iculture-deals
iCulture Deals De scherpste deals voor jou uitgezocht
HomePod stereopaar

Dagdeal: haal een HomePod in huis voor 299 euro

Wil je een HomePod hebben? Dan kun je vandaag extra goedkoop terecht bij deze dagdeal. Voor €299,95 plus verzendkosten krijg je de HomePod in wit of zwart toegestuurd.

Apple HomePod voor €299,95

iBood biedt zolang de voorraad strekt de Apple HomePod aan voor een prijs van €299,95 plus €5,95 verzendkosten. Dat is vijftig euro goedkoper dan de prijs die Apple zelf in Duitsland en Frankrijk rekent in de Apple Store. Maar let wel even op, want het exemplaar dat iBood aanbiedt is de Amerikaanse uitvoering, dus met afwijkende stekker. Je krijgt er een Europese verloopstekker bij, zodat alles probleemloos functioneert. Zelf hebben we op de iCulture-redactie al vanaf het begin een HomePod met verloopstekker in gebruik, zonder klachten. Maar voor lezers dichtbij de grens of avontuurlijker online kopers – in Duitsland kun je voor een paar tientjes meer een Europese HomePod kopen, bijvoorbeeld bij Gravis.de voor €329,-.

Bekijken: HomePod bij iBood voor €299,95 (exclusief verzendkosten)

Je krijgt bij deze dagdeal 2 jaar garantie en hebt keuze uit de kleuren zwart of wit. Hou er wel rekening mee dat Siri op de HomePod alleen nog in het Engels te gebruiken is, omdat Apple de spraakbediening in het Nederlands nog niet officieel heeft vrijgegeven. Zodra dit beschikbaar komt kun je de HomePod ook in het Nederlands aansturen.

De HomePod is Apple’s slimme Siri-speaker, waarmee je al je muziek van Apple Music (of Spotify via AirPlay) kan afspelen en je huis kan bedienen met HomeKit. De HomePod is al verkrijgbaar in enkele grote Europese landen. Wil je meer lezen over de HomePod? In onze HomePod review lees je alles over de voor- en nadelen van deze speaker.

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. We worden niet gesponsord door de genoemde bedrijven.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. In sommige gevallen kan de actuele prijs hoger uitvallen als de ontwikkelaar daarvoor kiest. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!