iculture-deals
iCulture Deals
iPhone XS Max in het goud.

Alleen vandaag: korting op iPhone en iPad bij Bol.com

Bij Bol.com krijg je alleen vandaag korting op de iPhone en iPad. Zo scoor je de nieuwste iPhone XS Max en iPad Pro met korting die oploopt tot €100.

Wil je vlak voor de vakantie nog een nieuwe iPhone of iPad scoren? Bij Bol.com krijg je nu korting op diverse modellen iPhone en iPad. Het gaat om de iPhone XS Max en iPhone 6s Plus en de iPad Pro 2018 en 9,7-inch iPad uit 2018. Met deze dagdeals bespaar je tientallen euro’s.

Korting op iPhones bij Bol.com

De iPhone XS Max is het model van 2018 en de iPhone 6s Plus verscheen in 2015. Hoewel dit dus een wat ouder model is, kan deze nog wel even mee dankzij de aankomende software-updates. Zo draait iOS 13 ook nog op de iPhone 6s. De modellen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, waarbij de korting per versie kan verschillen:

iPad Pro 2018 scherm.

Korting op iPads bij Bol.com

Voor de iPad heeft Bol.com de twee meest recente modellen uitgekozen: de 9,7-inch iPad van vorig jaar en de krachtige iPad Pro van 12,9-inch. Met beide modellen weet je zeker dat je nog jarenlang vooruit kan en ze draaien ook allebei de nieuwste updates.

Bekijk ook onze pagina Steun iCulture voor andere winkelverwijzingen.

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. We worden niet gesponsord door de genoemde bedrijven.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. In sommige gevallen kan de actuele prijs hoger uitvallen als de ontwikkelaar daarvoor kiest. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juli 2019, 11:18