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en de huidige software voor Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Sinds 2019 is Apple gestopt met iTunes op de Mac, maar op Windows is het programma nog altijd beschikbaar.

iTunes