Eve kerstkorting 2018.

Korting op Eve-accessoires met HomeKit bij Amazon

Oplopend tot meer dan 20%

Bij Amazon is nu een flinke kortingsactie op Eve-accessoires aan de gang. Zo bespaar je al snel twee tientjes op bijvoorbeeld de Eve Degree, maar ook de sensoren en stekkers zijn in de aanbieding.

De lijn van Eve-accessoires staat bekend om de verscheidenheid aan producten die allemaal met HomeKit werken. Of je nu op zoek bent naar slimme stekkers met HomeKit of een HomeKit-rookmelder, Elgato heeft ze in het assortiment. Als je al een tijdje een accessoire op het oog had, dan is nu misschien wel het moment om toe te slaan. Bijna het gehele assortiment is nu in de aanbieding bij Amazon. Je profiteert dan van kortingen die oplopen tot meer dan 20%.

Korting op Eve bij Amazon

Als je niet bekend met met de Eve-accessoires, moet je zeker onze lijst even checken. Alle accessoires van Elgato uit de Eve-lijn werken met HomeKit. Ze maken gebruik van Bluetooth, waardoor de batterijen van de sensoren en meetinstrumenten altijd lang mee gaan. Hou er echter wel rekening mee dat daardoor het bereik wat beperkter is dan bij soortgelijke accessoires die met Wi-Fi werken.

De korting geldt voor bijna het gehele assortiment. We hebben de beste deals voor je verzameld:

Eve Room in de kinderkamer

Weet je nog niet zeker of deze accessoires wat voor jou zijn? Check dan onze reviews van de verschillende producten:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2018, 12:09